Ioana Hincu

Acum, mai mult ca oricând …

In certitudini on iulie 5, 2012 at 2:13 am

 Să nu crezi în nimic nu-i o soluție. Să crezi în orice nici atât.

Și da, sunt vremuri în care nu-ți mai vine să crezi în nimeni și-n nimic. Ca acum. Aicea-i cheia: să crezi și când nu-ți mai vine…

Ei, uite de aia aleg eu să cred ( în cel mai candid, încăpățânat mod) că oricât de greu sau de inutil pare, trebuie să vorbești cu sinceritate despre lucruri curate. Despre furii curate sau bucurii; despre eșecuri sau victorii curate; despre credințe, principii, iubiri, tristeți, dezamăgiri. Curat, clar, simplu și autentic să fie! Chiar cu riscul de a greși,  de a te tăvăli alții, de a nu înțelege sau de a te răstălmăci. Fie chiar și cu riscul de-a arunca mărgăritare înaintea porcilor, deși, zice la biblie, porcii ți le vor călca în picioare și se vor întoarce împotriva ta. So what? Porcu-i porc , dar mărgăritarul mărgăritar rămâne și  crește la loc.  De asta , oricât de peste mână și inutil pare ( fără să fie), eu aleg mai ales acum, în vremuri triste și tulburi, să cred în îngeri, în Ființa Supremă, și-n cei  puțini, dar cu adevărat curajoși și buni.  Și să mă bazez că nu vor dispărea niciodată. Și, cine știe, poate, cu timpul, se vor și înmulți.

Dac-ar mai fi și alții care să creadă … aferim!  Căci până la urmă  ce vom crede, aceea vom fi.

So…don’t be stupid, believe in what you really, really need … Altfel, vorba cântecului … (garbage, stupid girl, uite-l aici)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: