Ioana Hincu

Incorect Politic despre Occident versus Islam. Get this: Islam doesn’t love you

In Dubii, Solutii on iunie 5, 2017 at 3:16 pm

“Europa progresista a sters si rescris propria istorie. Europenii nu mai pot recunoaste o invazie din partea unor oameni pentru care istoria este totul. Lumea asa cum o inteleg natiunile islamice variaza fundamental de intelegerea lumii de catre natiunile occidentale. In timp ce musulmanii vad lumea prin lentilele istoriei, Vestul s-a debarasat de istorie sau a rescris-o ca sa-i serveasca ideologiile. […] Generatiile acestei istorii false au determinat Vestul sa creada ca a fi suspicios sau critic la adresa musulmanilor este inacceptabil, si ca musulmanii trebuie acomodati. Poate atunci le va placea Vestul. Aceasta este intelepciunea progresista.” Raymond Ibrahim, octombrie 2015

Aud ca ieri a avut loc un concert “caritabil” pentru victimele atacului jihadist de acum doua saptamani, de la Manchester. De ce nu si pentru cele de la Londra, de acum doua zile? Sunt victime ale aceleiasi Cauze.

Aud ca s-ar fi strans vreo 20 de milioane pentru familiile victimelor. Entuziasm, lacrimi, solidaritate. Justin Bieber i-a doborat pe fani cantand “Love wins”.

Well pana una alta, it’s the jihad=Islam one on one who wins, si nu e despre iubirea aproapelui. Cu atat mai putin despre iubirea dusmanilor clar identificati in scripturile islamului: evrei, crestini, politeisti si, finalmente, toata omenirea non-musulmana.

De asemenea, mi-e teama ca toate milioanele din lume nu-i vor mai face vreodata fericiti pe parintii ai caror copii au murit la Manchester, si pe niciuna din familiile celorlalte victime ale jihadului apocaliptic global [termen tehnic, introdus in anii 2000, dupa 9/11, in literatura politica de specialitate, cea care cerceteaza terorismul musulman], ale celui antieuropean sau care se intampla demult, cu rezultate mult mai spectaculoase, in Africa, Asia si Orientul Mijlociu.

Ce i-ar putea insa, poate, linisti putin pe parintii si membrii familiilor victimelor de pretutindeni ale jihadului, ar fi convingerea ca lumea occidentala constientizeaza care sunt cauzele pentru care cei apropiati lor au murit – cauze cu care crestinii si non-musulmanii de pe celelalte continente sunt demult familiarizati. Si ca va riposta ca atare. Adica sa stie ca ai lor n-au murit degeaba.

Un bun inceput ar fi aici:

Se vorbeste mult, in continuare, despre “adevaratul Islam”, care n-ar avea legatura cu jihadul antioccidental. Seriously? Ca amenintare, se vorbeste cel mult despre “islamul radical” si solutii de combatere. Unii – doamna Mogherini, sefa diplomatiei UE – chiar doresc sa „integreze islamul politic [adica jihadul?! pardon?]” la noi acasa (declaratie oficiala iunie 2015).

Din pacate, nu poti integra ceva ce nu exista decat in mintea ta sau care nu vrea sa se integreze. Nu exista “adevarat Islam” separat de Islamul „radical” – unde radical=esential, fundamental, conform DEX. Exista doar Islam [sunni sau shia], si āsta este, cel pe care-l traiti acum,  neschimbat de secole. Faptul ca unii musulmani (la fel ca multi crestini) nu stiu sau se fac ca nu stiu ce este – vezi doctrina coranica a minciunii si disimularii in numele lui Allah; taqyyia si kitmannu conteaza. Fundamentele religioase si civilizationale sunt altele decat vrem sa credem noi si aceleasi de veacuri. Modelul profetic fundamental (care in Islam este Mahomed) este cel la care, in orice moment, liderii religiosi, politici si militari ai Islamului – in Islam nu exista separatie intre aceste functiuni; califul, imamul, seicul, muftiul, ulema, reuneste toate aceste competente –  au dreptul si datoria sacra sa cheme comunitatea musulmana [ummah]. Si sa-i sanctioneze (inclusiv cu moartea) pe cei care se opun. Si asta se si intampla periodic, iata, de 1400 de ani. Se cheama Islam.

Pana cand nu se va (re)invata la scoala si nu se va spune din nou, public, adevarul critic si obiectiv despre Islam; pana cand nu se va asuma si spune pe scara larga, spre constientizare; pana atunci ei, devotatii Islamului real nu fictional, vor continua pe linia traditionala, a jihadului militar, ideologic, cultural. Si vor castiga. Iar noi ne vom lamenta, vom ceda, vom canta si ne vom supune terorii, fara sanse eficiente de a ne apara, de a-i opri si trimite inapoi, in lumea lor intunecata (la propriu si metaforic) pentru care opteaza.

Desigur, din ignoranta (indusa politic, academic si mediatic) putini inteleg si accepta aceasta realitate. In general, o neaga vehement si protesteaza agresiv cand le-o expui. Fireste: nimeni nu vrea sā auda si sā-si asume cu usurinta adevaruri urâte dupa ce a fost indoctrinat (direct sau subliminal) zeci de ani, cu fantezii multiculturale placute.

Cine vrea sa auda ca lumea lui e atacata? Cine vrea sa auda ca lumea lui nu va mai fi niciodata asa cum i s-a spus, ci mai periculoasa si deloc pasnica? Cine vrea sa auda ca solutiile acestei probleme nu sunt usoare, nici placute? Cine vrea sa auda ca, in urma unor greseli politice de anvergura, incepute in anii 60-70, multumita politicilor de Stanga multiculturala, acum, in tara lui, pe continentul lui, exista milioane de oameni apartinand mai multor generatii ale unei culturi si civilizatii ostile, neintegrabile, al caror obiectiv principal si traditional este sa cucereasca si supuna lumea noastra?

Cine vrea sa auda ca tot ce a crezut ca stie si a invatat la scoala, la facultate, din presa de referinta, este o fantezie ideologica pe care trebuie s-o uite si s-o ia de la capat, confruntandu-se cu alta realitate?

Putini. Inca prea putini. Deocamdata ne aflam in faza in care, repetand mantrele multiculturale larg mediatizate – islamul e pace, adevaratul islam e pasnic, e religia pacii si iubirii de oameni – cei mai multi spera ca ele vor deveni realitate. Va dezamagesc: nu se poate; it doesn’t work this way. Atunci cum?

Incepeti, de exemplu, prin a cunoaste si accepta adevarul critic despre Islam. Nu e religia si civilizatia pacii. Nu este integrabil in alte culturi si civilizatii decat cucerindu-le si supunandu-le prin violenta si teroare culturala, ideologica si a armelor. Precursorul jihadului militar [“al sabiei” se numeste in literatura islamica] este intotdeauna jihadul cultural si ideologic [“al limbii’]. Intelegeti-l si luptati-va intai cu voi, cu propriile prejudecati gresite. Apoi cu jihadul – care e razboi si nu l-am inceput noi.

Pana cand nu se vor intelege corect aceste adevaruri, motivatiile si metodologia inamicului, toate armele, armatele si politiile din lume sunt degeaba.

Love doesn’t win when it comes to Islam and Jihad. They don’t love you. They never will.

Pentru cei dispusi sa se confrunte cu realitatea:

De la Mecca la Apocalipsa. Jihadul clasic
https://ihincu.wordpress.com/2015/01/13/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-ii-de-la-mecca-la-apocalipsa-jihadul-clasic/

Jihadul contemporan si delirul multicultural
https://ihincu.wordpress.com/2015/01/17/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iii-jihadul-contemporan-si-delirul-multicultural/
Terorismul musulman este fundamentat coranic
https://ihincu.wordpress.com/2015/02/23/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-iv-terorismul-musulman-este-fundamentat-coranic/
Incorect politic, despre terorism si religie
https://ihincu.wordpress.com/2015/08/29/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-v-incorect-politic-despre-terorism-si-religie/

Profetul razboinic
https://ihincu.wordpress.com/2015/09/21/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-vi-profetul-razboinic/
Hijra. Semnificatia migratiei islamice
https://ihincu.wordpress.com/2016/07/24/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-viii-hijra-semnificatia-migratiei-islamice/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: