Ioana Hincu

Mesaj umanitar: OPRIȚI-VĂ, IRESPONSABILILOR!

In Solutii on Septembrie 25, 2015 at 6:03 pm

Exista la acest moment si se propaga cu o viteza impresionanta o multime de idei gresite si argumentele false pe tema crizei refugiatilor islamici. Aceste idei gresite si argumente false, necombatute la timp si pe masura, au potentialul de a crea curente de gandire si miscari de masa periculoase, escatologic-suicidale. Acest mesaj este destinat celor care le propaga, incurajand si cultivand astfel imbecilitatea, ignoranta crasa si divortul de realitate. Opriti-va, iresponsabililor!

 Voi, cei care de la tribunele politice, academice si mediatice, mintiti, dezinformati, aberati “umanitar” pe tema “crizei refugiatilor” si islamului. Voi, care incriminati la gramada falsi vinovati – est-europenii si crestinii care se opun canibalizarii Europei prin islamizare fortata. Voi, care proferati insulte inadmisibile la adresa celor din urma. Voi, care va pretindeti “europenisti” si “umanitarieni”, insa insultati si faceti analogii stupide si false, parazitand si infestand astfel mintile si constiinta publicului.

Opriti-va, nebunilor, pana nu treziti si mobilizati toti monstrii non-ratiunii! Opriti-va din pomposenia voastra elitista, pe cat de gaunoasa intelectual si moral, pe atat de iresponsabila.

Iresponsabila, pentru ca riscati sa fiti crezuti de publicul (mult) care nu are baza referentiala solida si prealabila (istorica in special). Iar cand va veti trezi fata-n fata cu monstrii non-ratiunii, astfel creati de voi, ce-o sa faceti? Veti da vina, evident, pe altii – pe crestinii retrograzi, pe vulgul prost si needucat, pe americani, pe Basescu, pe basisti, pe “extrema dreapta”, pe “la pulime”, pe cine apucati, mai putin pe propria voastra prostie, ignoranta si iresponsabilitate. Si tot altora, desigur, le va reveni sarcina sa repare ce se va mai putea din ce ati ruinat voi: adevarul, constiinta publica si elementarul instict de conservare.

Opriti-va, asadar, nebunilor, pana cand nu declansati o epidemie (de prostie si ignoranta) imposibil de stavilit si o patologie psihosociala imposibil de vindecat. Agentii inalt patogeni ai acestei molime sunt INSULTA si ANALOGIA ISTORICA FALSA, propagate de voi.

1.Insultele la moda:   “islamofob”, “rasist”, “nazist”, “fascist”, “xenofob”, “primitiv” si … “crestin”. Da, sa fii si sa-ti asumi religia, credinta si valorile crestine si sa le aperi public a devenit, mai nou, rusinos si retrograd. Ce aberatie…

2.Analogiile la moda: cu nazismul (si derivatele fasciste si legionare) si momentul Evian 1938, cand Occidentul confruntat cu criza refugiatilor evrei prigoniti de Hitler si acoliti, a refuzat sa-i adaposteasca.

In paranteza fie spus, unii merg cu mistocareala imbecila si iresponsabila pana la a ne intreba public ce urmeaza sa propunem noi – cei care ne opunem solutiilor propuse de Bruxelles, sugerand altele, mult mai rationale, posibile si umanitare – ce urmeaza sa facem : gazarea refugiatilor? (ca-n lagarele de exterminare hilteriste) Impuscarea lor?

Si amintesc asta in parateza, desi este o mistocareala abjecta – care nici de ironie nu se califica –  pentru ca cei care paraziteaza dezbaterea publica in acest fel sunt niste paranteze umane si intelectuale. Numele lor nici nu merita mentionate, chiar daca unii ii baga in seama si publica drept “analisti” si comentatori politici respectabili (de exemplu Dilema veche sau Revista 22). Inchid paranteza.

ADEVARUL DESPRE NAZISM SI ISLAM

Adevarul despre paralela asta mult abuzata este altul decat va spun iresponsabilii astia, goarnele (constiente sau nu) ale noii Corectitudini Politice, cea “umanitariana”, “de criza”.

La el ajungem cu ajutorul argumentelor furnizate (de-a lungul timpului, nu de ieri, de azi) de Gabriel Liiceanu, Dragos Aligica, Horia Roman Patapievici, Neagu Djuvara, Thomas Sowell, Dennis Prager, Robert Spencer, David Cook, Jonathan Matusitz, Samuel Huntington, David Landes, Boualem Sansal, Raymond Ibrahim, Bat Ye’or, Oriana Falacci, Angelo Codevilla, Claire Lopez, Pamela Geller (fara sa fie singurii) si, nu in ultimul rand, de Adolf Hitler insusi citat de Albert Speer, si de Mahomed, profetul islamului, citat de Coran si Hadith. Daca nu stiti despre cine vorbesc, apelati la prietenul google si veti afla cine sunt oamenii astia, care le sunt competentele si reputatia.

1.Islamofob/islamofobie. In dictionarul noii Corectitudini Politice, aceasta este acuzatia adusa public tuturor celor care spun adevaruri incomode (dar irefutabile) despre islam (aproape toti cei citati mai sus). Adevaruri ca, de exemplu: https://ihincu.wordpress.com/2015/02/23/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iv-terorismul-musulman-este-fundamentat-coranic/

2.Nazism si islamism.

Adevarul este ca ambele reprezinta ideologii totalitare. Doua religii politice care legitimeaza violenta, crima, chiar crima in masa, impotriva preopinentilor, ca mijloace scuzabile in scopul realizarii obiectivului final: epurarea lumii de “necredinciosi” si Raul pe care il reprezinta ei, ideile si convingerile lor diferite, curatarea planetei de elemente inferioare spiritual si ideologic, in vederea instalarii Raiului pe Pamant, Unicul posibil, cel imaginat de dreptcredinciosii acestor religii politice.

Nu in ultimul rand, si deloc intamplator, nazismul si islamismul au un frate ideologic: marxism-leninismul. Pe scurt, comunismul – cu derivatele lui ulterioare, pana la progresismul multicultural al zilelor noastre.

“in ciuda diferentelor, argumentele lor [ale celor trei religii politice]urmeaza aceeasi structura: istoria omenirii este perceputa ca o lupta pe viata si pe moarte intre bine si rau, in care cei care sunt rai ameninta existenta omenirii. Cei care personifica binele au misiunea de a salva omenirea scapand-o de rau si infaptuind utopia societatii fara clase, a luptei naturale inter-rasiale sau a societatii purificate de adevaratii credinciosi.” spun Hendrik Hansen si Peter Kainz de la Universitatea Passau in studiul intitulat “Islamism radical si ideologie totalitara: comparatie intre islamismul lui Sayyid Qutb, marxism si national socialism” 2007, publicat in trimestrialul de specialitate Totalitarian movements and political religions. In urma comparatiei in care se regasesc ingrijorator de multe similitudini intre cele trei conceptii totalitare, autorii concluzioneaza ca “islamismul radical nu este o respingere a modernitatii din unghiul Islamului pre-modern, ci mai degraba o ideologie care seduce criticand societatile liberale pentru esecul de a indeplini propria promisiune de libertate.” La fel ca nazismul si (neo)comunismul.

Nu, religia crestina si profetul ei, Isus, nu au nicio legatura cu asa ceva, dimpotriva, filosofia si invataturile crestine se afla in deplina contradictie cu aceste doua ideologii. Cei care incearca sa culpabilizeze crestinismul pentru crimele inchizitiei, nazismului, IRA, Ku Klux Klan, sau altor miscari politice suprematiste si teroriste, habar n-au despre ce vorbesc: vorbesc despre erezii si mistificari ale simbolurilor si semnificatiilor crestine.

3.Hitler si islamul.

Nu, lui Adolf nu-i placea crestinismul, ci religia mahomedana. Si pe buna dreptate: religia mahomedana, invataturile coranice, serveau mult mai bine viziunea lui privind ordinea mondiala perfecta si ura fata de evrei – “oamenii Cartii” cum ii numeste Coranul, care ii dispretuieste, la fel ca pe crestini. Astfel, consistent cu aceasta viziune, fuhrerul se plangea lui Albert Speer:

„Vezi, a fost ghinionul nostru sa avem religia gresita. De ce n-am avut o religie ca Japonezii, care privesc sacrificiul pentru Patria-Mama ca pe binele suprem? Religia mahomedana de asemenea ar fi fost mult mai compatibila cu noi decat crestinismul. De ce a trebuit sa fie crestinismul cu smerenia si slabiciunile lui?” (Adolf Hitler, citat de Albert Speer, p 96, Inside the Third Reich)

Asa si astia, militantii nostri europenisti, iluminati, multiculturali si ateisti: ce ghinion pe capul lor, crestinismul!

4.Momentul Evian 1938

Pentru cine nu stie, in iulie 1938, la Evian (Franta), reprezentantii a 32 de tari s-au strans pentru a discuta criza umanitara a evreilor prigoniti de Germania hitlerista, disperati sa fuga, sa se refugieze intr-un “safe heaven”. Majoritatea tarilor europene au refuzat sa ii primeasca.

Comparatia dintre opozitia est europenilor de a primi refugiati din islam, in sistem de cote distribuite de Germania lui Merkel si Franta lui Hollande, si tragicul moment istoric Evian 1938, este falsa, sufera de imprecizie si de o logica obnubilata, pentru ca:

a) evreii Germaniei si Europei interbelice erau o populatie bine integrata in cultura si civilizatia europeana si occidentala. Erau deja cetateni civilizati, pasnici si integrati in societatile (inca) democratice ale acestui continent.

b) valorile culturale si religioase, traditionale, ale evreilor (de pretutindeni, nu doar europeni) nu erau, dupa cum nici acum nu sunt, deloc incompatibile sau ostile culturii europene si occidentale. Dimpotriva.

Ceea ce nu se poate spune – a si b – despre populatia musulmana a Europei (lasati-ma, va rog, cu islamul “moderat”; sau cu musulmanii nostri din Dobrogrea, care reprezinta 0,3% din populatie, respectiv cateva zeci de mii; asteptati sa vedeti cand or avea masa critica si-or sa va scoata “religia pacii” pe nas; si, nu in ultimul rand, informati-va despre doctrina musulmana intitulata “taqiyya”, care-i permite musulmanului sa-l minta, seduca si insele pe nemusulman, cu voie de la Mahomed si Allah).

In Occident si Europa, imigranti musulmani aflati la a doua, a treia generatie, sunt la fel de neintegrati social si cultural ca parintii si bunicii lor (exceptiile nu conteaza, fiind exceptii, iar noi vorbim de un fenomen cultural, politic si civilizational de masa). Ba, mai rau, in randul tinerei generatii de cetateni occidentali musulmani, se inregistreaza in ultimele decade o recrudescenta a fundamentalismului si jihadismului mahomedan – de la Coran, niciodata abrogat, si profetul islamului, Mahomed, niciodata renegat de islam. Este un fapt.

Vorbim asadar de o populatie traditional si originar ostila, din fundamentele ei, tuturor celorlalte culturi, civilizatii si religii – de 1400 de ani; Mahomed a fost si ramane intemeietorul islamului, al religiei musulmane si pesonajul principal al textelor ei sacre, Coran si Hadith. Este tot un fapt, care nu se schimba daca-l ignoram sau negam.

Vorbim de culturi si civilizatii aflate, din fundamentele lor, in conflict.

Vorbim de cateva zeci de milioane de musulmani care sunt deja cetateni europeni, si care raman enclavizati prin propria optiune culturala si sociala, ostila culturii noastre.

Vorbim de un val suplimentar si masiv de imigranti din aceasta cultura deschis ostila noua, violenta si totalitara.

Mai mult, tuturor celor care folosesc analogia cu holocaustul evreiesc si momentul Evian impotriva celor care rostesc public aceste adevaruri si se opun islamizarii fortate a continentului nostru, le atrag atentia ca, daca tot au asa de mare grija sa combata rasismul si antisemitismul, islamul este, din proiect, inamicul deschis al evreilor si Israelului, nu doar al crestinilor, Europei, Americii si Occidentului.

A incuraja imigratia islamica, neselectiv, fara filtrarea solicitantilor de azil functie de convingerile si valorile lor traditionale, de trecutul si statutul lor ocupational, individual, inseamna sa inviti rasismul si antisemitismul (criminal) la noi acasa. Rasismul si antisemitismul lor, al imigrantilor, nu pe al nostru. Si sa fortezi divizarea si canibalizarea culturala, politica, religioasa, ideologica, economica si institutionala, a continentului european. Uitati-va mai atent in jur. Nu doar la Occident. De exemplu priviti spre Balcani – Bosnia, Hertegovina, Kosovo, Albania. Asta-i viitorul. Poate nu acum, imediat. Dar mai curand decat va imaginati, in masura in care nebunia si ipocrizia asta de nivel psihiatric continua.

Insa, ca sa intelegeti lucrurile astea, si ca sa va opriti din aberat, ar trebui sa aveti nu doar minte, ci si cunostiinte valide despre trecutul si prezentul relevant. Si, nu in ultimul rand, sa aveti bun simt. Cei care-i tot dau inainte cu islamofobia, rasismul, extremismul, nazismul, fascismul, primitivismul, egoismul, samd, celor care se opun actualelor politici occidentale in materie de imigratie musulmana (repet, musulmana), n-au. Nici minte, nici bun simt, nici argument valid.

Lor si idiotilor lor utili le este adresat acest mesaj: opriti-va iresponsabililor! Daca vreti sa va sinucideti, n-aveti decat. Dar pe noi lasati-ne sa ne vedem de  lumea noastra – imperfecta, insa mai buna decat altele – cu inteligenta, bun simt si solutii realmente umanitare.Si ce poate fi mai umanitar decat sa-ti protejezi propria populatie si civilizatie? Adica lumea noastra, care se-ntampla sa fie si a voastra, si care va ingaduie, iata, s-o infestati cu impostura, prostie, minciuna, ignoranta si iresponsabilitate suicidala, in numele unei foarte prost intelese libertati de exprimare.

Mai multe motive, argumente si solutii realmente umanitare pentru actuala criza – umanitare si pentru noi, si pentru napastuitii din zonele de conflict islamic – gasiti pe urmatoarele linkuri:

http://townhall.com/columnists/dennisprager/2015/09/15/europe-is-making-a-fatal-mistake-n2052172/page/full http://www.creators.com/conservative/thomas-sowell/the-past-and-future-of-the-refugee-crisis.html https://ihincu.wordpress.com/2015/09/03/refugiatii-solutii-exista-dar-sunt-incorecte-politic/ https://ihincu.wordpress.com/2015/09/15/refugiatii-ii-solutiile-realmente-umanitare-sunt-inteligente-si-oneste-dar-incorecte-politic/

Vreti mai multe despre minciunile si aberatiile larg mediatizate pe tema? Le aveti aici, impreuna cu un scurt dictionar incorect politic:

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/12/incorect-politic-scurt-dictionar-si-inventar-de-termeni-cu-sensuri-denaturate-si-minciuni-larg-mediatizate/

Vreti mai multe despre dereglarile actuale produse in mentalul colectiv de Corectitudina Politica, mecanismele si motivatiile lor? Le aveti aici. Sase. Invetariate si explicate exceptional de Gabriel Liiceanu:

http://www.contributors.ro/cultura/șase-dereglari-contemporane/

Pe primul link gasiti mai multe referinte bibliografice utile. Pana cand nu le parcurgeti macar pe acelea si pe acestea din urma, pe toate, opinia voastra nu valoreaza nimic. Decat, cel mult, adauga la epidemia generala si suicidala de prostie si ignoranta, foarte generoasa, insa deloc umanitara.

  1. […] Mai multe pe blogul Ioanei Hîncu ihincu.wordpress.com. […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: