Ioana Hincu

Dicționar INCORECT POLITIC, CORECT SEMANTIC. Islam, islamofobie, rasism

In Solutii on octombrie 12, 2015 at 6:21 pm

Right is right, even if everyone is against it, and wrong is wrong, even if everone is for it. William Penn,1644 – 1718

De aceea revenim asupra problemei. Revenim pentru ca nu se intelege. Revenim pana se va intelege.

Islamofobie = termen inventat de organizatii islamiste si utilizat de Stanga Multiculturala Corecta Politic din tari non-musulmane, predilect occidentale, pentru a-i eticheta, denigra, marginaliza, ostraciza si, in extremis, pentru a-i pune sub acuzare si trage la raspundere juridica pe cei care spun adevaruri incomode despre islam si fac critica obiectiva a acestei culturi si religii politice.

Fobie= frica irationala, stare patologica de neliniste, de frica obsedanta, lipsita de o cauza obiectiva sau precisa.

Islam = 1. supunere (lb. araba) = sistem de gandire religioasa revelat de Mohamed; cuvant derivat din arab. „aslama” (s-a supus, s-a predat) 2. civilizatie intemeiata pe principiile religiei mahomedane, astfel cum au fost revelate profetului acestei religii, Mahomed, si practicate de acesta, si cum au fost consemnate in Coran, Hadith si literatura teologica si jurisprudentiala derivata.

Islamism = doctrina si miscare politico-religioasa care sustine ca islamul (religia musulmana) ar trebui sa guverneze intreaga viata politica, sociala si personala a indivizilor, implementand sharia (legea islamica) pe care o considera superioara tuturor celorlalte legi omenesti, inlaturand selectiv pe non-musulmani si orice influente non-musulmane, in special occidentale (culturale, politice, sociale, militare, economice)

Pana la proba contrarie, islamismul este sinonim cu islamul politic si religios. Proba contrarie insemnand doctrina teologica si jurisprudentiala general acceptata de autoritatile teologice si jurisprudentiale de referinta ale lumii musulmane, de la Mecca la Al-Azhar.

Rasism = teorie social-politica ce sustine inegalitatea bioloogica si intelectuala a raselor umane

Avand in vedere cele de mai sus si datele, faptele si realitatile obiective pe care veti avea bunavointa (daca veti avea bunavointa) sa le cititi pe linkurile de mai jos, logic rezulta ca:

a) dpdvs corect semantic, NU POATE EXISTA ISLAMOFOBIE, pentru ca frica de islam si respingerea acestei culturi si religii politice nu este catusi de putin irationala, ci o dovada a bunei cunoasteri a istoriei, religiei si realitatilor musulmane, si a unui sanatos instinct de conservare. Termenul este pur si simplu o mistificare semantica (minciuna, mai simplu) Corecta numai Politic si numai din unghiul Stangii Multiculturale si  delirului ei sistematizat – delir patologic dpdv psihocomportamental.

b) cand faci critica (obiectiva) a islamului – traditii, religie, cultura sociala – nu poti fi acuzat de rasism, pt ca printre adeptii religiei musulmane se afla toate rasele pamantului, inclusiv cea alba (care nu e caucaziana, ci alba)

Daca va imaginati ca ideile si distinctiile acestea nu sunt de interes si de actualitate pentru noi, deoarece nu ne aflam (inca) sub asaltul masiv si agresiv al islamului si Corectitudinii Politice, asa cum se afla Occidentul, va inselati. Ultimii 25 de ani au probat cu varf si indesat ca suntem perfect capabili sa preluam urgent toate patologiile psiho-sociale si intelectuale occidentale – progresism, animalism, veganism, ecologism, multiculturalism, ateism, samd. Din pacate nu acelasi lucru se poate spune despre modelele si valorile lor vechi si sanatoase, care ii situeaza civilizational inaintea si deasupra noastra.

De aceea, consider important ca aceste disfunctii sa se-nteleaga bine si cat mai repede, pe scara larga. Altfel? Cand ne va veni randul (si ne va veni) va fi prea tarziu sa vindecam eficient malformatiile induse si bine infipte in mentalul colectiv de precarele (dar hotaratele) noastre elite mediatice, academice si intelectuale. Preventia este preferabila.

Texte introductive, utile pentru intelegerea fenomenelor si conceptelor susmentionate:

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/01/criza-refugiatilor-este-istorie-musulmana-versus-fantezie-occidentala/

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/12/incorect-politic-scurt-dictionar-si-inventar-de-termeni-cu-sensuri-denaturate-si-minciuni-larg-mediatizate/

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/03/incorect-politic-despre-isus-versus-mahomed/

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/10/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-i/ 

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/13/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-ii-de-la-mecca-la-apocalipsa-jihadul-clasic/ 

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/17/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iii-jihadul-contemporan-si-delirul-multicultural/ 

https://ihincu.wordpress.com/2015/02/23/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iv-terorismul-musulman-este-fundamentat-coranic/ 

https://ihincu.wordpress.com/2015/08/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-v-incorect-politic-despre-terorism-si-religie/ 

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/21/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-vi-profetul-razboinic/ 

Update: o prietena filoloaga de peste ocean,  buna cunoscatoare a limbii arabe, aduce urmatoarea completare, privind etimologia cuvantului „islam”. „ISLAM nu inseamna PACE. Aceeasi confuzie chiar si intre musulmanii vorbitori de limba araba este cuvintul „Islam”, sa nu mai amintim la noi in „West”, Cuvintul „Islam” nu are aceiasi radacina ca si cuvintul „Salam” aka „Shalom” in Hebrew and Armaic ce inseamna „Pace”, „Islam” are ca radacina cuvintul “al-Silm” care inseamna „submission” or „total submission” si cum este destul de bine cunoscut intre lingvisti, limbile semitice sunt „root”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: