Ioana Hincu

Londra. Jihad cultural și ideologic. Până când?

In Dubii, Solutii on Aprilie 2, 2017 at 6:04 pm

Despre materialul urmator furnizat de Gatestone Institute – una din sursele serioase (incorecte politic) de informare despre islam, la fel ca Religion of Peace, Jihadwatch si Middle East Forum  – Daniel Uncu scrie:” Este halucinant! Rata creșterii ponderii Islamului în viața cetății britanice surclaseaza Creștinismul Anglican. Un material excelent scris si foarte bine documentat, plin de cifre, statistici si referiri la studii de specialitate. Cutremurător…!”

https://www.gatestoneinstitute.org/10124/london-mosques-churches

De unde extragem:

“Incepand in 2001, 500 de biserici londoneze de toate denominarile s-au trasformat in case private.  aceeasi perioada, moscheile britanice au proliferat. Intre 2012 si 2014, proportia britanicilor care se identificau ca anglicani [biserica anglicana] a scazut de la 21% la 17%, respectiv cu 1,7 milioane de oameni, in timp ce, conform unei cercetari efectuate de respectatul NatCen Social Research Institute, numarul musulmanilor a crescut cu aproape un milion.Numarul celor care merg la biserica a scazut cu o rata care, intr-o generatie, ar putea face ca numarul lor sa devina de trei ori mai mic decat al musulmanilor care merg regulat la moschee Vineri [Vineri este ziua sfanta, de rugaciune, in Islam; Duminica si Sabatul musulmanilor]”

Cutremurator? Da. Halucinant? Nu  – decat, poate, pentru cei care abia acum se familiarizeaza cu ce este, nu ce credeau ei ca este Islamul.

Asadar nu e halucinant, ci previzibil. Se cheama Islam text book case, adica JIHAD CULTURAL SI IDEOLOGIC („al limbii” in literatura islamica) si este motorul jihadului militar ( „al sabiei”). Cateva coordonate pe care sa le puteti intelege mai bine, furnizate de autori si cercetatori respectati ai islamului si jihadului (aveti indicatii bibliografice pe linkuri) gasiti aici:

De la Mecca la Apocalipsa. Jihadul clasic: https://ihincu.wordpress.com/2015/01/13/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-ii-de-la-mecca-la-apocalipsa-jihadul-clasic/

Jihadul contemporan si delirul multicultural: https://ihincu.wordpress.com/2015/01/17/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iii-jihadul-contemporan-si-delirul-multicultural/

Iar in conditiile in care elitele occidentale la putere si bisericile crestine, in totala si iresponsabila disonanta cognitiva si negare a realitatii, induse de progresimul lor multicultural, predica:

1. „toleranta” fata de Rau – Islamul este intemeiat pe rele fundamentale dpdv al moralei si intelegerii crestine a lumii, respectiv crima, interdictia liberului arbitru, a libertatii de expresie si gandire, a libertatii religioase, violenta, inselaciune, minciuna, poligamie, sclavie sexuala, samd, toate legitimate religios si cultural in numele lui Allah, zeul islamului;

2. “integrarea” Islamului in politica, religia si cultura occidentala – islamul nu se integreaza in nicio alta cultura si civilizatie, ci o anihileaza violent; istoria de 14 secole a islamului o demonstreaza; https://ihincu.wordpress.com/2015/10/19/incorect-politic-despre-mitul-integrarii-islamului-in-alte-culturi-si-civilizatii/

3. echivalenta Raului cu Binele – toate religiile ar fi la fel in viziunea multiculturala, desi, textual si obiectiv, niciodata n-au fost si nu vor fi; este schema logica falsa de echivalenta morala practicata de Stanga in toate domeniile;

in aceste conditii, prin urmare, este firesc ca jihadul cultural ideologic sa ia avant. Ce sa mai inteleaga oamenii, cand aceste minciuni, care substituie cunoasterea istorica, stiintifica si realitatea, li se servesc sistematic la televizor, in presa, la scoala, la facultate, ba chiar la biserica?

Dupa cum tot firesc este ca lumea occidentala condusa in continuare de asemenea elite politice, culturale si academice, si  „crestinata” pe aceasta linie dictata de inalti prelati ai bisericilor crestine (incepand cu alde Jorge Bergoglio AKA papa Francisc sau cardinalul belgian Daneels) sa inregistreze o stagnare cu tendinta de regres.

Se intampla oriunde Stanga si Islamul  – care au aceleasi fundamente ideologice si religioase; da, ambele sunt religii politice totalitare, nu spirituale – penetreaza cu succes comunitatea. De exemplu in Londra. In alte mari orase britanice, precum Birmingham – zis si emiratul britanic Birmingham – s-a intamplat deja.

Iata cateva coordonate ale jihadului ideologic si cultural desprinse din articolul Gatestone Institute:

“Multiculturalistii britanici hranesc fundamentalismul islamic. Musulmanii nu au nevoie sa devina majoritari in UK; nu au nevoie decat sa islamizeze gradual cele mai importante orase. Schimbarea are deja loc.

Personalitati britanice continua sa deschida usa introducand legea islamica Sharia. Unul dintre importantii judecatori britanici, Sir James Munby, a spus ca crestinismul nu mai influenteaza instantele si ca acestea trebuie sa fie multiculturale, ceea ce inseamna mai islamice. Rowan Williams, fostul arhiepiscop de Cantebury, si Chief Justice Lord Phillips [echivalentul presedintelui Inaltei Curti de Casatie si Justitie de la noi] au sugerat, de asemenea, ca legea englea ar trebui sa “incorporeze” elemente ale legii islamice sharia.

Universitatile britanice avanseaza de asemenea legea islamica. Ghidul academic “Vorbitori externi in institutiile invatamantului superior” prevede ca “grupurile religioase ortodoxe” ar trebui sa separe barbatii de femei in timpul evenimentelor. La Queen Mary University of London, femeile a trebuit sa foloseasca o intrare separata si au fost obligate sa asiste fara a putea sa puna intrebari sau sa ridice mana, exact ca la Riyadh sau Teheran.”

Articolul a  uitat-o si pe doamna May, actualul premier britanic, care are aceleasi vederi multiculturale si poarta hijab in tara ei inca crestina, in semn de solidaritate cu femeile musulmane … crede ea. Desigur, ce nu intelege Theresa – sau vreau sa cred ca nu intelege –  este ca asta inseamna, in termenii Islamului, ca se supune, cu tot cu tara ei, legii islamice.

Da: simbolurile religioase conteaza. Iar cand dai jos cruci sau speli picioare de musulmani (papa Francisc) sau acoperi statui nude la Vatican ca sa nu “ofensezi Islamul” – care se intampla sa fie dusmanul tau de moarte, efectiv de moarte, de la inceputuri si din textele lui sacre; cand te apuci sa promovezi sharia in loc de legea si morala crestina in scoli si instante de judecata; cand porti hijab sau burkini in semn de solidaritate cu femeia musulmana, in loc sa critici tratamentul femeii in Islam, cel conform cu textele sacre si legile islamice, cu alte cuvinte, in loc sa le ajuti sa se elibereze de teroarea acestora, atunci, constient sau nu, te supui Islamului. Cateva idei si exemple de actualitate despre rolul simbolisticii islamice in jihadul cultural aici:

https://ihincu.wordpress.com/2016/08/29/simbolurile-conteaza-jihad-cultural-burkini-burka-islamism-islamizare-islam/

Problema si intrebarea esentiala ramane: Pana cand?

Raspunsul e simplu: pana cand elitele europene laice si bisericesti vor renunta la fantezia multiculturala, contrafactuala si criminal-suicidara fata de propria religie, cultura si civilizatie. La cea cu:

a)“islamul e pace” – nu este;

b) “toate religiile sunt la fel” – nu sunt;

c) ‘terorismul musulman nu are legatura cu religia musulmana” – ba are.

Pentru ca masele se iau dupa lideri si elite. Iar deocamdata, masele de idioti utili ai acestor elite au masa critica. [Unde “idiot util” nu este insulta, ci termen tehnic, consacrat in limbajul jurnalistic si politic pentru desemnarea celor care sustin, in totala disonanta cognitiva si negare a realitatii, o cauza cu efecte daunatoare atat pentru ei, cat si pentru altii, cauze si efecte pe care nu le  inteleg)

Simplu, dar greu, se pare, cata vreme nu exista vointa la varful societatilor noastre.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: