Ioana Hincu

Jihadul și Schimbarea climatică. Sau psihiatrică? Londra 2017

In Solutii on iunie 4, 2017 at 3:53 pm

 

Subtitlul si ideea principală fiind:

NEGAREA REALITĂȚII ȘI PROPAGANDA CORECTITUDINII POLITICE NU SALVEAZĂ PE NIMENI DE NICIO AMENINȚARE REALĂ.

Fapte, reactii si consecinte

1.Londra, mai 2013. Soldatul britanic Lee Rigby este asasinat si decapitat pe strada, in plina zi, de doi musulmani devotati lui Allah si Mahomed.

Masuri luate de guvernul conservator Cameron 1, respectiv de doamna ministru de interne Theresa May: declararea ca persona non grata si interdictia pentru cetatenii pasnici americani Robert Spencer si Pamela Geller – critici documentati si argumentati ai Islamului si militanti petru libertatea de exprimare – de a intra pe teritoriul Marii Britanii. Motivatia? Tulbura publicul britanic. Carevasazica libertatea de exprimare a adevarurilor critice despre islam tulbura publicul britanic, nu jihadul. Decizia se mentine pana in zilele noastre.

Niciunui imam sau propovaduitor al jihadului anticrestin, antieuropean si antibritanic nu i-a fost interzis pana azi, de catre administratia britanica, accesul pe teritoriul UK. Motivatia? Fanteziile  progresist multiculturale, corecte politic,  fara nicio legatura cu realitatea, transformate in mantre propagandistice: religia pacii, Islamul e pace, terorismul islamic nu e islamic, Statul Islamic nu e islamic, n-au nicio legatura cu religia musulmana, samd. Acesta este Consensul Corect Politic la ora actuala, si este generalizat la nivelul elitelor politico-academice si mediatice occidentale.

2.Intre timp,  dupa 2013, toti marii lideri planetari occidentali, de la Obama la Papa Francisc, au cazut de acord ca cea mai mare amenintare globala este “schimbarea climatica” – fosta “incalzire globala”. Pe aceasta tema s-au organizat mari conferinte planetare (decembrie 2015) si s-au semnat tratate (2016) la Paris. Jorge Bergoglio aka papa Francisc a emis bule, enciclice, a facut turnee internationale si … a spalat picioare de musulmani nu de crestini, cu ocazia diverselor „incidente” care au infierbantat, fara indoiala, cel putin o parte din spiritele planetei – masacrele jihadiste de la Paris, Bruxelles.

Pentru ca da, in paralel cu Consensul ca cea mai mare amenintare globala este schimbare climatica,  incepand cu ianuarie 2015, la Paris, Bruxelles, Stockholm, prin multe locuri in Germania si SUA, europeni si americani nevinovati sar in aer, sunt mitraliati, injunghiati, calcati cu masina si camionul, violati, de devotatii razboinici ai lui Mahomed si Allah.  Adica au aceeasi soarta pe care crestinii din Orientul Mijlociu, Africa si Asia islamica mai indepartata o impartasesc de amar de ani: considerati [conform scripturilor si legii islamice] cetateni de rangul doi,  dhimmi, cu drepturi civile si de exprimare (religioasa) limitate, aflati la bunul plac al majoritatii si autoritatilor musulmane, respinsi de societatile occidentale mai avansate, ba chiar de propriile biserici occidentale, sunt persecutati si masacrati pe capete. Daca va intereseaza date obiective si cifre la zi in acest sens, aveti aici:
https://www.thereligionofpeace.com/

Deosebirea fiind, totusi, ca statele-tinta ale jihadului antioccidental nu sunt islamice. Inca. Sau ma insel?

3. Londra, 2016. Sadiq Khan, musulman laburist [Stanga britanica asumata ca atare, pe față, nu sub nume conservator sau liberal], este ales primar al Londrei. Pentru ca, nu-i asa, “religia pacii”, “Islamul e pace”, iar Stanga si Islamul reunite, se stie, aduc numai pace si bunastare. Dreapta “populista”, “radicala”, “extremista”, whatever that means, e problema in general. Iar mai nou, in mod special, Trump nazistul, incultul, populistul. Pe langa schimbarea climatica, desigur.

Brexit si inlaturarea de la conducerea partidului conservator a lui David Cameron. Inlocuirea lui, din pacate, cu doamna Theresa May – da, acea Theresa May de la punctul 1 – nu cu Boris Johson, fostul primar conservator al Londrei, conservator de facto, nu doar cu numele, ca doamna premier.

4.Si pace s-a facut in Marea Britanie:

-martie 2017, Westminster Bridge, 6 morti, 49 raniti – jihad cu camionul
-mai 2017, Manchester Arena, concert , 22 morti, 116 raniti – jihad cu artificii
-iunie 2017, 4 morti, cateva zeci de raniti, in mai multe locatii din Londra – jihad combinat, cu camioneta si cu cutitul.

Jihadistii n-au nicio retinere sa declare ca ucid in numele lui Allah. In fond, de ce ar avea? Cartea lor sfanta – Coranul, in deplin acord cu Hadisele (invataturile lui Mahomed) si Sira (faptele lui Mahomed) – ii incurajeaza in acest sens:

„Allah a cumparat de la dreptcredinciosi sufletele si bunurile lor, in schimbul  Raiului, si astfel ei lupta pe calea lui Allah, omorand si fiind omorati. Aceasta este o fagaduinta cu adevarat […] Si  cine este mai credincios legamantului sau decat Allah? Bucurati-va asadar pentru negotul pe care l-ati tocmit, caci aceasta este marea izbanda”.(9:111) Unde explicatia oficiala cu index (traducere oficiala, cu explicatii avizate de autoritatile teologice musulmane) este: „acest verset este un indemn la lupta sfanta, evidentiindu-i virtutile, dupa ce a fost infatisata situatia  celor care nu participa la ea.” Situatia celor care nu participa la jihad omorand si lasandu-se omorati in numele lui Allah este mai problematica in ce priveste ajungerea in Rai: nu e sigur daca vor ajunge acolo, spre deosebire de razboinicii jihadului care ajung sigur.

Mai mult, intr-un  Hadis din nenumaratele despre jihad (sute), narat de Abu Huraira (Sahih Bukhari 4.52.44), se relateaza ca un om a venit in  fata lui Mahomed si i-a cerut: „Invata-ma ce fapta egaleaza [in fata lui Allah] jihadul, ca recompensa [ajungerea in Rai]” Iar Mahomed i-ar fi raspuns: „Nu ma pot gandi la nicio astfel de fapta”.

Reactii si consecinte

CNN si celelalte litere ale progresului tot nu inteleg cauzalitatile si motivatiile acestui tip de crima si teroare. Sunt religioase, culturale si ideologice – religia musulmana este o religie politica mai degraba decat una spirituala. Islam si Jihad se cheama, dar ei, corectii politic, nu stiu sau se fac ca nu stiu, pentru ca asa le dicteaza stapanii si tropismele lor  de cariera Corecta Politic.

Totusi, ieri, la Londra, atacatorii multipli au explicat cat se poate de clar:this is for Allah”. Pentru CNN si celelalte centrale de propaganda Corecta Politic asta inseamna ca nu exista nicio legatura cu Islamul, cu religia coplesitor majoritara si cu scripturile intemeietoare ale Islamului, aceleasi de 14 secole incoace:
https://www.jihadwatch.org/2017/06/cnn-on-london-jihad-attacks-we-dont-know-their-motives

Si, bineinteles, moderatorul CNN Reza Aslan [cel care a mancat niste creier de om ca dovada de „profesionalism” jurnalistic si solidaritate multiculturala cu un trib hindus canibal, pe care echipa lui il filma] il numeste public pe presedintele Trump „piece of shit” (rahat) pentru ca a identificat corect atacurile de la Londra ca fiind teroriste si  pentru ca doreste aplicarea ordinului executiv privind restrictiile de circulatie si imigratie dinspre  tarile islamice cele mai problematice. Progresism:

http://www.breitbart.com/tech/2017/06/03/cnn-host-reza-aslan-calls-trump-piece-of-sht-for-correctly-identifying-london-terror-attack/

Asa stand lucrurile, repet intrebarea pe care o puneam dupa atacurile de la Manchester, din mai:

“Oare cati trebuie sa moara deodata ca sa ne trezim la realitate? Mii? Zeci de mii o fi bine? Sau numai de la suta de mii in sus …
Care o fi/va fi pragul dincolo de care vor incepe sa spunā lucrurilor pe nume si sa (re)actioneze ca atare: e razboi, se cheama jihad, si nu l-am inceput noi. E Islam si lege islamica text book case – their Book, Coran se cheama manualul. Cand? La ce prag al macelului?”
https://www.facebook.com/ioana.hincu/posts/1269768733134151

Ieri, Robert Spencer  – autor a 15 volume de referinta despre Islam si jihad, unele best seller-uri internationale, apreciate inclusiv de NYTimes; documentare impresionanta, minte stralucita, logica impecabila, curajul argumentului si opiniei, onestitate intelectuala, recent victima a unei tentative de asasinat in Islanda, cu ocazia unei conferinte; demonizat constant de centralele de propaganda Corecta Politic – care este in continuare persona non grata cu interdictie de a intra pe teritoriul UK, se intreba si scria:

How many people have to die before it is recognized that the UK’s strategy of evasion, denial, appeasement and accommodation isn’t working? Britain, and the free world in general, must fight back effectively, or this will be just the beginning. The willful ignorance must end.
Madame Prime Minister: I tried to warn you. You banned me from the country, while allowing in a steady stream of jihad preachers. You now have the Britain you have made, and that you wanted. If Britons don’t swiftly remove you from power and replace you with someone who will speak honestly about the jihad threat, they will continue to reap the rewards of your treason.”
https://www.jihadwatch.org/2017/06/uk-muslims-screaming-this-is-for-allah-murder-7-at-five-locations-in-london

(Traducere: cati trebuie sa moara inainte de a fi recunoscut faptul ca strategia UK de evitare, negare, cedare si acomodare [a Islamului] nu functioneaza? Marea Britanie, si lumea libera in general, trebuie sa reactioneze eficient, sau toate astea vor fi doar inceputul. Ignoranta deliberata, incapatanata, trebuie sa inceteze.
Doamna Prim-Minsitru: am incercat sa va avertizez. M-ati alungat din si interzis in tara dvs, in timp ce ati permis un influx stabil de propovaduitori ai jihadului. Acum aveti Marea Britanie pe care ati construit-o si dorit-o. Daca britanicii nu va vor inlatura rapid de la putere si inlocui cu cineva care va vorbi onest despre amenintarea jihadista, vor continua sa culeaga rasplata tradarii dumneavoastra.)

Acelasi lucru ramane valabil pentru toate popoarele continentului nostru care, din 2015 incoace, prin bunavointa si crasa iresponsabilitate a liderilor Germaniei, Frantei si Bruxelles-ului, a devenit tinta a nu mai stiu cateia invazii jihadiste, islamice. Aceleasi intrebari. Aceleasi probleme. Aceleasi solutii:

Spuneti odata adevarul, asumati-vi-l si actionati/reactionati ca atare! Nu mai votati si urmati lideri (politici si de opinie) care nu o fac. Altfel? Ce vi se pare ca acum e o perspectiva indepartata, care pe noi, pe voi, nu va va atinge, va deveni mult mai curand decat va imaginati realitate.

By the way: ce se mai aude cu Marea Moschee de la Bucuresti? Cand incepe constructia marelui centru “cultural” de islamizare? Stie cineva sau suntem prea ocupati cu schimbarea climatica si “gafele” lui Trump?

 

Pentru toti cei care doresc sa reia contactul cu realitatea si amenintarile prezentului, cele reale; pentru toti cei care doresc sa le inteleaga, aveti in continuare cateva repere elementare:
Hijra, semnificatia migratiei islamice
https://ihincu.wordpress.com/2016/07/24/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-viii-hijra-semnificatia-migratiei-islamice/
Profetul si teroarea. Patru istorii musulmane
https://ihincu.wordpress.com/2016/01/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-vii-profetul-si-teroarea-patru-istorii-musulmane/
Ce este marxismul cultural?
https://ihincu.wordpress.com/2016/01/31/ce-este-marxismul-cultural/

Criza refugiatilor este istorie musulmana versus fantezie occidentala
https://ihincu.wordpress.com/2015/10/01/criza-refugiatilor-este-istorie-musulmana-versus-fantezie-occidentala/

Singurul beneficiu al invaziei musulmane: lectia experientei
https://ihincu.wordpress.com/2015/10/28/singurul-beneficiu-al-invaziei-musulmane-lectia-experientei/

Dictionar Incorect Politic, Corect Semantic. Islam, islamofobie, rasism
https://ihincu.wordpress.com/2015/10/12/dictionar-incorect-politic-corect-semantic-islam-islamofobie-rasism/

Incorect Politic. Scurt dictionar si inventar de termeni cu sensuri denaturate si minciuni larg mediatizate
https://ihincu.wordpress.com/2015/09/12/incorect-politic-scurt-dictionar-si-inventar-de-termeni-cu-sensuri-denaturate-si-minciuni-larg-mediatizate/

Minoritati “oprimate” si majoritati obnubilate. Hotul corect politic striga “hotii!”
https://ihincu.wordpress.com/2016/05/31/minoritati-oprimate-si-majoritati-obnubilate-hotul-corect-politic-striga-hotii/#more-5689

Fundamentele islamului cu Robert Spencer. Islamofobia: origini, concept si evolutii
https://ihincu.wordpress.com/2016/04/25/fundamentele-islamului-cu-robert-spencer-i-islamofobia-origini-concept-si-evolutii/

  1. […] Sursă: Jihadul și Schimbarea climatică. Sau psihiatrică? Londra 2017 | Dubii, Spaime si Solutii […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: