Ioana Hincu

Islam versus Occident: Autismul e o boala, nu o soluție. Ignoranța la fel (I)

In Solutii, spaime on Martie 27, 2016 at 1:32 am

In septembrie, Raymond Ibrahim scria un articol in care descria perfect atitudinea europeana fata de islam si noua invazie musulmana: istorie musulmana versus fantezie occidentala. Explica si cauzele. Cititi. E despre voi.

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/01/criza-refugiatilor-este-istorie-musulmana-versus-fantezie-occidentala/

Acelasi autor adauga in octombrie, intr-un articol la fel de lucid si inconturnabil ca singurul beneficiu al invaziei musulmane este lectia experientei directe. “O raza de speranta exista in norul de praf ridicat de marsul milioanelor de barbati musulmani care migreaza spre Vest: numerosii europeni si americani, care n-ar fi putut niciodata intelege teoretic Islamul, vor avea acum ocazia sa-l inteleaga prin experienta directa si personala. Poate atunci se vor trezi la realitate?”

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/28/singurul-beneficiu-al-invaziei-musulmane-lectia-experientei/

E tot despre voi, noi, ei si ce urmeaza. Ce urmeaza functie de cat de repede liderii politici si de opinie ai Europei:

-renunta la fanteziile corecte politic si multiculturale, la autism si ignoranta

-reiau contactul cu realitatea clasica, moderna si contemporana a islamului, jihadului planetar musulman  – se intampla pe toate continentele.

Deocamdata nu se intampla. Trezirea la realitate. Aveti in cotinuare cateva indicii la zi, in acest sens. Inainte si dupa Bruxelles.

 

Autismul liderilor politici

Continua abnegat pe linia “islamul e pace”, “Statul Islamic nu e islamic”, “terorismul islamic nu are legatura cu religia musulmana”.

Romania. Presedintele Iohannis il ajuta pe “prietenul Erdogan” al Turciei sa obtina mai repede autorizatiile pentru construirea Marii Moschei.

Vatican. Papa Francisc spala picioarele musulmanilor. Nu; nu pe ale sutelor de mii de martiri crestini contemporani, persecutati si masacrati in Islam si de Islam, pe toate continentele. http://www.jihadwatch.org/2016/03/pope-francis-washes-feet-of-muslim-migrants-says-were-all-children-of-the-same-god

Londra. Cameron ii cheama imperativ pe liderii crestini sa se apropie mai mult (“reach out”) de musulmani. Si sa faca ce, mai exact? Sa se/ne converteasca la Islam?

Cameron urges Christian leaders to ‘reach out’ to Muslim communities

Bruxelles. Mogherini plange. Tocmai ea, care in iunie anul trecut ne facea ignoranti si idioti, spunand ca “Islamul apartine Europei. Are un loc in istoria Europei, in cultura, in mancarea si – ce conteaza cel mai mult – in prezentul si viitorul Europei.[…] Nu mi-e teama sa afirm ca islamul politic trebuie sa faca parte din acest tablou [politic european]. Religia joaca un rol in politica […] Religia poate fi parte din proces.” Religia musulmana si cea progresista, sa ne-ntelegem, nu cea crestina.

https://ihincu.wordpress.com/2016/03/22/bruxelles-2016-pentru-ca-islamul-e-pace/

Merkel, principala autoare politica si morala a noii invazii jihadiste, tace.

Obama si centralele progresiste nord-americane si vest-europene, de la Washington la Bruxelles, continua sa fie preocupati de escaladarea (?!) …. “islamofobiei”! Nu, nu de jihadul – razboiul religios islamic – impotriva propriilor populatii. 

Mai mult, Obama – sau magnificul Barack Hussein, divinul mesager al lui Allah, desigur –  le spune americanilor ca “trebuie sa respingem orice incercare de a stigmatiza musulmanii americani si enorma lor contributie adusa tarii noastre” Well, aveti pe link, cat si in continuare, mai jos, in vreo 19 puncte (fara sa fie singurele) cateva exemple ale “enormei contributii”. Curat enorma! Si care nu priveste sharoma si hijabul, ci shahada si jihadul.

Obama: “We have to reject any attempt to stigmatize Muslim-Americans, and their enormous contributions to our country”

Nici acum, in ceasul al nu stiu catelea al dovezilor directe ca jihadul e pe rol pe continentele lor, cei mai importanti lideri ai planetei occidentale, cei in varful pixului carora sta soarta noastra, nu pot relua contactul lucid cu realitatea. Iar ai nostri, cei la putere (politica sau mediatica), se aliniaza.

Acesti lideri paralitici nu pot nici macar sa rosteasca islam, islamic, musulman langa terorism, razboi, jihad. Pentru ca e razboi, sa fie clar, chiar daca neconventional. 

Asta inseamna ce traim acum: terorism egal razboi asimetric, fara limitele angajamentului militar din razboiului conventional, cu tinte civile nedeterminate, purtat in scopul vulnerabilizarii si distrugerii autoritatii si ordinii statale inamice (europene in cazul nostru), pe temeiuri religioase si/sau politice – in numele lui Allah si Mahomed, pentru cucerirea si supunerea lumii nemusulmane, in cazul de fata.

 

Autismul formatorilor de opinie

Continua pe aceeasi linie.

Nici mass-media mainstream occidentale sau locale, institutionale sau sociale, nu spun adevarului pe nume. Au ca principala preocupare “escaladarea islamofobiei”, nu jihadul. Combaterea – denigrarea, ridiculizarea, marginalziarea – celor care spun adevarul critic despre islam; a “radicalilor”, “extremistilor de dreapta”, “nazistilor”, “xenofobilor”, “rasistilor”, nu informarea si protejarea victimelor. Mai nou, Time Magazine, ne asigura ca “Jihadistii nu inteleg Coranul” – asta este taqiyya text book case, adica doctrina coranica a minciunii scuzabile religios in scopul protejarii intereselor islamului:

Time Mag: Jihadists don’t understand the Qur’an

 

Rezultatul? Publicul dezinformat, derutat, paralizat

Cu asa lideri politici si de opinie, cu asa intelectuali si jurnalisti care ii acompaniaza in “echidistantele”, “impartialitatile”, minciuna, lasitatea si incompetentele lor, ce sa mai inteleaga oamenii? 

Unii europeni, bunaoara, cred ca  terorismul musulman si jihadul sunt accidentale si au inceput ieri, alaltaieri. Fireste: istoria clasica si moderna a jihadului impotriva Europei le este straina. La scoala au programa  progresist-multiculturala.  In presa la fel. Adica basme cu “religia pacii”, nu realitate.

Nici dinamica si escaladarea terorismului musulman antioccidental nu este supusa atentiei publicului larg. De aceea, le-o pomenim noi succint, pe date si fapte.

 

Cateva adevaruri “radicale”  in cronologia atentatelor teroriste islamice antioccidentale

Unde radical, conform definitiei de dictionar, inseamna de baza, fundamental, esential.

Precizez ca este o enumerare ad-hoc, exemplificativa, nu exhaustiva. O enumerare care are aproximativ varsta mea: 47 de ani.

Precizez totodata ca o fac din memorie, desi parte din lucrurile astea s-au intamplat cand eu abia ma nasteam, iar primii 20 de ani de viata i-am trait in dictatura comunista, cu acces limitat la informatie. Ceea ce insa nu m-a impiedicat ca, incepand cu 1990, cand accesul la informatie s-a liberalizat, iar internetul a explodat, sa aflu, memorez si inteleg. Prin urmare faptul de a te fi nascut mai recent nu scuza ignoranta. Cu atat mai putin o scuza pe a celor nascuti inaintea mea. 

1. 1968, Robert Kennedy, fratele lui JFK, este asasinat la Los Angeles de un barbat musulman, arab, cu cetatenie iordaniana, pe nume Sirhan Sirhan.

2. 1972, la Jocurile Olimpice de la Munchen, atleti israelieni sunt rapiti si masacrati de teroristi musulmani.

3. 1973, aeroportul din Roma este luat cu asalt de teroristi musulmani palestinieni; aeronava Boeing 707, zbor Pan Am(erican) 110, este ocupata cu luare de ostatici si distrusa; plus o aeronava Boeing 737, zbor Lufthansa cu destinatia Munchen, este ocupata cu luare de ostatici. 33 de civili sunt ucisi.

4. 1979, Teheran. Ambasada SUA este luata cu asalt de teroristi musulmani iranieni sprijiniti de noul regim revolutionar islamic iranian – acelasi cu cel de azi. Personalul luat ostatic. Si ostatici au ramas cetatenii americani, timp de 444 de zile. Regimul democrat Carter – stanga americana – nu a fost in stare sa-i elibereze. Criza s-a incheiat si ostaticii au fost eliberati in prima zi a primului mandat prezidential al lui Ronald Reagan (republican, adica dreapta cosnervatoare americana), in ianuarie 1981. https://ihincu.wordpress.com/2016/01/18/occidentul-islamul-si-iranul-trei-lectii-istorice-uitate/

5. 1981, Roma. Papa Ioan Paul al II-lea este impuscat – tentativa de asasinat esuata; victima a supravietuit – de musulmanul turc Mehmet Ali Agca. Agca, potrivit propriilor declaratii, ar fi fost membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei.

6. 1985. Nava italiana de croaziera Achille Lauro este deturnata de teroristi musulmani palestinieni. Un cetatean american pensionar, in varsta de 68 de ani, in scaun cu rotile, este ucis si aruncat peste bord.

7. 1988, Decembrie, Scotia, Lockerbie. Aeronava Boeing 747, zborul transatlantic Pan Am 103 de la Frankfurt la Detroit via Londra si New York, este aruncat in aer dupa decolare de o bomba plasata in avion de teroristi musulmani libieni – terorism de stat, atentie; regimul libian si-a asumat responsabilitatea pentru atentat. Cei 243 de pasageri si 16 membri ai echipajului sunt ucisi. Partile avionului explodat se prabusesc la Lockerbie, Scotia; mai multe locuinte sunt distruse si la sol mai mor 11 victime.

8. 1993, New York, World Trade Center, turnurile gemene, Turnul de Nord. Primul atentat terorism musulman cu bomba de la NY – lumea nu-si aminteste, cel mult, decat de 9/11.   Planul era de a arunca in aer Turnul 1 Nord, care sa se prabuseasca peste Turnul 2 Sud, ca sa omoare zeci de mii de oameni – din cele doua cladiri si imprejurimi. Partial, atentatul a esuat. Din motive tehnice. Au murit “doar” 6 oameni, si au fost ranite “doar” o mie si ceva.

9. 1998. Ambasadele americane de la Dar el Salaam, Tanzania, si Nairobi, Kenya, sunt aruncate in aer aproape simultan (atentat concertat) de teroristi musulmani. Aproape 200 de civili sunt ucisi.

10. 2001. SUA, septembrie 11. Atentat fara precedent, intrat in istorie sub denumirea de 9/11. Intr-o rafala de atentate coordonate, indreptate impotriva civililor din mai multe orase americane – NY, Washington DC -3000 de oameni au fost ucisi. Cat populatia unei comune. Majoritatea cetateni americani, alaturi de peste 12% cetateni straini aflati in avioanele deturnate de teroristi sau in zona turnurilor gemene din NY si a cladirii Pentagonului. Printre victime s-au aflat si copii. 6294 de oameni au fost raniti. Cat populatia unui oras. Cele doua turnuri gemene de la NY, emblema Manhattan-ului, nu mai exista, s-au prabusit. Asta da, „enorma contributie”!

“In acea zi fatidica, Al Qaeda a ucis mai multi oameni decat IRA (Armata Republicana Irlandeza) in 35 de ani. […] Chiar daca eliminam din statistici infamul atac din 11 septembrie 2001, procentul victimelor terorii islamiste ramane 90%.” spune Jonathan Mautistz analizand fenomenul terorist global, in lucrarea sa,  Terrorism and Communication (2013)

11. 2004. Madrid, Spania, gara centrala Atocha, plus alte doua gari, trenuri pline cu navestisti plecati la munca. Mai multe bombe plasate de teroristi musulmani explodeaza aproape simultan, in jurul orei 7:30 dimineata. Aproape 200 de civili ucisi, si peste 2000 raniti.

12. 2005. Londra, Marea Britanie. 7 iulie – de unde referinta 7/7 bombing, pe sistem 9/11, pentru cei care nu stiu. Patru cetateni britanici musulmani, instruiti in adevarul radical – adica esential – despre islam la moscheile britanice, cu varste intre 18 si 30 de ani, se arunca-n aer cu tot cu calatori in metroul si autobuzele londoneze. 56 de morti si 700 de raniti.

13. 2012, Benghazi, Libia, 11 septembrie. Pentru celebrarea a 11 ani de la cumplitele atentate 9/11, teroristi musulmani ataca sediul reprezentantei diplomatice a Statelor Unite. Ambasadorul american in Libia Christopher Stevens este ucis; ofiterul american Sean Smith este ucis. Cateva ore mai tarziu, teroristii musulmani ataca alta cladire in care sunt ucisi alti doi cetateni americani. Inca 10 sunt raniti.

Ce este semnificativ si fara precedent in acest atac terorist musulman impotriva SUA, este ca Chris Stevens este primul ambasador american ucis la datorie, si asta in conditiile in care putea fi salvat. Trupe militare si speciale americane se aflau in zona si au solicitat Casei Albe – lui Obama – si ministrului de externe – Hillary Clinton – autorizarea interventiei pentru “extractia” personalului diplomatic american, care la randul lui solicita disperat interventia, fiind sub atac. Asaltul teroristilor a durat ore intregi. Obama si doamna Clinton nu erau de gasit, apoi nu au autorizat interventia, adica si-au lasat cu premeditare propriii cetateni si diplomati sa fie ucisi, desi puteau fi salvati.

Aceste lucruri, insa, s-au aflat mai tarziu, odata cu audierile din Congresul american. In toamna lui 2012, aflati in plina campanie electorala pentru realegerea lui Obama, atat magnificul Barack Hussein, cat si Hillary au mintit public, pretinzand ca nu au stiut ce se intampla, de aceea nu au putut autoriza nicio interventie. Hillary Clinton candideaza anul acesta la presedintia SUA. Totodata urmeaza sa fie pusa sub acuzare pentru tradare.

Fara precedent. Ne intrebam daca la acest fel de “enorme contributii” impotriva propriilor cetateni se gandea Obama zilele trecute, la fel ca in septembrie 2012.

14. 2013, Boston, SUA, maraton. Atentat terosit musulman cu bomba. 6 morti, 280 de raniti.

15. 2013, mai 22, Londra, soldatul britanic Lee Rigby, neinarmat, care traversa strada in apropierea unitatii lui, este atacat de doi musulmani inarmati cu cutite si macete, si ucis. Se incearca decapitarea lui.

Reactia guvernului conservator Cameron Unu: cateva saptamani mai tarziu, in luna iunie, ministrul de interne Theresa May ii declara persona non-grata pe cetatenii americani Robert Spencer si Pamela Geller, fara nicio infractiune la activ, pentru ca intentionau sa vina sa conferentieze in UK despre islam. Adica sa spuna adevarul critic despre islam. Interdictia de intrare pe teritoriul Marii Britanii pentru Spencer si Geller se mentine si la ora asta. Nu si pentru imamii care conferentiaza spunand tot adevaruri radicale despre islam, adica propovaduind moartea necredinciosilor in Allah si jihadul impotriva Marii Britanii. Poate ca daca Spencer si Geller s-ar fi convertit la islam, nu deveneau persona non grata in Marea Britanie … conservatoare.

16. 2015, ianuarie, Paris. Teroristi musulmani mitraliaza redactia revistei satirice Charlie Hebdo. 11 morti si 11 raniti in cladire, plus un politist in strada. In atacuri teroriste musulmane subsecvente, in regiunea Ile de France, alti 5 oameni sunt ucisi si 11 raniti.

17. 2015, iulie, Chattanooga, SUA, centru de recrutare marina militara. Un terorist musulman – cetatean respectabil american de origine kuweitiana, clasa medie, fara frustrari financiare, care insa si el invatase la moscheea americana adevaruri musulmane radicale, din cele de care habar n-aveti dvs – mitraliaza 4 militari americani.

18. 2015, noiembrie, vineri 13, Paris si suburbia Saint-Denis, intr-o serie de atacuri coordonate, in mai multe locatii de recreere – stadion, teatru, restaurant – teroristi musulmani ucid 137 de civili si ranesc 368 (aproape o suta in stare critica).

19. 2015, decembrie, San Bernardino, California, SUA. Doi teroristi musulmani (cuplu) ucid cu 16 cetateni americani si ranesc 24 (majoritatea civili, plus doi politisti) la o petrecere de Craciun a firmei.

20. 2016, martie, Bruxelles, Belgia. Atac terorist musulman cu bomba la aeroport si metrou. 31 de morti si 330 de raniti, dintre care 61 in stare critica.

Nu, nu sunt toate. Doar ce mi-am amintit acum si verificat – cifre si date. Insa toate au un singur numitor comun: islam, jihad antioccidental. Musulman, nu budist, nu crestin, nu hindus.

Daca ar fi sa amintesc victimele persecutiei musulmane anticrestine si jihadului anticrestin pe celelalte continente, situatia devine mult mai greu de inventariat. Acolo vorbim de zeci si sute de mii de victime anual si de evenimente cotidiene, rareori raportate de media mainstream.

Daca la asta as adauga victimele nemusulmane de toate credintele ale jihadului clasic, istoric, modern si contemporan, ne ridicam la zeci de milioane (numai in India); adica la genocid de dimensiuni apocaliptice, din moment ce asa, prin jihad si teroare, nu pasnic, au fost distruse, islamizate si au disparut mai multe societati, culturi si civilizatii – de unde amintesc numai imperiul persan si pe cel bizantin.

Azi m-am oprit doar la o lista ilustrativa a faptului ca jihadul antioccidental nu a-nceput ieri, alaltaieri. Acum, doar s-a acutizat. Faptul ca majoritatea publicului nu stie sau a uitat, nu schimba cu nimic aceasta realitate “radicala”. 

In fine, data viitoare, va voi prezenta alte argumente ale dimensiunii patologice a autismului si ignorantei cultivate de liderii actuali. Alte  adevaruri “radicale”. Gen: cui ii spala picioarele papa de la Roma si care este semnificatia gestului. Cui face Iohannis Mare Moschee – semnificatie si consecinte. In contrapartida, va voi prezenta cateva lectii contemporane mai fericite, despre cum se opreste jihadul si islamul. Da, se poate.

Pana atunci, retineti: Raymond Ibrahim avea dreptate ca singurul beneficiu al acestei invazii musulmane  este lectia experientei directe cu jihadul si islamul. Cu conditia sa invatam lectia. Si sa actionam ca atare. Pentru ca, va asigur, acomodarea cu Raul nu aduce pace decat prin capitulare.

Pacea pe care ati avut-o zeci de ani, cea la care acum puteti doar visa, cea in care civilizatia si ordinea noastra sociala raman in picioare, se poate obtine numai spunand Raului si razboiului pe nume. Apoi castigandu-l. Ceea ce nu se poate asa, ci numai angajandu-ne coerent intr-o contraofensiva pe toate planurile: militar, institutional, politic, diplomatic, economic, tehnologic, mediatic, cognitiv, ideologic. Si spun contraofensiva, pentru ca razboiul nu l-am inceput noi, ci ei. Iar islamul de buna voie nu s-a oprit niciodata, de la Mahomed incoace.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: