Ioana Hincu

Cum oprim jihadul (I) Ce zice Stânga, ce zice Dreapta

In Solutii on noiembrie 25, 2015 at 7:09 pm

Am mai spus-o si o repet: Stanga universala este caz psihiatric. Nimic nu ilustreaza mai bine patologia ei – care bate ideologia – decat pozitionarile fata de islam si “solutiile” privind actuala invazie si realitate musulmana europeana.

Unii spun ca-i prostie. De exemplu Traian Ungureanu, fara sa fie singurul:

http://adevarul.ro/international/europa/prostie-barbarie-1_5652d03e7d919ed50e7d548c/index.html

Eu insist ca, datorita caracterului programatic, ideologic, delirant al prostiei sistematic promovate, s-a ajuns la psihiatrie. Pentru ca:

https://ihincu.wordpress.com/2015/11/21/saptamana-psihiatrica-islamul-e-pace/

Si pentru ca

(tot Traian Ungureanu): http://revista22.ro/70250172/despre-terorism-fr-teorii.html

Si pentru ca (Raymond Ibrahim): “Europa progresista a sters si rescris propria istorie. Europenii nu mai pot recunoaste o invazie din partea unor oameni pentru care istoria este totul. Lumea asa cum o inteleg natiunile islamice variaza fundamental de intelegerea lumii de catre natiunile occidentale. In timp ce musulmanii vad lumea prin lentilele istoriei, Vestul s-a debarasat de istorie sau a rescris-o ca sa-i serveasca ideologiile.”

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/01/criza-refugiatilor-este-istorie-musulmana-versus-fantezie-occidentala/

Si, nu in ultimul rand, pentru ca situatia actuala imi aduce aminte de ce a spus Winston Churchill bodyguardului sau, dupa ce regele l-a desemnat prim ministru, in intunecatele zile ale celui de-al doilea razboi mondial: “Tot ce sper este sa nu fie prea tarziu. Mi-e foarte teama ca este. Nu putem decat sa facem ce stim mai bine.”. Avea lacrimi in ochi.”(Thomas Sowell, noiembrie 2015, Random Thoughts)

http://www.creators.com/conservative/thomas-sowell/random-thoughts-6ec2cb7218.html

Solutiile stangii

Sunt suicidare. Si, din cate stiu, suicidul si indemnul la suicid nu sunt o proba a sanatatii mintale.

Bunaoara, Mahomed, intemeietorul islamului si religiei musulmane, profetul razboinic si personajul central al Coranului, modelul spiritual si moral predat la moschee de oricare imam, de 1400 de ani, zice, catusi de putin decontextualizat: “Allah le-a revelat ingerilor: “Eu sunt cu voi! Intariti-i, asadar, pe cei care cred. Eu voi arunca spaima in inimile celor care nu cred! Loviti-i, deci, peste gaturi si loviti-i peste toate varfurile degetelor [oricum este posibil, adica]” (Coran 8:12)

Mahomed insista: “pregatiti [pentru lupta] impotriva lor [a necredinciosilor] tot ce puteti din forta si din cai inseuati, cu care sa-l inspaimantati pe dusmanul lui Allah” (Coran 8:60).

Si ca sa fie clar ca nu intamplator insista, ceva mai devreme, Mahomed specifica si cum se procedeaza, concret, cu necredinciosii de serviciu (crestinii si evreii): “Omorati-i unde-i prindeti si alungati-i de acolo de unde v-au alungat! Iar schisma [necredinta] e mai rea decat omorul. […]”(Coran 2:191)

“Iara rasplata acelora care lupta impotriva lui Allah si a Trimisului sau si cauta sa semene pe pamant stricaciune [se opun lui Allah] este ca ei vor muri omorati sau rastigniti pe cruce sau li se vor taia mainile si picioarele crucis sau vor fi alungati din tara.”(Coran 5:33)

Jihadistii (teroristii) musulmani, locali sau de import, ca niste drept credinciosi (cel mai drept credinciosi, iata) asta fac. In spiritul si litera zeului, profetului si religiei lor. Ceilalti drept credinciosi (curat drept credinciosi musulmanii) ii aplauda, pe buna dreptate.

Ce face Stanga? Stanga spune: “Islamul e pace”, “Statul Islamic nu e islamic”, “sa vina mai multi imigranti ilegali din islam”, “sa primim si integram mai mult islam in societatile noastre”..

Va rog sa-mi spuneti si argumentati dvs in care univers, pe care planeta, asta este dovada de inteligenta si sanatate mintala.

Solutiile mass-media progresiste

Contributia centralelor de propaganda stangista la aceasta situatie este esentiala, la fel de psihiatrica si, in ultima instanta, la fel de criminala cu a politicienilor Stangii, care au pravalit peste noi jihadul apocaliptic global – termen folosit de literatura de specialitate care studiaza islamul si terorismul musulman.

Pentru ca, mintind si inducand sistematic in eroare o lume intreaga, au privat-o de elementarul instinct de conservare: oamenii nu mai fac distinctia intre informatie si aberatie, intre fictiune si realitate. De aceea optiunile publicului larg – cele personale, nu doar civice si electorale -inclusiv pasivitatea in fata Raului evident si iminent pe care il reprezinta islamul, sunt maladiv aberante.

Ce este cutremurator este ca nici acum, in fata evidentei, nu se opresc, ci merg, psihiatric, mai departe.

De exemplu, aflam via Robert Spencer (jihadwatch.org) ca doua doamne jurnalistoloage si analistoloage de la Washington Post – oficiosul traditional de Stanga al guvernului american – au gasit solutia contra jihadului apocaliptic global:

“Want to stop Islamic terrorism? Be nicer to Muslims.” by Sarah Lyons-Padilla and Michele Gelfand, Washington Post, November 24, 2015

http://www.jihadwatch.org/2015/11/washington-post-want-to-stop-islamic-terrorism-be-nicer-to-muslims

V-a stat mintea-n loc? E bine: inseamna ca o aveti.

Da, ati citit corect. Insa, pentru rigoare, reluam in limba materna excelentul titlu: “Vrei sa opriti terorismul islamic? Fiti mai draguti cu musulmanii” scriu si dezvolta Sarah si Michele intr-unul din cele mai citite cotidiene americane si occidentale. For “new beginnings”. Nu le refuzati “noi inceputuri”, zic fetele.

Cu alte cuvinte, daca va omoara la voi acasa, in numele pasnicei lor religii, culturi si civilizatii – tot islamul, de la Mediterana la Oceanul Indian si Pacific e dovada vie a pacifismului musulman – nu va suparati pe ei, ci creati-le conditii s-o faca in continuare. Dati-le si bani; mai multi decat pana acum, daca se poate. Pentru “noi inceputuri”.

Daca va violeaza nevasta, dati-le si fata. Daca va dau foc la casa, la oras, la tara, puneti mana si construiti-le, pe banii si pe munca voastra, alta. Noi inceputuri, da.

Asa cred doamnele de Stanga ca vom opri jihadul si terorismul islamic global. Nicio surpriza: asta repeta obsesiv si Hilara, fosta Prima Doamna Clinton.

Si, mai ales, nu uitati sa fiti draguti cu ei si sa repetati la infinit mantrele astea: Islamul e pace, Statul Islamic nu e islamic, Religia musulmana n-are legatura cu terorismul islamic si cu jihadul, aferim si Insh’Allah! Pentru ca 14 secole de istorie musulmana cu jihad neintrerupt asta probeaza.

Solutiile de bun simt, care se intampla sa fie ale dreptei

Dreapta de pretutindeni, care inseamna liberalism si conservatorism de dreapta,  din Australia pana-n Africa, propune cu totul alte solutii. Iar unii le-au pus deja, cu succes, in practica. De exemplu Australia, multumita premierului Tony Abbott:

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/03/refugiatii-solutii-exista-dar-sunt-incorecte-politic/

Mai recent, in lumina evenimentelor de la Paris si Bruxelles, guvernatorii a peste 30 de state americane (din 50), au decis acelasi lucru. La fel si majoritatea Congresului american. Cu totul intamplator, tonul si majoritatea le-au dat republicanii (dreapta), nu democratii (stanga) americani.

Desigur, presedintele planetei Pamant (vorba jurnalistologului comunistoid nevrotic Cristian Tudor Popescu, care sub acest titlu il elogia), numitul Hussein Obama, a promis ca se va opune prin veto. Stiti, el, in calitate de presedinte universal al Stangii psihiatrice, considera ca cea mai mare amenintare a momentului este incalzirea globala (si nu glumesc, desi pare).

Tot peste ocean, oameni competenti si intregi la minte, propun solutii de bun simt – bun simt istoric dovedit:

De exemplu doamna Ayaan Hirsi Ali, asociat la Harvard Kennedy School si American Enterprise Institute, de cetatenie americana, nascuta insa in splendida Somalie musulmana, deci cu ceva experiente personale cu islamul, scria recent in WSJ, pe 15 noiembrie 2015, sub titlul Europe’s Terrorist War at Home (Razboiul terorist al Europei la ea acasa):

„Learn from Israel, end the open-borders policy, and dig in for a long war of ideas against Islamists.” Invatati de la Israel, incetati politica granitelor deschise, si implicati-va serios intr-un razboi de idei impotriva islamistilor.

Ideile si solutiile doamnei, pe care le vom dezvolta si traduce (pentru nevorbitorii de limba engleza) data viitoare, in scopul trezirii la realitate, le gasiti pe acest link:

http://www.wsj.com/articles/europes-terrorist-war-at-home-1447626449

Sunt de bun simt. Bun simt politic, istoric si lucid – adica raportat la realitatea obiectiva, cea care n-are nicio legatura cu nebunia Stangii Universale.

Prin urmare, pe data viitoare!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: