Ioana Hincu

Singurul beneficiu al invaziei musulmane: lecția experienței

In Solutii on octombrie 28, 2015 at 4:14 pm

Context

Vorbim de invazia musulmana, numita impropriu si eufemistic “criza refugiatilor”.

Vorbim de experientele traumatice prin care toate popoarele europene care intra in contact cu acest val migrator musulman trec si vor trece.

Vorbim de sfarsitul memoriei si constiintei istorice, induse sistematic, zeci de ani, de propaganda progresist multiculturala – in scoli, facultati, institutii media – al carui pret il va plati un continent intreg, pentru generatii.

Rezistati va rog tentatiei de a protesta: nu sunt metafore; e realitate – trecuta si uitata, prezenta si ignorata.

Cum a fost posibil?

Multi inca nu inteleg de ce Berlinul si Bruxelles-ul „fac totul” (vorba lui Nicolae Ceausescu) pentru distrugerea sistematica si rapida a Europei crestine si democrate, prin islamizare si comunizare. Nici cum se poate ca segmente largi din populatia occidentala sa nu inteleaga si sa nu reactioneze adecvat la aceasta realitate. Sa fie, practic, paralizate.

Explicatia incepe aici: criza refugiatilor este istorie musulmana versus fantezie occidentala. Si n-ar strica sa cititi:

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/01/criza-refugiatilor-este-istorie-musulmana-versus-fantezie-occidentala/

Simplu de-nteles, greu de acceptat: istoria conteaza. Istoria falsificata, substituita de fantezii ideologizate, obnubileaza si paralizeaza. De zeci de ani, la scoala, in Europa, asta se invata: istorie amputata, ajustata astfel incat sa serveasca ideologiilor stangii multiculturale. Acum traim rezultatele.

Ce nu invatam la scoala

Acum 70 de ani, dupa cel de-al doilea razboi mondial, SUA – mult hulita America, da – in scopul de a pacifica Europa si marile ei puteri problematice (ca sa nu zic psihiatrice), Germania si Franta, a initiat, sustinut politic, diplomatic si financiar doua planuri:

-Planul Marshall – segmentul economic al doctrinei Truman, doctrina anticomunista si antisovietica

-planul de constituire a Comunitatilor Economice Europene – un spatiu de comert liber, vest-european, devenit ulterior Uniunea Europeana.

Ca sa protejeze militar si strategic putinele tari democratice ale lumii – foarte putine si toate occidentale, nu orientale sau africane, situatie care se mentine in zilele noastre – SUA a initiat si finantat NATO – Franta s-a opus din rasputeri – si a amplasat si pastrat pana in prezent trupe pe teritoriul minunatei, pacifistei Germanii.

Carevasazica, America a dat si bagat in traista Europei occidentale, “viata, libertatea si cautarea fericirii” – a se citi mijloacele de implementare a modelului american de libertate, democratie si prosperitate.

Ce-a inteles Europa occidentala din “traista” asta?

Nerecunoscatoare, arogante si nu tocmai iubitoare de libertate, marile noastre puteri europene, Germania si Franta, exceptional si coerent conduse politic (istoric, se stie), au inteles ca trebuie sa ramana profund, ipocrit si psihiatric anti-americane. Au inteles ca-i buna prietenia cu tiraniile si teocratiile orientale si africane, cu islamul, comunismul si Rusia, continuand in acelasi timp sa profite masiv de ajutorul politic, diplomatic, strategic, militar, economic, financiar al SUA.

Obiectivul politic germano-frantuzesc – nestatuat institutional, ce-i drept, insa evident si traditional – a ramas sa „concureze” SUA, demonstrandu-si superioritatea. N-au reusit. Caci iata cum au inteles sa o faca: asa cum vedeti acum si cum urmeaza.

La asta s-a adaugat recent, spre ghinionul Europei, faptul ca acum 7 ani, Casa Alba a fost ocupata de un neocomunist, anticrestin si proislamist – pe scurt, de un anti-american. Obama, da. Ceea ce a convenit de minune si a dat mana libera geniior politice germane, frantuzesti si bruxeleze, in genialele lor planuri “europeniste”.

Azi traim consecintele acestor evolutii: Planul Marshall pare sa fi fost inlocuit cu Planul „europenist” Mahomed – o sectiune a programului progresist occidental.

Asa au inteles “europenistii” nostri de la Berlin si Bruxelles sa concureze si depaseasca America: pe sistem „cu Manole zece, care-i si intrece”. Vorbim de mesterul Manole care a zidit-o de vie pe Ana la temelia planului argesan de arhitectura. In propozitia de fata Mesterii sunt Merkel, Junker si compania, Ana e populatia Europei, iar planul este realitatea in desfasurare, nu legenda.

Cum?! Atat de incompetenti si de iresponsabili?! Atat de contraproductivi si de suicidali?! Atat!

Bine, dar populatia nu vede? Ba da. O parte vede si reactioneaza, doar ca nu aflati dumneavoastra – au grija aceleasi elite politice si mediatice, aceiasi exceptionali “planificatori” europeni. Si tocmai de aceea, o alta parte din populatie nu mai intelege.

O mare parte din populatia occidentala se afla in plin delir sistematizat ideologic. In plin divort de realitate, prin ignoranta si amnezie induse sistematic de elitele politice si intelectuale. De stanga, da, indiferent sub ce nume deghizata agreabil – unii chiar se declara “de dreapta”. Elite care, de exemplu, va spun de zeci de ani ca islamul e pace, iar religia mahomedana una ca oricare alta – crestinismu-i de regula prezentat ca desuet si retrograd.

Asa cum observa recent si Raymond Ibrahim, cercetator american de origine egipteana, specializat in studii islamice (vezi linkul anterior), acesta este, pe foarte scurt, fenomenul si motivul susmentionatelor deviatii de comportament social-politic european:

” Europa progresista a sters si rescris propria istorie. Europenii nu mai pot recunoaste o invazie din partea unor oameni pentru care istoria este totul.

Lumea asa cum o inteleg natiunile islamice variaza fundamental de intelegerea lumii de catre natiunile occidentale. In timp ce musulmanii vad lumea prin lentilele istoriei, Vestul s-a debarasat de istorie sau a rescris-o ca sa-i serveasca ideologiile.”

Adevarul devastator

Azi continuam descifrarea acestor realitati si deviatii tot alaturi de Raymond Ibrahim, care subliniaza intr-un articol excelent, insa brutal (prin luciditate), care ar fi singurul avantaj pe care il prezinta noul val de migratie musulmana spre Europa:

Europenii vor avea acum ocazia sa invete, pe viu, din experienta directa, istoria musulmana pe care au ignorat-o la scoala.

Natiunile europene care vor intelege astfel, la prima mana, ce inseamna islamul si se vor trezi la realitate, au o sansa buna de autoprezervare.

Cele care vor ramane prea Corecte Politic pentru a se confrunta lucid si ferm cu aceasta realitate vor pieri, pentru ca a ramas prea putin de salvat din constiinta si identitatea lor originara.

Tragic avantaj. Devastatoare realitate. Una pe cat de ireversibila, pe atat de inevitabila, pentru ca cei care-si uita sau nu-si cunosc trecutul, sunt condamnati sa-l repete, in cele mai sinistre si suicidale aspecte.

Din acest motiv – din instinct de conservare – va invit sa parcurgem urmatorul text, pe cat de simplu de-nteles si util, pe atat greu de acceptat in realismului lui lucid si brutal:

Direct Experience: The One Benefit of Accepting Muslim Migrants

By Raymond Ibrahim on October 25, 2015

http://www.raymondibrahim.com/islam/direct-experience-the-one-benefit-of-accepting-muslim-migrants/

Pentru necunoscatorii limbii engleze, traducerea:

Experienta directa: singurul beneficiu al acceptarii migrantilor musulmani

O raza de speranta exista in norul de praf ridicat de marsul milioanelor de barbati musulmani care migreaza spre Vest: numerosii europeni si americani, care n-ar fi putut niciodata intelege teoretic Islamul, vor avea acum ocazia sa-l inteleaga prin experienta directa si personala.

Poate atunci se vor trezi la realitate?

Faptul este ca cei mai multi occidentali au interactionat personal foarte putin cu musulmani. Mai mult decat atat, pentru ca musulmanii din Vest sunt inca o minoritate mica – in Statele Unite ar fi sub 1% din populatie – cei cativa musulmani cu care vesticii interactioneaza se poarta de regula foarte frumos, fiind inconjurati de o mare de “necredinciosi” (reactioneaza conform doctrinei taqiyya; nota mea: taqiyya este doctrina coranica ce permite drept credinciosului musulman sa-l minta pe nemusulman si sa-l insele pentru a-i castiga increderea, atunci cand se afla in minoritate sau in pozitie de inferioritate).

Si desi exista cateva canale si platforme media care documenteaza adevarurile incomode si urate despre Islam, acestea sunt inecate de “Povestea” (naratiunea) dominanta care emana dinspre centrele de indoctrinare occidentale (scoli, universitati, presa, Hollywood, politicieni, samd)

Conform Povestii, nu exista niciun motiv de teama din partea Islamului. Daca violenta si haosul par sa urmeze pe musulmani oriunde ajung – ca sa nu vorbim de infestarea intregii lumi islamice – asta este pentru ca musulmanii sunt furiosi, frustrati si vatamati de lucruri pe care Occidentul le-a facut.

Desi doctrina islamica impune musulmanilor ostilitate perpetua si stradania de a subjuga pe nemusulmani oricand este posibil; desi musulmanii au initiat ostilitatile si au fost napasta Europei mai bine de o mie de ani, pana cand au fost dezarmati in era moderna; desi cea mai mare parte din asa-numita “lume musulmana” s-a stabilit pe teritorii care au fost violent confiscate de la non-musulmani; desi peste 270 de milioane de non-musulmani sunt documentati a fi fost ucisi de jihadul musulman de-a lungul secolelor; si desi multi musulmani “moderni” mentin aceeasi viziune asupra lumii care i-a animat pe stramosii lor – cei mai multi occidental raman ignoranti.

In acest context – sau mai bine zis in lipsa lui – cum ar putea cetateanul occidental obisnuit sa cunoasca adevarul despre Islam?

Aducand migratia musulmana. Adica lasand barbarii de la poarta sa intre.

Nu ma refer la adevaratii refugiati – femei si copii – ci la hoardele de tineri barbati musulmani in putere; unii strigand “Allahu Akbar!” in timp ce navalesc in Europa.

Cand discut interactiunile occidental-musulmane din epoca moderna, obisnuiesc sa furnizez precedente istorice pentru a arata ca ostilitatile musulmane – fie ca urasc crestinii si bisericile si crucile lor, fie ca tanjesc dupa femeile “albe” – nu sunt aberatii, ci continuari.

In cazul de fata, insa, nu am niciunul de oferit. Pentru ca niciodata in istorie popoarele unei civilizatii n-au fost atat de divortate de realitate incat sa primeasca de buna voie populatii dintr-o civilizatie straina – una care le-a terorizati stramosii timp de secole – pentru a veni si ramane printre ele.

Singura “istorie” pe care cineva o poate cita aici este experienta actuala a acelor regiuni europene care au deja populatii musulmane semnificative, si inca mai primesc.

In Germania si Marea Britanie, crima si violul au luat avant direct proportional cu numarul de “refugiati” musulmani acceptati. Suedia singura – unde rata violurilor a crescut cu 1472% de cand tara a imbratisat “multiculturalismul” – este in pragul colapsului; sursa si detalii aici:

http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape

http://www.gatestoneinstitute.org/6697/sweden-collapse

Pretul influxului Islamic catre teritoriile Vestului inseamna violenta si haos, conform Regulii Islamice a Numerelor (cu cat musulmanii cresc numeric, cu atat fenomenele specific lumii musulmane se inmultesc, nota mea): femeile si copiii vor fi exploatati si violati; batranii vor fi jefuiti; bisericile si alte institutii atacate; teroarea se va instala. Uitati-va la situatia critica in care se afla non-musulmanii care traiesc printre musulmani si veti avea o idee despre ce urmeaza.

(Nota mea, exploatarea si sclavia sexuala a femeii si copiilor, jefuirea celor lipsiti de aparare, a caravanelor, sunt modele profetice, fiind documentate ca fiind practicate si legitimate moral-religios de Mahomed, profetul islamului, inca de la prima batalie tematica, cea de la Badr)

Din pacate, acum, la ceas tarziu, acesta pare a fi pretul care trebuie platit pentru decenii de ignoranta incapatanata.

Iar daca dupa aceste experiente directe, oricare natiune occidentala va continua sa fie prea Corecta Politic pentru a actiona in scopul autoconservarii, atunci lasati-o sa moara. Pentru ca este evident ca a ramas prea putin de salvat.

Pentru cei interesati in reluarea contactului cu realitatea si cu propriul instinct de  conservare, recomand, de asemenea, textele urmatoare, toate continand informatii, date si realitati obiective care v-au fost cu grija si sistematic ascunse la scoala:

De la Mecca la Apocalipsa. Jihadul clasic

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/13/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-ii-de-la-mecca-la-apocalipsa-jihadul-clasic/

Jihadul contemporan si delirul multicultural

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/17/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iii-jihadul-contemporan-si-delirul-multicultural/

Terorismul musulman este fundamentat coranic

https://ihincu.wordpress.com/2015/02/23/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iv-terorismul-musulman-este-fundamentat-coranic/

Incorect politic, despre terrorism si religie

https://ihincu.wordpress.com/2015/08/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-v-incorect-politic-despre-terorism-si-religie/

Mahomed, profetul razboinic

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/21/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-vi-profetul-razboinic/

Incorect Politic despre Isus versus Mahomed

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/03/incorect-politic-despre-isus-versus-mahomed/

Mitul integrarii islamului in alte culture si civilizatii

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/19/incorect-politic-despre-mitul-integrarii-islamului-in-alte-culturi-si-civilizatii/

Si nu, n-am terminat, abia am inceput. Pe data viitoare!

  1. […] Sursă: Singurul beneficiu al invaziei musulmane: lecția experienței | Dubii, Spaime si Solutii […]

    Apreciază

  2. […] Singurul beneficiu al invaziei musulmane: lectia experientei […]

    Apreciază

  3. O demonstratie convingatoare a efectelor orbirii politice-si istorice.Ati pornit o cruciada ne-populara dar profund necesara.Tot respectul meu.Am aflat o multime de adevaruri ascunse, din seria dvs de articole.Multumesc !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: