Ioana Hincu

INCORECT POLITIC, despre Isus versus Mahomed

In spaime on octombrie 3, 2015 at 6:07 pm

Nimic din ce urmeaza nu invatati la scoala sau din mainstream media (MSM). Nimic nu vi se spune  acolo de catre elitele academico-mediatice. Acolo sunteti mintiti permanent, iar istoria si adevarul au fost mistificate pentru a servi ideologiilor de stanga multiculturala.

De asta ati ajuns sa credeti ca islamul e pace, o cultura si religie ca toate celelalte, compatibil cu crestinismul.  V-au mintit si i-ati crezut.  Va mint in continuare, peste zeci si sute de cadavre care-i conrtazic. De asta putini mai fac diferentele obiective  dintre cele doua civilizatii si religii sau mai pot nu identifica agresorul civilizatiei si cauzele agresiunii: Islamul.

Europa traieste o noua invazie musulmana. Au mai fost si altele. Niciuna pasnica. Nici asta nu va fi, pentru ca n-are cum din scripturile jihdaului islamic.

Totusi, adevaru-i adevar si faptele fapte, indiferent cat de putini sunt aceia care le mai stiu si spun. Mie, de-a lungul anilor mi le-au spus Robert Spencer, David Cook, Raymond Ibrahim, Dennis Prager, Thomas Madden,  Bernard Lewis, Bat Ye’or, Jonathan Matusitz si nu numai. Cine sunt? Aveti internet, cautati si veti afla cu ce se ocupa – si se intampla ca unii sa aiba studii religioase si/sau de istorie comparata, sa fie fluenti in araba si farsi, si mai toti sa studieze cu predilectie islamul asa cum este, nu cum vi-l imaginati dumneavoastra.

Prescriptii teologice fundamentale si niste fapte

De cate ori ati auzit din gura unor lideri si elite occidentale  Corecte Politic si multiculturale (Obama, Cameron, Papa Francisc) ca toate religiile sunt la fel, ca islamul e pace, ca terorismul musulman sau Statul Islamic n-au legatura cu religia si textele sacre musulmane, sunt o erezie musulmana, o aberatie? De cate ori ati auzit asta din gura elitelor noastre intelectuale? Totoadata, la fel de des auzim  ca “lasa ca si inchizitia”, “lasa ca si cruciadele”, “lasa ca si crestinii” au facut mult rau..

Totusi, faptul este ca peste 90% din terorismul global este musulman, ca Statul Islamic se intemeiaza literalmente pe prescriptiile din Hadise (pildele lui Mahomed) si Coran (care se interpreteaza prin Hadise). In timp ce inchizitia, IRA, faptele de violenta ale crestinilor, nu sunt prescrise de Isus, Biblie si Noul Testament, dimpotriva, contravin celor din urma.

Rot un fapt cutremurator (si de neinteles pentru multi) este ca cei 147 de studenti din campusul din Kenya au fost masacrati de musulmanii de la Boko Haram pe 2 aprilie 2015, pentru ca erau crestini – inainte de a fi impuscati, erau intrebati ce religie au, iar cei care se declarau crestini erau impuscati pe loc.

Faptul este ca, din pacate, acum doua zile, in Oregon, SUA, tot intr-un campus universitar, 13 tineri au fost impuscati de un coleg care i-a intrebat inainte ce religie au. Si pentru ca au spus ca sunt crestini, i-a impuscat. Iar MSM occidental nu vrea sa dea detalii despre agresor si motivatiile lui. De ce oare?

Faptul este ca pe 2 octombrie 2015, in Sydney, Australia, un imigrant musulman, 17 ani, a impuscat un politist strigand sloganuri religioase islamice.

Desigur, multi nu inteleg sau nu vor sa intelegeti care-i legatura dintre Paris, Chatanooga, Kenya, Oregon si Sydney. Pentru ca ignora urmatoarele adevaruri inconturnabile:

Exista cresini buni si crestini rai, dupa cum exista oameni buni si oameni rai. La fel,  exista religii bune si religii rele, profeti buni si profeti rai. Deosebirea majora dintre islam si lumea crestina stand exact in cele din urma si in cele ce urmeaza:

Nicaieri in Noul Testament nu veti gasi vreo invatatura de-a lui Isus care sa porunceasca violenta, crima, ura si minciuna, cu atat mai putin in numele Lui si al lui Dumnezeu. Peste tot in Coran si Hadise veti gasi insa porunci ale lui Mahomed, mesagerul/apostolul/unicul profet al lui Allah (unic in viziunea Coranuui), care comanda bunului musulman violenta, discriminare, ura, minciuna, inselaciune si crima fata de nemusulmani (kafir), in special fata de iudei si crestini (nominalizati distinct),totul  in schimbul mantuirii si Raiului.

Nu, versetele “pacifiste” ale Coranului – cele super-uzate, insa decontextualizate de elitele corecte politic  – nu constitutie valori-pilon ale religiei musulmane, fiind considerate abrogate. Autoritatile  religioase islamice decreteaza (de peste o mie de ani) ca, dat fiind faptul ca versetele si poruncile jihadiste sunt ulterioare celor “pacifiste”, le anuleaza pe cele din urma. Vorbim de doctrina musulmana a abrogarii, intitulata “naskh” – Coran 2:106:”Daca Noi [Mahomed, mesagerul lui Allah] anulam [schimbam sau inlocuim versetele sau prescriptiile lor] sau il facem uitat, aducem altul mai bun decat el sau asemenea lui. Nu stii ca Allah este cu putere peste toate?”

Ati inteles? Mahomed, mesagerul lui Allah, intre timp, dupa hegira/hijra (fuga de la Mecca la Medina) s-a razgandit si a poruncit jihad. Et voila! 1400 de ani de istorie musulmana au pus intocmai in aplicare porunca.

De aceea in islam – ne referim la interpretarile oficiale, de autoritate teologica, la sharia si fatwa – se considera ca Versetele Sabiei (Ayat-al-Sayf) le abroga pe cele pacifiste si tolerante cu alte religii. De la Mecca la Teheran si al-Azhar aceste lucruri au ramas neschimbate in zilele noastre. Doar ca dumneavoastra nu stiti, pentru ca n-ati invatat la scoala, pentru ca la televizor si-n presa mainstream va mint sau va ascund aceste adevaruri, si oamenilor le place mai degraba sa-nghita minciuni de-a gata decat sa caute adevarul si sa gandeasca.

Eu va invit, totusi, sa cititi si sa reflectati la ce urmeaza.

Ce spune Cartea? Isus versus Mahomed, de baza si de actualitate

1)“aceluia care te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celălalt.” Matei 5:39

“nu vreti voi sa luptati impotriva unor oameni care si-au calcat juramintele si au vrut sa-l alunge pe Trimis[Mahomed]si v-au atacat mai intai pe voi?”Coran 9:13

2) “ Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra! Bucurati-va si inveseliti-va, pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri; caci tot asa au prigonit pe prorocii care au fost inainte de voi.”Matei 5:11/12

“Omorati-i unde-i prindeti si alungati-i de acolo de unde v-au alungat! Iar schisma [necredinta]e mai rea decat omorul.”Coran 2:191

3) “Aţi auzit că s-a zis celor de demult: „Să nu ucizi”; iar cine va ucide, vrednic va fi de osândă. Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; şi cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de focul iadului.” Matei 5:21/22

“Cand ii intalniti in lupta pe aceia care nu cred, loviti gaturile lor, iar cand ii slabiti [adica nu-i ucideti] pe ei, legati-i strasnic in lanturi! Apoi, fie indurare, fie rascumparare, pana ce razboiul se sfarseste. […] Iar acelora care sunt ucisi pe calea lui Allah [martirilor sinucigasi de exemplu] El nu le va lasa faptele lor sa fie in desert.”Coran 47:4

4) “Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” Ioan 3:16

“Allah a cumparat de la dreptcredinciosi sufletele si bunurile lor, in schimbul Raiului, si astfel ei lupta pe calea lui Allah, omorand si fiind omorati. Aceasta este o fagaduinta cu adevarat […]bucurati-a asadar pentru negotul pe care l-ati tocmit, caci aceasta este marea izbanda” Coran 9:111

5) “Ferice de cei cu inima curata, caci ei vor vedea pe Dumnezeu! Ferice de cei impaciuitori, caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu! Ferice de cei prigoniti din pricina neprihanirii, caci a lor este Imparatia cerurilor!” Matei 5:8-10

“Allah aloca pentru o persoana care participa [in batalia sfanta] in numele Cauzei lui Allah si nimic altceva nu il determina sa faca asta in afara credintei in Allah si Mesagerul Sau, ca va fi rasplatit de Allah fie cu recompensa, fie cu prada [daca supravietuieste] sau va fi primit in Paradis [daca este ucis in lupta ca martir]” Hadis Bukhari, vol.1, cartea 2, nr.36 

Epilog care n-o sa va placa

Tot ce ati citit aici nu este rupt din contextul celor doua scripturi si religii. Dimpotriva, este integrat in conceptia unitara a fiecareia.

Si nu e tot, ci doar un inceput. Insa, deocamdata fac doua mentiuni a caror importanta o las la aprecierea dvs:

Prima. Juxtapunerea textelor sacre musulmane (Coran si Hadith) cu cele din Noul Testament si explicarea lor in context istoric si doctrinar, mi-a fost facilitata in special de Robert Spencer, David Cook si Raymond Ibrahim (autori de referinta niciodata tradusi la noi), care, specialisti si cercetatori in studii religioase si islamice (si cunoscatori ai limbii arabe), au bunavointa sa explice public, de vreo 10-15 ani incoace, aceste realitati, in articolele, cartile, cursurile si conferintele lor.

A doua. Care este inspaimantatoare. Il priveste pe ROBERT SPENCER, care este cetatean american, autor a numeroase volume despre islam, best-seller-uri internationale (niciunul tradus la noi), unele elogiate chiar de New York Times (cotidian progresist multicultural),   consultant in probleme de terorism si islam al unor prestigioase si respectabile think-tank-uri cum ar fi Heritage Foundation si Free Congress Foundation.

ROBERT SPENCER, tocmai pentru ca aduce la cunostiinta publica, cu argument serios, adevaruri  neplacute dar irefutabile despre islam, incepand din vara lui 2013, ARE INTERDICTIE DE A INTRA PE TERITORIUL MARII BRITANII. INTERDICTIA OFICIALA A FOST STABILITA DE MINISTRUL DE INTERNE THERESA MAY, DIN GUVERNUL CONSERVATOR CAMERON. MOTIVUL oficial al interdictiei, asumat public de ministrul Theresa May, este ca “TULBURA PUBLICUL BRITANIC”. Cum? Spunand si explicand adevarul despre islam si civilizatia crestin-occidentala.

INTERDICTIA SE MENTINE SI IN MOMENTUL DE FATA. O ASTFEL DE INTERDICTIE NU A FOST DISPUSA DE HOME OFFICE-UL BRITANIC PENTRU NICIUNUL DIN IMAMII REZIDENTI SAU VIZITATORI IN UK, CARE PROPOVADUIESC CORANUL SI JIHADUL IMPOTRIVA CRESTINILOR, EVREILOR, OCCIDENTULUI SI MARII BRITANII.

SE CHEAMA CORECTITUDINE POLITICA si ANULAREA LIBERTATII DE EXPRIMARE, ei este motivul pentru care nu mai stiti nimic, absolut nimic corect despre islam, crestinism si lumea in care traiti.

Am scris cu majuscule pentru ca asa, cu majuscule, ar trebui sa vi se-ntipareasca-n minte pentrua trezire la realitate, care este urmatoarea: in lumea de azi, cei care spun adevarul, cu cat il spun mai bine,  devin persona non grata.

Nu ma credeti? Aveti internet, cautati si verificati. Toate aceste informatii plutesc inca liber in eter. Succes!

Celor interesati sa afle mai multe adevaruri obiective (date si fapte) si opinii competente despre islam si lumea noastra, din cele pe care nu le invatati la scoala si nici din literatura tradusa la noi, le oferim urmatoarele texte, cu bibliografia de referinta:

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/12/incorect-politic-scurt-dictionar-si-inventar-de-termeni-cu-sensuri-denaturate-si-minciuni-larg-mediatizate/ 

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/10/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-i/ 

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/13/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-ii-de-la-mecca-la-apocalipsa-jihadul-clasic/ 

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/17/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iii-jihadul-contemporan-si-delirul-multicultural/ 

https://ihincu.wordpress.com/2015/02/23/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iv-terorismul-musulman-este-fundamentat-coranic/ 

https://ihincu.wordpress.com/2015/08/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-v-incorect-politic-despre-terorism-si-religie/ 

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/21/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-vi-profetul-razboinic/ 

  1. […] Sursă: INCORECT POLITIC, despre Isus versus Mahomed | Dubii, Spaime si Solutii […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: