Ioana Hincu

INCORECT POLITIC despre mitul integrării islamului în alte culturi și civilizații

In Dubii on octombrie 19, 2015 at 8:13 pm

I. Mitul integrarii islamului in Europa

Circula un mit. Acela ca religia musulmana este una ca oricare alta. Urmat de acela ca islamul ar fi integrabil pasnic in alte culturi si civilizatii, si ca Europa ar fi de vina ca a esuat in privinta asta, spre deosebire de altii (?). De unde si ideea – pe care sefa diplomatiei UE, Mogherini, ne-o spunea raspicat in iunie – ca Europa ar trebui sa insiste cu integrarea islamului, de exemplu cu ocazia noului val de refugiati invitat de Germania lui Merkel.

Este doar un mit. Unul harnic intretinut de propaganda progresist multiculturala iresponsabila. Cea care va minte ca toate culturile si religiile sunt la fel, ca “islamul e pace”, iar violenta, crima, minciuna, barbaria islamica, discriminarea femeii, dispretul musulman fata de nemusulmani, toate ar fi o erezie in raport de “adevaratul islam”.

Serios? Erezie? Va invit sa investigam chestiunea incepand de aici:

Incorect Politic despre Isus versus Mahomed: https://ihincu.wordpress.com/2015/10/03/incorect-politic-despre-isus-versus-mahomed/

 Criza refugiatilor este istorie musulmana versus fantezie occidentala: https://ihincu.wordpress.com/2015/10/01/criza-refugiatilor-este-istorie-musulmana-versus-fantezie-occidentala/

 Scurt dictionar incorect politic, corect semantic – islam, islamofobie: https://ihincu.wordpress.com/2015/10/12/dictionar-incorect-politic-corect-semantic-islam-islamofobie-rasism/

Cu precizarea ca nimic din ce veti citi pe aceste linkuri sau din ce urmeaza nu invatati la scoala si nu vi se spune de catre elitele academico-mediatice. La scoala si facultate, istoria si realitatea obiectiva au fost mistificate in ultimele decade pentru a servi ideologiilor stangii multiculturale. Mass-media mainstream s-au aliniat. De asta ati ajuns sa credeti ca islamul e pace, o cultura si religie ca toate celelalte, eventual superioara crestinismului, si integrabila in cea occidentala si democratica. De aia nu mai faceti diferenta intre fictiune si realitate, si nu mai sunteti apti sa identificati amenintarea. V-au mintit si voi i-ati crezut.

Ce incercam – eu si cei care mi-au furnizat de-a alungul vremii argumente valide, oameni cu competente recunoscute in domeniul istoriei, religiilor comparate si islamului – este sa oferim informatia relevanta pentru a va elibera de aceasta catusa mentala. Ca cele ce urmeaza.

 

II. Mitul integrarii musulmane in America

Vorbim despre alt mit: acela ca in America ar fi reusit integrarea musulmana.

Bunaoara, recent, citim intr-un cotidian respectabil, sub semnatura unui jurnalist respectabil ca:  “Adevărul evident pe tot teritoriul Europei este că multiculturalismul nu funcționează. Creează enclave culturale închise, fără acces la locuri de muncă, resentimentare și, în cele mai extreme cazuri, terorism. Modelul alternativ este cel american, al așa-numitului „melting pot“, în care toată lumea este liberă să își păstreze tradițiile și credințele, dar trebuie să respecte valorile liberale pe care a fost clădită națiunea.”

http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/pentru-imigratie–in-contra-multiculturalismului-392417

Cu alte cuvinte, si in privinta asta, ar trebui sa ne uitam tot inspre America. Raspunsul meu este: nu chiar. Da, in multe privinte avem de luat exemplul american. Nu insa si in privinta integrarii musulmane. Pentru ca aici pana si America, the land of the free, a esuat. Iar de vina nu-i America. Ci numai aceia care nu cunosc, nu inteleg si/sau nu respecta fundamentele ei – Constitutia, primul amendament, principiul E pluribus unum si sfera lor de aplicare – versus fundamentele ineluctabile ale islamului.

RETINETI: Principiul E pluribus unum si Primul amendament se refera strict la cei apartinand culturilor si religiilor compatibile cu cea crestina – religia Parintilor Fondatori ai SUA, care se reflecta in toti porii Constitutiei si fundamentelor Americii. Nu e cazul islamului.

 

III. Anti-mitul. Adevarul despre integrarea musulmanilor in “melting pot”-ul american

In 2013, Jonathan Matusitz publica o lucrare (mai relevanta ca niciodata, as spune) cu o bibliografie si baza de documentare impresionante, intitulata “Terrorism and communication”. Unde citim:

SUSTINEREA MUSULMANA PENTRU TERORISM IN SUA. In 2009, musulmanii americani reprezentau numai 0,8% din totalul populatiei SUA (echivlaentul a cca 2,4 milioane de musulmani rezidenti in SUA). Totodata, potrivit unui raport al Pew Research Center (2007), de doua ori mai multi musulmani sub varsta de 30 de ani decat musulmani mai in varsta considera ca atentatele suicidare cu bomba sunt deseori sau uneori justificabile pentru apararea Islamului (15% vs 6%).”

RETINETI: de doua ori mai multi tineri  musulmani americani (decat mai in varsta), aflati acolo la a doua, a treia generatie declara deschis ca sustin violenta si crima in numele islamului. Vi se pare ca asta suna a integrare in democratia liberala americana? Un „model” de urmat?

https://ihincu.wordpress.com/2015/08/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-v-incorect-politic-despre-terorism-si-religie/

Astea erau datele in 2009. Sa vedem cum a evoluat fenomenul intre timp.

La 15 Octombrie 2015, sub titlul “51% din musulmanii din S.U.A. vor sharia; 60% din tinerii musulmani sunt mai loiali islamului decat Statelor Unite” Robert Spencer scrie :

“Serios, ce asteptati? O parte considerabila din politica americana domestica si externa se bazeaza pe prezumtia ca islamul va fi diferit in US: ca musulmanii de aici au credinte diferite de cei din alte parti, si ca nu accepta doctrinele violentei si supunerii necredinciosilor care caracterizeaza islamul de-a lungul istoriei. Dar pe ce se bazeaza aceasta supozitie? Pe nimic altceva decat “wishful thinking” (iluzii optimiste). Iar generatiile urmatoare de non-musulmani vor plati pretul.”

http://www.jihadwatch.org/2015/10/51-of-u-s-muslims-want-sharia-60-of-young-muslims-more-loyal-to-islam-than-to-u-s

Robert Spencer este specializat in studii religioase si islam, asociat al Heritage Foundation si Free Congress Foundation, consultant tematic pt fortele de ordine publica americane, autor a 14 carti despre islam, printre care best seller-urile The Politically Incorrect Guide to Islam and the Crusades (2005), The Truth About Muhammad: Founder of the World’s Most Intolerant Religion, (2006), The Complete Infidel’s Guide to ISIS (2015).

Spencer citeaza in continuare un articol semnat de jurnalistul de investigatie Paul E. Sperry, co-autor al Muslim mafia (2009) si Infiltration: How Muslim Spies and Subversives have Penetrated Washington (2008), asociat al Hoover Institute:

 

INTRE TIMP, O A CINCEA COLOANA ISLAMICA SE CONSTRUIESTE IN AMERICA

De Paul Sperry, IBD, October 1, 2015

[…] Moderatorul CNN Jake Tapper sustine ca nu cunoaste niciun musulman american traditional (care respecta normele islamului) care sa doreasca sa islamizeze America. […] Tapper nu iese prea mult. Daca ar iesi, ar avea mari sanse sa dea peste cele 51% din musulmanii americani care traiesc in Statele Unite, care, in iunie anul acesta, au declarat Polling Co. ca prefera “optiunea de a fi guvernati conform Sharia” sau legii islamice. Sau peste 60% din musulmanii americani sub 30 de ani care au declarat Pew Research ca sunt mai loiali islamului decat Statelor Unite.

Poate ca sunt eretici, deci hai sa vedem ce gandesc musulmanii luminati.

Daca Tapper ar fi facut putina documentare independenta ar fi aflat rapid ca liderii si invatatii islamici cei mai respectati ai Americii de asemenea doresc teocratie, nu democratie, si chiar militeaza pentru inlocuirea Constitutiei cu Coranul.

Acestia nu sunt jucatori de rezerva. Sunt oficiali de top reprezentand establishmentul musulman in America actuala. Din fericire, niciunul nu candideaza la presedintie, pentru ca iata ce au de spus despre sistemul american de guvernare:

Muzammil Siddiqi, presedinte al Consiliului Fiqh al Americii de Nord, care emite reglementari islamice, si al Trustului Islamic Nordamerican, care detine cele mai multe moschei din Statele Unite: “Ca musulmani, trebuie sa participam la sistem pentru a proteja interesele noastre si a incerca sa aducem schimbari graduale, (insa)nu trebuie sa uitam ca legile lui Allah trebuie implementate in toate teritoriile, si toate eforturile noastre trebuie sa mearga in aceasta directie”

-Omar Ahmad, co-fondator al Consiliului Relatiilor Americano-Islamice (CAIR), grup de top al lobby-ului musulman la Washington:”Islamul nu se afla in America pentru a fi egal cu nicio alta religie, ci pentru a deveni dominant. Coranul ar trebui sa fie cea mai inalta autoritate in America, si islamul singura religie acceptata pe Pamant.”

Purtatorul de cuvant CAIR, Ibrahim Hooper: “N-as vrea sa creez impresia ca nu mi-ar placea ca guvernul Statelor Unite sa devina islamic candva, in viitor”

Imamul Siraj Wahhaj, director al Aliantei Musulmane din America de Nord: ”Cu timpul, aceasta asa-zisa democratie se va prabusi, si nu va mai fi nimic. Si singurul lucru care va ramane, va fi islamul.”

Imamul Zaid Shakir, co-fondatorul of Zaytuna College, Berkeley, California: “Daca punem la lucru infrastructura si resursele noastre nationale, preluam aceasta tara intr-un timp foarte sucrt … Ce victorie mareata va fi pentru islam sa aiba aceasta tara in turma si randurile musulmanilor”

End of story. Eh, ce credeti? S-au integrat musulmanii in “melting pot”ul democratic si liberal american? Si daca nu, oare de ce? Sunt America si progresismul multicultural de vina sau islamul in sine?

 

IV. Motivul imposibilitatii integrarii Islamului in civilizatia occidentala, inclusiv americana

Recent, unul din candidatii republicani pentru Casa Alba, Ben Carson, a afirmat public ca, in opinia sa, islamul este incompatibil cu Constitutia SUA. Desigur, Stanga americana s-a grabit sa-l ridiculizeze si denigreze.

Sa vedem insa opinia altui musulman american cu o istorie de viata interesanta (fost lider secund Al Qaeda):

In calitate de musulman si, mai ales, de fost membru al unui grup islamist radical, afirm fara echivoc ca Dr. Carson are dreptate. Fara nicio exceptie, literatura islamica ne invata principii violente ca uciderea apostatilor, bataia femeii, uciderea homosexualilor si sclavia sexuala pentru femeile prizoniere. Daca cineva se indoieste de asta, sau contesta, trebuie sa probeze contrariul.

Daca criticii lui Carson pot produce o singura lucrare de teologie islamica recunoscuta care sa-i submineze pozitia; daca pot indica un singur tratat recunoscut de invatatii de frunte de la al-Azhar sau din Arabia Saudita (cele doua organisme religioase sunnite responsabile pentru versiunile tiparite ale Coranului) care sa respinga principiile traditionale barbare ale legii islamice; daca pot produce un singur text islamic aprobat care este clar si fara ambiguitati impotriva uciderii apostatilor, bataii femeii, uciderii homosexualilor, sclaviei femeilor-prizonier pentru scopul de a le viola, atunci poate criticile ar fi justificate. Dar nu pot fi pentru ca asemenea text nu exista.

[…]Esecul de a produce un asemenea text dovedeste ca valorile si principiile Sharia care sunt atat de ostile Constitutiei Americane sunt parte integrala din islamul conventional.[…]

Mai rau, susmentionatele valori oribile sunt considerate „maloom mina aldeen Bil-Darora”un articol necesar al religiei. Deci, daca un musulman le-ar respinge, atunci, conform Sharia el va fi considerat apostat (renuntator la religia sa)si, in consecinta, conform aceleiasi legi, va trebui ucis.

Cu alte cuvinte, orice musulman care respinge uciderea homosexualilor si apostatilor, bataia si violul femeii, nu mai poate fi considerat musulman conform Shariah si trebuie ucis (si de aceea asemenea musulmani n-ar trebui sa se simta ofensati de asemenea comentarii!). Pana cand legea si teologia islamica nu se schimba si nu permit celor care neaga aceste valori inumane sa ramana musulmani, Ben Carson are dreptate. Sharia este in fapt antiteza Constitutiei americane.” Spune Dr. Tawfik Hamid. Cine este autorul si textul integral le gasiti pe link:

http://myemail.constantcontact.com/Ben-Carson-s-View-about-Islam-is-Correct-until-Proved-Otherwise.html?soid=1102615819009&aid=5mSZvBuiVAg

Daca si dupa ce ati parcurs aceste argumente, date si fapte obiective, tot mai credeti ca islamul e pace si integrabil in alte culturi si civilizatii, in special in cele democratice, altfel decat pana acum – infiltrandu-le, supunandu-le si distrugandu-le – atunci inchei asigurandu-va ca nu, n-am terminat, abia am inceput. Pe data viitoare!

  1. […] Exista in circulatie mai multe mituri multiculturale privind “integrarea” musulmana in alte culturi si civilizatii. Spun “mituri” pentru ca asta sunt – cateva argumente recente, relevante si “incorecte politic” aici: INCORECT POLITIC despre mitul integrării islamului în alte culturi și civilizații […]

    Apreciază

  2. […] INCORECT POLITIC despre mitul integrării islamului în alte culturi și civilizații […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: