Ioana Hincu

Mori, Occidentule! Dar mori odată! Pentru că jihadul e pace…

In Dubii, Solutii on Aprilie 3, 2016 at 12:56 am

… zic lideri occidentali si media aservite multicultural-psihiatric. De peste Ocean si de peste Canal (al Manecii), cateva stiri la zi pe aceste coordonate. Cateva reactii simptomatice, in trena Bruxelles-ului si a ultimelor “contributii” islamice la civilizatia occidentala si centrul ei gravitational.

Cu rugamintea ca, dupa ce le veti parcurge, sa-mi spuneti ca regimul Obama-Hilara nu este suicidar, americanofob si logicofob (fara ghilimele). Sa-mi spuneti, va rog, si  ca regimul “conservator” Cameron nu este suicidar, britanicofob si logicofob. Chiar va rog.

Si sa-mi mai spuneti, va rog,  in lumina acestor dovezi – fara sa fie nici pe departe singurele sau rupte de contextul cotidian – ca monstrii mediatici si intelectuali creati, subventionati de, sau aserviti acestor regimuri Corecte Politic si islamofile, nu sunt americanofobi, britanicofobi, crestinofobi, suicidari si logicofobi.

Iar daca-mi veti spune, promit sa nu va cred. Iata de ce:

 

1.Duminica, 27 martie, Sudul Californiei, State Park area, langa Los Angeles. Un grup de barbati inarmati serios, cu aparenta orientala – Orientul Mijlociu – strigand si cantand (toata noaptea) “Allahu Albar” (Allah e cel mai mare) relateaza martorii, deschid focul asupra unor drumeti intr-un camping (hikers and campers). Imagini de la fata locului, capturate de una din victime, ilustreaza incidentul.

Politia californiana si seriful din San Bernardino – locul unde s-a petrecut masacrul jihadist din decembrie 2015, de Craciun – opereaza arestari, apoi le dau drumul.

Incidentul si detaliile specifice sunt musamalizate de autoritati. Niciun cuvant in media oficiale sau din partea politiei despre identitatea sau afilierile politico-religioase ale agresorilor – ghici care?

Unele centrale media progresiste californiene neaga, in ciuda inregistrarilor si marturiilor de la fata locului, ca cei 17 barbati arestati si investigati ar fi strigat Allahu Akbar, ba chiar ca s-ar fi tras focuri de arma. Detalii aici:

Southern California: Muslims screaming “Allahu akbar” fire hundreds of shots in remote area, are arrested and released

2.Tot duminica, 27 martie, cu ocazia sarbatorilor pascale catolice si protestante, Obama spune: “Trebuie sa respingem orice incercare de a stigmatiza musulmanii americani si enorma lor contributie adusa tarii noastre”.

In regula. Uite ca autoritatile si media californiene l-au ascultat, protejand “enorma contributie” prin musamalizarea ei – cum altfel? Nu ca ar fi prima data.

Obama: “We have to reject any attempt to stigmatize Muslim-Americans, and their enormous contributions to our country”

Despre alte contributii de gen, aici: https://ihincu.wordpress.com/2016/03/27/islam-versus-occident-autismul-e-o-boala-nu-o-solutie-ignoranta-la-fel-i/

sau aici: https://ihincu.wordpress.com/2015/10/19/incorect-politic-despre-mitul-integrarii-islamului-in-alte-culturi-si-civilizatii/

sau aici: https://ihincu.wordpress.com/2016/01/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-vii-profetul-si-teroarea-patru-istorii-musulmane/

sau aici, pentru Europa: https://ihincu.wordpress.com/2015/10/28/singurul-beneficiu-al-invaziei-musulmane-lectia-experientei/

 

3.Washigton Post (oficiosul de stanga al guvernului american), 29 martie, ne avertizeaza, practic, ca “Lupta impotriva terorismului ar putea de fapt creste riscul atacurilor teoriste”(relateaza Robert Spencer).

Cu alte cuvinte, stati cuminti si nu va opuneti terorismul islamic. Nu. Imbratisati-l cu toleranta si bucurie, si lasati-va omorati in liniste, fiindca jihadul asa trece: de la sine. Exact ca viata, care si aia trece, doar ca in felul asta trece mai repede.

Cam asta-i mesajul in traducere libera. Sau, vorba lui Robert Spencer: “Mesajul Washington Post catre Vest: Mori. Aseaza-te si mori. Sa nu indraznesti sa te lupti cu terorismul jihadist – care va duce doar la … terorism jihadist”. Un indemn de geniu!

Washington Post: “Fighting terrorism may actually increase the risk of terrorist attacks”

4. Marea Britanie – tara al carui guvern “conservator” Cameron I, in iunie 2013 l-a declarat persona non grata pe Robert Spencer – cercetator si analist specializat in islam, autor de succes a 15 lucrari pe tema, incluzand best-selleruri internationale, titular jihadwatch.com, samd – si i-a interzis accesul pe teritoriul UK pana in zilele noastre. De ce? Pentru ca reprezinta un pericol pentru publicul britanic – motiva ministrul de interne “conservator” Theresa May.

Da, aici s-a ajuns: rostirea publica a adevarului neplacut despre islam este marele pericol public, de aceea este interzis de autoritatea statala; exact ca-n islam, unde, si acolo, critica islamului este considerata boasfemie si pedepsita de lege. Cu alte cuvinte, guvernul “conservator” Cameron cedeaza si aplica sharia (legea islamica) in Marea Britanie la presiunea lobby-ului islamist si progresist multicultural (incusiv din propriul partid). Surprinsi? N-ar trebui, pentru ca este un lobby extrem de puternic, iar Cameron prea nevolnic ca sa i se opuna coerent si consecvent, caci, iata:

In ianuarie 2016, David Cameron este acuzat ca stigmatizeaza femeile musulmane cu limba engleza si politica de promovare a cunoasterii limbii engleze, titreaza Gardianul britanic – The Guardian este cel mai vechi si mai vandut cotidian de stanga din UK. Adica, in opinia Stangii britanice, premierul “stigmatizeaza” femeile imigrantilor musulmani atunci cand le avertizeaza ca trebuie sa invete limba engleza daca vor sa ramana in Marea Britanie :

http://www.theguardian.com/politics/2016/jan/18/david-cameron-stigmatising-muslim-women-learn-english-language-policy

Adevarul este ca asa-i trebuie lui David: daca s-a hotarat sa aplice sharia – cu atitudini si masuri ca cele impotriva lui Spencer, in detrimentul adevarului si in dispretul propriilor cetateni nemusulmani – era de asteptat: ce sa mai inteleaga femeia musulmana? Ca trebuie sa vorbeasca engleza?! In Marea Britanie?! Asta-i culmea: pai nu asta-i limba islamului! Deci sa invete englezii limba islamului – araba sau urdu sau farsi – in tara lor! Altfel ne suparam si dam cu bomba, pentru ca suntem „oprimati”.

5. Marea Britanie, sarbatorile pascale 2016. Ca reactie fata de atentatele de la Bruxelles, “crestinul” Cameron, la fel de nevolnic, ii indemna pe liderii crestini sa le intinda o mana “fratilor lor musulmani”, sa se apropie mai mult de ei (“reach out”), pentru ca altfel incurajeaza “extremismul” islamic. Ok. Sa le intinda o mana – a cata? fie vorba-ntre noi – ca sa ce? Ca sa le-o taie? Cum sa se apropie mai mult decat pana acum de “fratii musulmani”? Sa-si puna gatul direct pe sabia jihadului? Sa se converteasca la islam? Asa se previne “extremismul” musulman?

Cameron urges Christian leaders to ‘reach out’ to Muslim communities

6. Marea Britanie, 29 martie 2016. Uniunea Nationala a profesorilor din Marea Britanie respinge predarea “valorilor fundamentale britanice” pentru ca este “suprematism cultural”. Wow!

Prin urmare, sa-i inveti pe elevii britanici despre propria tara, cultura si civilizatie (crestina, apropo) este o dovada de “suprematism cultural”. Nu de sanatate mintala si de prezervare fireasca a propriei culturi si civilizatii – obiectiv-superioara altfel celei islamice, sau orientale, sau africane, barbare, tribale, sau de oricare cu exceptia celei crestin-occidentale; e un fapt masurabil institutional, politic, social, economic, stiintific, artistic.

Iata rezultatele multiculturalismului ca anexa a marxismului cultural: sa stergem propriile valori, propria cultura, din memoria natiei si creierul tinerelor generatii ca sa nu “oprimam” minoritatile culturale. Sa ne fie rusine cu valorile noastre, crestin-occidentale. Sa cream Omul Nou, care sa nu mai stie cine este, de unde vine si de ce, dar sa-l invatam exceptionalele valori islamice sau ale altor culturi “oprimate” – obiectiv inferioare, cel putin dupa rezultate. Asta vrea leadershipul profesorilor britanici!

UK: National Union of Teachers rejects teaching “fundamental British values” as “cultural supremacism”

 

Consecinte si concluzii de etapa

In aceste conditii, cum sa nu-l declare autoritatile britanice persona non grata pe Robert Spencer? Doar spune (zilnic) adevaruri din astea neplacute. Totusi adevaruri, cum ar fi: “E timpul ca guvernele europene sa cada” si sa vina altele, cu alti lideri, care sa nu mai faca praf si indemne la suicid propriile populatii:

It’s time for the governments of Europe to fall

Doar ca, vedeti, adevarul, din unghiul Corectitudinii Politice Multiculturale, este inamicul public numarul unu. De aceea, in loc sa cada ele, guvernele vesteuropene s-au gandit sa interzica adevarul si pe cei care-l spun, privandu-i astfel pe propriii cetateni de constientizarea lucida a pericolului in care se afla si a mijloacelor de aparare.

Hai, spuneti-mi, va rog, ca astea-s dovezi de sanatate mintala, nu de politica si lobby intelectual suicidar – o serioasa patologie psihiatrica.

Spuneti-mi, si promit sa nu va cred. Decat, poate, ca suferiti si dvs de aceleasi tulburari serioase: tulburari de relationare cu realitatea obiectiva, asa cum este, nu cum o visati in coordonatele corecte politic cu care ati fost indoctrinati si conditionati pavlovian. Conditionati cu ajutorul unor fantezii si minciuni fantasmagorice, repetate pana la refuz. Fantezii gen “religia pacii” sau “toate religiile si culturile sunt la fel”, numai ca islamul sau marxismul sunt mai bune, iar crestinismul mai rau. Minciuni care v-au indus sistematic complexul binecunoscut (in psihiatrie si psihologie comportamentala) sub numele de blame-shame (vinovatie-rusine); un complex de larga aplicatie politica.

Da, complexul vinovatie-rusine este una din cele mau puternice arme de conditionare psihocomportamentala.

In cazul de fata, vorbim de rusinea care v-a fost indusa sistematic – politic, academic si mediatic – pentru optiunea de a crede in Dumnezeu si valorile crestine. Rusine sa va fie crestin-retrograzilor!

Vorbim totodata de sentimentul de vinovatie indus pentru faptul de a te fi nascut intr-o civilizatie obiectiv superioara celorlalte, construita in jurul valorilor crestine – si clasic liberale derivate – pe care vrei sa le aperi. Rusine sa va fie, suprematistilor, ca aparati valori superioare ca adevarul, libertatea si responsabilitatea individuala!

Asta-i mesajul cu care sunteti indoctrinati/conditionati harnic:

Voi sunteti vinovati pentru jihad, nu devotatii jihadului. Voi sunteti vinovati, colonialistilor si exploatatorilor, pentru inapoierea culturala a altora; nu ei, pentru ca asta le-a ramas optiunea culturala postcoloniala, desi voi le-ati oferit alta. Prin urmare muriti, lasati-va omorati odata! Si, neaparat, luati cu voi civilizatia crestin-occidentala, caci marxismu-i progres si jihadul pace.

 

 

Post Scriptum:

Cei interesati vor gasi pe linkurile urmatoare coordonate initiatice ale a) “religiei pacii” b) marxismului cultural segmentul multicultural c) actualei nebunii politice islamofile a Occidentului, cu tot cu cauze:

a) Seria “Sa intelegem religia pacii si jihadul”, primele 7 parti:

Partea I Iluzii, matre, minciuni, corectitudini politice

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/10/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-i/

Partea a II-a De la Mecca la Apocalipsa. Jihadul clasic

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/13/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-ii-de-la-mecca-la-apocalipsa-jihadul-clasic/

Partea a III-a Jihadul contemporan si delirul multicultural

https://ihincu.wordpress.com/2015/01/17/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iii-jihadul-contemporan-si-delirul-multicultural/

Partea a IV-a Terorismul musulman este fundamentat coranic

https://ihincu.wordpress.com/2015/02/23/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iv-terorismul-musulman-este-fundamentat-coranic/

 Partea a V-a Incorect politic, despre terorism si religie

https://ihincu.wordpress.com/2015/08/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-v-incorect-politic-despre-terorism-si-religie/

Partea a VI-a Profetul razboinic

https://ihincu.wordpress.com/2015/09/21/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-vi-profetul-razboinic/

Partea a VII-a Profetul si teroarea. Patru istorii musulmane

https://ihincu.wordpress.com/2016/01/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-vii-profetul-si-teroarea-patru-istorii-musulmane/

Ce este marxismul cultural?

https://ihincu.wordpress.com/2016/01/31/ce-este-marxismul-cultural/

Criza refugiatilor este istorie musulmana versus fantezie occidentala

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/01/criza-refugiatilor-este-istorie-musulmana-versus-fantezie-occidentala/

Singurul beneficiu al invaziei musulmane: lectia experientei

https://ihincu.wordpress.com/2015/10/28/singurul-beneficiu-al-invaziei-musulmane-lectia-experientei/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: