Ioana Hincu

Paris 2015. Incorect politic, se cheamă islam, jihad și invazie musulmană

In Solutii on noiembrie 14, 2015 at 4:16 pm

In ianuarie au fost mai putini. Redactia Charlie Hebdo plus alti civili. In total 16 morti si 22 de raniti. Acum sunt mai multi. Unii titreaza peste 120 de morti, altii peste 150, plus 200 de raniti. Si atunci si acum, asasinii au strigat la fata locului, inainte de a trece la crima in masa, Allahu Akbar. Allah este cel mai mare.

Hollande este socat. Merkel socata. Obama socat. Presa socata. Televiziunile socate. Toata lumea socata. Probabil ca din cauza socului traumatic, de azi noapte si pana la ora la care scriu, la nicio televiziune main stream nu am auzit rostite in legatura cu aceste atentate urmatoarele cuvinte: TERORISM ISLAMIC, MUSULMAN, ISLAM, JIHAD.

Este fascinanta capacitatea acestor centrale de propaganda a delirului progresist multicultural si a devotatelor lui slugi de a epuiza, aproape, dictionarul de epitete si sintagme descriptive – teroare, oroare, barbarie, evenimente tragice, atacuri teroriste, crime abominabile, samd – ocolind total miezul problemei, care se reduce la cele cinci cuvinte: terorism islamic, musulman, islam, jihad.

Este fascinanta capacitatea astora de a ocoli si nega ditamai elefantul din camera vietii, libertatii si civilizatiei noastre: CRITICA ISLAMULUI.

Oamenii obisnuiti, din bun simt, se intreaba, probabil, cum e posibil. Raspunsul incepe aici, intr-un excelent articol semnat Raymond Ibrahim, specialist in islam; vorbim despre isltoria musulmana versus fantezia occidentala:

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/01/criza-refugiatilor-este-istorie-musulmana-versus-fantezie-occidentala/

 “Europa progresista a sters si rescris propria istorie. Europenii nu mai pot recunoaste o invazie din partea unor oameni pentru care istoria este totul.

Lumea asa cum o inteleg natiunile islamice variaza fundamental de intelegerea lumii de catre natiunile occidentale. In timp ce musulmanii vad lumea prin lentilele istoriei, Vestul s-a debarasat de istorie sau a rescris-o ca sa-i serveasca ideologiile.

Acestea fiind constatate, nu ma pot opri sa ma intreb: cati nevinovati mai trebuie sa moara si cum, pentru a spune lucrurilor pe nume si a lua masurile adecvate, care tin exclusiv de vointa politica a liderilor actuali?

Cati mai trebuie sa moara si cum pentru ca mass-media de impact sa-si faca treaba? Cati si cum sa moara pentru a constientiza publicul, pentru a-i oferi argumente elementare, dar vitale pentru reintegrarea adecvata in realitate si recuperarea instinctului de conservare?

Nu stiu. Dar urmarind reactia majoritatii elitelor politice, mediatice, academice, cred ca mai multi. Si nu oricum. Poate daca ne-ar decapita bucata cu bucata, cu zecile deodata; poate daca ne-ar crucifica; poate daca ne-ar arde de vii in custi sau ne-ar lapida, asa cum se practica in mod curent in islam, acum, in zilele noastre … Poate atunci? Sau nici atunci?

Oricum, tragic.

In ianuarie s-au patetizat si marsaluit international in numele “libertatii de exprimare”. Tot atunci dl Plesu scria (printre altele pe care, de asemenea, mai bine nu le scria): “Cred că aproape nimic n-a rămas nespus cu privire la tragedia petrecută zilele trecute la Paris.” https://ihincu.wordpress.com/2015/01/12/elefantul-din-anticamera-tragediei-de-la-paris-critica-islamului/

Nimic n-a ramas nespus … Complet gresit! A ramas nespus ESENTIALUL. Cauza prima a acestor tragedii – este politica – si critica argumentata, serioasa, a islamului au fost dibaci si sistematic eludate de toti formatorii de opinie, cel putin in media centrala, de impact. La fel ca acum.

Pentru cei interesati de constientizarea si intelegerea islamului, islamismului si jihadului – fenomene deja globale –  de reluarea contactului cu realitatea si de gasirea solutiilor adecvate de autoprezervare, in ianuarie am inceput o serie de texte tematice, cu ajutorul unor autori seriosi (de reputatie internationala), netradusi in continuare la noi. Seria poarta numele “Sa intelegem religia pacii si jihadul” si, alaturi de alte texte tematice (cu indicatie bibliografica) sper sa va foloseasca. Sunt lucruri, pe care, din pacate, nu le invatati la scoala. Si nici nu le gasiti traduse sau netraduse prin librariile noastre:

De la Mecca la Apocalipsa. Jihadul clasic

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/13/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-ii-de-la-mecca-la-apocalipsa-jihadul-clasic/

Jihadul contemporan si delirul multicultural

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/17/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iii-jihadul-contemporan-si-delirul-multicultural/

Terorismul musulman este fundamentat coranic

https://ihincu.wordpress.com/2015/02/23/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iv-terorismul-musulman-este-fundamentat-coranic/

Incorect politic, despre terrorism si religie

https://ihincu.wordpress.com/2015/08/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-v-incorect-politic-despre-terorism-si-religie/

Mahomed, profetul razboinic

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/21/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-vi-profetul-razboinic/

Incorect Politic despre Isus versus Mahomed

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/03/incorect-politic-despre-isus-versus-mahomed/

Mitul integrarii islamului in alte culturi si civilizatii

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/19/incorect-politic-despre-mitul-integrarii-islamului-in-alte-culturi-si-civilizatii/

Si nu, n-am terminat, abia am inceput. Pentru ca nici ei n-au terminat, abia au inceput. Pe data viitoare!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: