Ioana Hincu

Bruxelles 2016. Pentru că “islamul e pace”

In Solutii on martie 22, 2016 at 7:32 pm

Acesta este un mesaj dedicat tuturor politicienilor, academicilor, jurnalistilor si idiotilor lor utili care continua sa sustina ca “islamul e pace”, ca “religia musulmana nu are legatura cu terorismul islamic” si ca “Statul Islamic nu este islamic”, ci o perversiune, erezie, aberatie musulmana.

Bruxelles, martie 2016

Cel putin 14 morti si 80 de raniti la aeroportul Zaventem. 20 de morti si 106 raniti la metrou. Atentate teroriste musulmane, revendicate de ISIS.

Bruxelles, iunie 2015

 Federica Mogherini, sefa socialista a diplomatiei UE: 

“Islamul apartine Europei. Are un loc in istoria Europei, in cultura, in mancarea si – ce conteaza cel mai mult – in prezentul si viitorul Europei.”

“Unii oameni incearca sa ne convinga ca musulmanii nu pot fi buni cetateni europeni, ca mai multi musulmani inseamna sfarsitul Europei. Acesti oameni nu numai ca se inseala asupra musulmanilor: acesti oameni se inseala asupra Europei, habar n-au care este Europa si identitatea europeana”

“Asa-numitul Stat Islamic pune in practica o incercare fara precedent de a perverti islamul pentru a justifica un proiect politic si strategic ticalos. Da’esh [cuvantul inventat de Corectii Politic pt ISIS] este cel mai mare inamic al Islamului. Victimele sale sunt intai de toate si predilect musulmanii. Islamul insusi este victima.”

“Nu mi-e teama sa afirm ca islamul politic trebuie sa faca parte din acest tablou [politic european]. Religia joaca un rol in politica […] Religia poate fi parte din proces.”

http://eeas.europa.eu/statements-eeas/2015/150625_07_en.htm

 

Nici mie nu mi-e teama sa spun ca socialista Mogherini – in continuare sefa diplomatiei UE – este nu doar ignoranta si incompetenta in materie politica, istorica, religioasa , culturala, europeana si islamica, ci de o ticalosie premeditata care ar trebui in viitor – de preferat apropiat – luata in calcul ca temei pentru tragerea la raspundere juridica penala. Pentru ce?

Pentru tradare, crima in masa, crime impotriva umanitatii, si/sau alte infractiuni la regimul sigurantei nationale a propriului popor si a celorlalte popoare europene, alaturi de toti liderii politici europeni care au permis si incurajat invazia musulmana a Europei, in special in ultimii ani.

Am convingerea ca in toate codurile penale europene, nu doar in al nostru, exista destule texte care incrimineaza faptele si actiunile lor politico-adminsitrative, si raportul cauzal dintre acestea si rezultatele constand in sute si mii de victime ale crimelor si agresiunilor islamice – pe moment; sute de mii si milioane cat de curand.

Pana atunci, insa – pentru ca mai este pana la momentul in care justitia tarilor europene si justitia internationala penala se vor debarasa de influenta politica progresist-psihiatrica si-si vor face treaba – eu as vrea sa vad altceva:

1.As vrea s-o vad pe doamna Mogherini, alaturi de Merkel, Hollande, Cameron, Obama, papa Francisc si toti liderii politici – da, si papa este lider politic, din pacate – care sustin in continuare ca “islamul e pace”, ca “terorismul islamic nu are legatura cu religia musulmana” si ca “Statul Islamic nu este islamic, ci o perversiune si un dusman al islamului”, ca renunta la functiile, la demnitatile lor si la serviciile personale de paza si securitate. Si ca circula neinarmati – pentru ca, nu-i asa, cetateanul european obisnuit nu are drept de port-arma in scop de autopararare; dreptul asta il au numai teroristii – pe strazile Bruxellesului, Parisului, Londrei, Kolnului, Stockholmului; sau cu metroul nu cu automobilul oficial; sau cu avionul comercial la clasa economic, nu la VIP. Permanent, nu ocazional, populist-demonstrativ.

2.As vrea de asemenea sa-i vad citind si luand act de ce spunea recent Adunis Asbar, nascut in Siria, musulman, considerat cel mai mare poet de limba araba in viata, laureat al premiului Erich Maria Remarque pentru Pace:

Intr-un interviu acordat Die Welt (februarie 2016), intrebat despre ideea de a integra islamul in Germania si societatile europene, in calitate de musulman si avand o intelegere recunoscuta ca exceptionala a limbii Coranului, Adunis a afirmat ca islamul nu poate fi modernizat:

“Nu poti reforma o religie Daca sunt reformati, se separa de religie. De aceea, musulmanul modern si islamul modern sunt ceva imposibil. Daca nu exista separatie intre religie si stat, nu va fi niciodata democratie[…] Vom pastra un sistem teocratic”

“Arabii nu mai au forta creativa. Islamul nu contribuie la viata intelectuala […] Nu produce gandire, arta, stiinta, nici o viziune care sa poata schimba lumea. Aceasta repetitie este un semn al sfarsitului. Arabii vor continua sa existe, insa nu vor face lumea mai buna.”

Adunis descrie islamul ca pe un sistem totalitar in care religia dicteaza tot, inclusiv “cum sa mergi la toaleta, pe cine sa iubesti”.

Intrebat daca primeste amenintari cu moartea pentru criticile pe care le aduce islamului, Adunis a spus: “Sigur ca da, dar nu-mi pasa. Pentru anumite convingeri oamenii ar trebui sa-si riste viata”.

“Islam can’t be modernized,” says world’s “greatest Arabic poet”

De asta spun: toti astia care pretind ca islamul e pace si il pravalesc abnegat peste noi, in scop de integrare, sa-l integreze ei primii, la ei in casa. Si sa dea ei primii exemplu ca se poate, in aceleasi conditii de non-siguranta ca noi, cetatenii obisnuiti, pe care ne-au expus acestui experiment criminal si barbar.

Sa-si riste ei primii viata in numele acestor convingeri ale lor. Sau nu sunt convingeri, sunt minciuni, de fapt?

Iar intre timp, eventual in calatoriile lor cu metroul si avionul, sa puna mana pe carte si sa citeasca, asa, cot la cot cu noi, tontii care nu se ridica la nivelul lor de intelepciune academica, a)istoria clasica, moderna si contemporana, a Europei, Occidentului si Islamului, b) istoria religiilor politice si ideologiilor totalitare (islamul asta este de la intemeiere pana-n zilele noastre) c) textele sacre islamice – Coran, Hadis, Sira – care, de 1400 de ani incoace sunt neschimbate, si prescriu musulmanilor supunere, nu libertate; violenta si teroare, nu pace. Si sa se duca unde vad cu ochii, iar pe noi sa ne lase!

In ce priveste studiul islamului, care este orice numai pace nu, recomand – lor si idiotilor lor utili, sau curiosilor interesati – sa inceapa de aici:

1.Profetul si teroarea

https://ihincu.wordpress.com/2016/01/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-vii-profetul-si-teroarea-patru-istorii-musulmane/

2.Profetul razboinic

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/21/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-vi-profetul-razboinic/

3.Iluzii, mantre, minciuni, corectitudini politice/ Islamul e pasnic?

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/10/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-i/

4.De la Mecca la Apocalipsa. Jihadul clasic

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/13/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-ii-de-la-mecca-la-apocalipsa-jihadul-clasic/

5.Jihadul contemporan si delirul multicultural (comparatie cu ideologiile naziste si comuniste)

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/17/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iii-jihadul-contemporan-si-delirul-multicultural/

6.Terorismul musulman este fundamentat coranic

https://ihincu.wordpress.com/2015/02/23/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iv-terorismul-musulman-este-fundamentat-coranic/

7.Incorect politic, despre terorism si religie

https://ihincu.wordpress.com/2015/08/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-v-incorect-politic-despre-terorism-si-religie/

8.Mitul integrarii islamului in alte culturi si civilizatii

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/19/incorect-politic-despre-mitul-integrarii-islamului-in-alte-culturi-si-civilizatii/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: