Ioana Hincu

INCORECT POLITIC. Scurt dicționar și inventar de termeni cu sensuri denaturate și minciuni larg mediatizate

In Solutii on septembrie 12, 2015 at 5:41 pm

De 11 septembrie si nu numai

Isi mai aduce cineva aminte de 9/11? 11 septembrie 2001. Atunci, intr-un terifiant si fara precedent atentat terorist islamic, 3000 de oameni au fost ucisi (cat populatia unei comune), majoritatea cetateni americani, alaturi de peste 12% cetateni straini aflati in avioanele deturnate de teroristi sau in zona turnurilor gemene din NY si a cladirii Pentagonului. Printre victime s-au aflat si copii. 6294 de oameni au fost raniti (cat populatia unui oras).

“In acea zi fatidica, Al Qaeda a ucis mai multi oameni decat IRA (Armata Republicana Irlandeza) in 35 de ani. […] Chiar daca eliminam din statistici infamul atac din 11 septembrie 2001, procentul victimelor terorii islamiste ramane 90%.” spune Jonathan Mautistz analizand fenomenul terorist global, in lucrarea sa,  Terrorism and Communication (2013)

Mai multe date despre relatia islam-terorism, aici:

https://ihincu.wordpress.com/2015/02/23/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iv-terorismul-musulman-este-fundamentat-coranic/

si aici:

https://ihincu.wordpress.com/2015/08/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-v-incorect-politic-despre-terorism-si-religie/

Nu cred sa existe un moment mai potrivit decat acesta pentru clarificarile care urmeaza. Respectiv momentul septembrie 2015, cand Europa (Occidentul in general) se confrunta cu un val masiv (si cel putin suspect) de “refugiati” dinspre islam, iar lideri politici si de opinie occidentali desfasoara o sustinuta campanie de dezinformare si malformare a opiniei publice asupra adevaratelor cauze – islam, islamism, islamizare, stanga multiculturala, stat asistential – si realistelor solutii.

Dictionar

Islam = supunere (lb. araba) = sistem de gandire religioasa revelat de Mohamed; cuvant derivat din arab. „aslama” (s-a supus, s-a predat). Islam NU inseamna pace, asa cum va spun de ani de zile centralele ideologic-progresiste occidentale si/sau locale.

Islamism = doctrina si miscare politico-religioasa care sustine ca islamul (religia musulmana) ar trebui sa guverneze intreaga viata politica, sociala si personala a indivizilor, implementand sharia (legea islamica) pe care o considera superioara tuturor celorlalte legi omenesti, inlaturand selectiv pe non-musulmani si orice influente non-musulmane, in special occidentale (culturale, politice, sociale, militare, economice)

Jihad = razboiul sfant musulman indreptat impotriva necredinciosilor in Allah si Mahomed, datoria sacra a oricarui dreptcredincios musulman. Exista trei feluri de jihad: militar, ideologic si spiritual.

Teoria clasica a jihadului musulman se bazeaza pe o combinatie de selectii din Coran, hadith (traditii atribuite Profetului Mohamed), dezbateri legale bazate pe literatura hadith si tratate formale privind jihadul.”

“[…]jihadul contemporan descinde direct din teoria clasica a jihadului asa cum a fost modificata de islamul radical” si “isi gaseste expresia atat in islamul sunnit, cat si in cel shiitDavid Cook, Islamism si Jihadism: Transformarea notiunii clasice de jidah intr-o ideologie a terorii, 2009, in Totalitarian movements and political religions, vol 10, nr.2, pg 177-187

Mai multe despre jihadul clasic aici: https://ihincu.wordpress.com/2015/01/13/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-ii-de-la-mecca-la-apocalipsa-jihadul-clasic/

 

Mai multe despre jihadul contemporan, jihadul apocaliptic global si delirul multicultural aici:

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/17/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iii-jihadul-contemporan-si-delirul-multicultural/

Minciuni preferate ale propagandei progresiste actuale

Unde minciuna inseamna falsa reprezentare a realitatii si este de doua feluri: directa si prin omisiune.

Se vorbeste despre refugiati din Siria si Iraq, care fug de razboi si de Statul islamic. Ce se omite?

1.Se omit cu dibacie doua cuvinte: musulman si crestin.

Majoritatea coplesitoare a celor care compun actualul val de “refugiati” sunt musulmani, nu chinezi, nu confucianisti, budisti, hindusi, zoroastrieni, samd. Printre ei se gasesc putinii crestini ramasi in viata si cu libertate de miscare. Cuvantul de ordine fiind „putini”.

Bref, daca stim despre ce vorbim cand vorbim despre islam, crestin, musulman, ar trebui sa stim si ca prioritatea in materie de acordare azil politic si protectie (pe viata, perpetua) fata de islam, nu doar fata de Statul Islamic, ii priveste pe crestini.

Si daca tot vorbim de compasiune, generozitate, solidaritate, este cel putin bizar (daca nu suicidal) cum doamna Merkel, care conduce partidul intitulat UNIUNEA CRESTIN DEMOCRATA nu-si face o prioritate din compasiunea, generozitatea, solidaritatea si protectia CRESTINILOR din Siria, Iraq si islam in general. Insa are grija, alaturi de colegii Vest-europeni cu care conduce UE, sa infiereze public pe est-europenii care resping ideea “cotelor” de refugiati musulmani. Care est europeni,  desi mai saraci decat occidentalii, sunt gata sa primeasca si acorde azil politic si posibilitati de integrare sociala crestinilor refugiati din islam.

2.Se omite cu dibacie amanuntul ca nu toti provin din Siria si Iraq, si ca nu toti fug de razboi si de Statul Islamic.

Am vazut interviuri cu “refugiati” din Ghana, zona palestiniana sau Turcia – care Turcia, apropo, le-a acordat azil, fiind musulmani de-ai lor, dar nu le-a convenit, pentru ca deh, Turcia nu-i Germania, the land of prosperity, social justice, milk and honey, cum li s-a spus, oare de catre cine?

Nu mai vorbim de faptul ca exista “refugiati” care nu fug de razboi, ci au venit sa-l faca aici, la noi, in Europa, impotriva Europei – teoretic crestine – in numele islamului si jihadului sfant.

3.Se vorbeste mai mult despre “refugiati”, care nu-s neaparat refugiati din calea razboiului, si mai putin despre IMIGRANTI. Se omite cu obstinatie cuvantul “ILEGALI”. Imigranti ilegali.

In acest sens tin sa amintesc ca daca dvs, cetateni europeni pasnici ai unui stat UE, crestini, dornici (sincer) de integrare intr-o societate occidentala, doriti sa rezidati intr-un  mod ilegal pe teritoriul vreunei tari occidentale, sunteti expulzati si repatriati imediat. Pentru ca, nu-i asa, in Occident avem “stat de drept”, „domnia legii”, adica aplicarea ei “unitara”, fara discriminare, indiferent de rasa, sex, cultura, nationalitate. Ati incalcat legile privind circulatia si rezidenta persoanelor pe teritoriul acelor state? La revedere!

De asemenea, daca incercati sa obtineti pe cai legale vreun avantaj, privilegiu institutional, politic, economic, sau ajutor social din partea vreunul stat occidental, chiar daca rezidati LEGAL pe teritoriul acelui stat, va puteti pune linistiti pofta-n cui. Autoritatile britanice, franceze sau germane, de exemplu, sunt mult mai ostile si rezervate fata de imigrantii LEGALI din Estul Europei, decat fata de legalii sau ilegalii din islam. Si cu cat sunteti mai crestin, mai alb, mai educat, mai heterosexual – cu alte cuvinte mai pasnic, mai normal, mai compatibil cu cultura occidentala, mai util social si mai usor de integrat – cu atat mai multa ostilitate veti primi din partea autoritatilor vest-europene. Tiens, tiens

4. Se vorbeste despre integrarea acestui val de “refugiati” ca de o prioritate umanitara. Se omite cu dibacie amanuntul istoric ca musulmanii nu se integreaza in civilizatia occidentala sau in orice alta civilizatie decat a lor, pentru ca nu vor. Daca vor, practic, nu mai sunt musulmani decat, poate, in inchipuirile lor identitare, in niciun caz conform definitiei islamului si dreptcredinciosului musulman. E un fapt care se confirma permanent, de 1400 de ani.

Epilog autohton

Aud ca distinsa Mungiu Pippidi, editorialista si sefa la “Romania Curata – Suntem cu ochii pe voi”, loveste din nou, chiar pe tema asta, a refugiatilor. Lovitura e la fel de curata – napraznic de curata – ca toate celelalte ale exceptionalei gandoloage:

Intr-un articol patetic, intitulat “Primim câți refugiați trebuie. Nu vă e rușine?” zice ca astia de nu vor refugiati din islam sunt niste retrograzi si niste prosti, ca ii este rusine cu ei (cu Romania si est europenii adicatelea) si ca este mandra ca s-a “refugiat” in Germania, sub Merkel.

Well, well… Noi ne bucuram ca stimata noastra gandoloaga si expertoloaga in politica, institutionalism, buna guvernare, societate si ce se mai nimereste functie de cine o plateste, confirma. Confirma, ca n-are nici minte, nici rusine. Confirma ca, la fel ca acum 4 ani cand spunea despre Ponta, noul sef PSD, ca este “impecabil”, are grave probleme semantice, epistemice si identitare.

Ce sa-i raspundem noi la intrebarea domniei sale, daca ne este sau nu rusine? Nu, stimata, de ce sa ne fie rusine? Ca suntem intregi la minte?

Pe de alta parte, v-am sugera, daca tot stati cu ochii pe noi si pe Romania (asa zice antetul paginii dvs) sa stati mai intai cu ochii pe altceva. De exemplu pe carte (pe alea pe care le-ati sarit, motiv pentru care iar n-ati inteles nimic). Sa loviti si dvs., acolo, macar dictionarul, abecedarul, chestii din astea, elementare. Incepand cu studiul atent al cuvantului “rusine’ – poate va identificati corect cu el, la un moment dat.  Nu in ultimul rand, luati act si de acest sumar si dictionar de mai sus.

Incercati, de asemenea, reluarea contactului cu realitatea. Si, nu in ultimul rand, incercati ceva inedit: ganditi inainte sa vorbiti.

Iar daca nu se poate si nu se poate, apelati la ajutor si terapii specializate – cu pacient cooperant, aud ca produc ameliorari; deci se poate.

Important! Cei interesati de solutiile realmente umanitare ale problemei refugiatilor, puse deja in practica de altii, cu succes, sunt invitati sa le afle intrand pe urmatoarele doua linkuri. Da, solutii exista, dar sunt „incorecte politic”, de aia expertoloaga Mungiu nu le cunoaste si nici nu vi le aduce la cunostiinta.

 Prima parte:

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/03/refugiatii-solutii-exista-dar-sunt-incorecte-politic/

A doua parte (care include si iresponsabilele decizii ale Germaniei de care distinsa impostoare Mungiu este atat de mandra):

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/15/refugiatii-ii-solutiile-realmente-umanitare-sunt-inteligente-si-oneste-dar-incorecte-politic/

 

  1. […] Sursă: INCORECT POLITIC. Scurt dicționar și inventar de termeni cu sensuri denaturate și minciuni larg m… […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: