Ioana Hincu

Psihiatrie sau Politică Europeană? Să importăm Islam în “numere uriașe”. Ramadan 2017 versus lupta europenistă cu “islamofobia”

In Dubii, Solutii on Iulie 2, 2017 at 12:15 am

Motto: … iar la Bucuresti va fi o mare moschee ….

 

I. Ramadan. Explicații. Bilanț 2017

1.In lume există peste 1,5 miliarde de musulmani. Civilizatia intemeiata pe religia si cultura lor se numeste Islam. Cartea sfântă întemeietoare a Islamului se numește Coran și conține cuvântul lui Allah, zeul Islamului. Profetul întemeietor al Islamului se numește Mahomed și este considerat Trimisul/Mesagerul/Apostolul lui Allah, cel căruia, Islamul spune, îngerul Gabriel si Allah i-ar fi revelat Coranul. Mahomed a trăit acum 1400 de ani, iar viața lui (Sira) și învățăturile lui (Hadise) constituie, alături de Coran, scripturile întemeietoare ale Islamului Sunni [90% din Islam] sau Shia; scripturi întemeietoare de religie, tradiții și lege islamică [sharia] până în zilele noastre.

“Cuvântul Domnului tău a fost plin de adevăr și dreptate. Nu este nimeni care să schimbe cuvintele sale” – Coran 6:115. Explicația adițională oferită de traducerile oficiale în limba română (ediția 2013 o găsiți la moschei și centre culturale islamice): “Ceea ce poruncește Islamul reprezintă adevărul absolut și dreptatea absolută, iar tot ceea ce a interzis este neadevăr și ticăloșie ” (ibn Kathir, 1300-1373, Siria, Sunni Islam, scoala Shafi’i)

Precizari pentru neintiati: Coranul nu contine aceleasi invataturi ca Biblia. Coranul nu propovaduieste pacea, iubirea de oameni si libertatea religioasa si de constiinta, ci jihadul si supunerea. Coranul incurajeaza uciderea necredinciosilor in numele lui Allah ca pe o cale sigura de ajungerea in Paradisul mahomedan. Coranul considera ca crestinii sunt necredinciosi, mai ales dupa venirea lui Mahomed pe Pamant. Singurul profet al lui Allah pe care il recomanda ca model Coranul este Mahomed. Coranul considera ca Isus, fiul Mariei, nu a fost fiul lui Dumnezeu, nu a inviat,  iar crestinii au fost pacaliti sa creada asta, si pentru toate acestea trebuie sa se converteasca la Islam,  sau, daca doresc sa-si pastreze religia, atunci fie nu au voie sa si-o manifeste public si trebuie devina cetateni de rangul doi (dhimmi) platind tirbut (jyzia) Islamului, fie, in caz contrar, sa moara.   Allah nu este Dumnezeu – asa cum este revelat in Biblie – ci zeul discretionar si capricios al Islamului.

2.Anul 1 al calendarului Islamic este anul 622 dH, cel în care Mahomed a fugit de la Mecca la Medina – pe care a islamizat-o total prin alungarea și finalmente exterminarea, triburilor evreiești care au refuzat convertirea la religia musulmană. Hijra (hegira) se cheamă evenimentul istoric și semnificația lui dpdv al Islamului este aceasta:
https://ihincu.wordpress.com/2016/07/24/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-viii-hijra-semnificatia-migratiei-islamice/

Nu contează ce cred unii musulmani sau non-musulmani pacifisti despre Coran, Mahomed și religia musulmană în propria interpretare – există creștini care cred, de exemplu, că Isus a predicat comunismul sau că crestinismul e totuna cu islamismul, budismul, hinduismul [vezi papa Francis], deși scripturile creștine, civilizația și morala întemeiate pe ele îi contrazic obiectiv. Contează CE SUNT scripturile si modelul profetic mahomedane. Contează cum s-au transmis în cultura și tradițiile Islamului. Contează cum se transmit în continuare: masiv. Iar proba stă în istoria Islamului, a contactului cu alte civilizatii [date si fapte obiective] și în efecte: expansiunea mahomedană prin jihad armat, ideologic și cultural continuă daca nu este oprită. Teroarea totalitară mahomedană [teroare armată, ideologică si culturală] a schimbat doar tehnologia. Tehnologia pe care nu ei au inventat-o, ci Occidentul creștin. Islamul a inventat doar binecuvântările jidahului.

3.Ramadan este “luna binecuvântată” a Islamului [a noua lună a calendarului islamic] și are 29 de zile. Este luna în care musulmanii comemorează istoria sacră și glorioasă a Islamului și coborârea Coranului pe Pământ. Ramadanul se sărbătorește prin post, rugăciune și lecturi ale Coranului în timpul zilei; de la apusul până la răsăritul soarelui se mănâncă și bea. Cea mai sfântă noapte a Ramadanului este a 27-a, Laylat al-Qadr, Noaptea Destinului, când credința islamică este că Mahomed a primit primele revelații de la îngerul Gabriel.

4.Bilanț Ramadan 2017, 26 Mai – 24 Iunie:

-Atacuri teroriste/crime în numele Islamului-182; 1613 de morți și 1938 de răniți.

-Atacuri teroriste/crime în numele celorlalte religii, toate: zero atacuri, zero victime.

-Musulmani uciși de “islamofobi”: 2 victime a două atacuri.

Sursa (numar de victime, locatii, autori atacuri): https://www.thereligionofpeace.com/

În aceeași perioadă, pe străzile Teheranului și Londrei – Islam shiit – in ziua de Al-Quds a avut loc tradiționalul marș cu tematica “Moarte Israelului”, “Moarte Americii” si, mai nou, “Moarte Marii Britanii”. Nici colegii saudiți (Islam sunni) n-au fost uitați. Tot în iunie, circa o mie de islamiști au mărșăluit în același scop pe străzile Londrei; lor li s-au alăturat evrei ultrareligiosi anti-Israel-o nebunie, nu-i așa?- și alți londonezi care doresc “Moarte Israelului”. Presa britanica si europeana main stream a trecut cu gratie sub tacere evenimentul (aveti mai jos inregistrari video).

http://www.breitbart.com/jerusalem/2017/06/23/chants-of-death-to-israel-as-iran-rallies-mark-al-quds-day/

Iar în Suedia ajunsă pe culmile disperării, șeful Poliției Naționale, Dan Aliasson, vorbește la televiziunea națională: “Ajutați-ne! Ajutați-ne!”, a spus avertizând că poliția suedeză nu mai poate asigura respectarea legii din cauza valului de criminalitate generat de imigrația islamică. Johan Patrik Engellau, cercetător specializat în țări destabilizate (premiat în 2011 cu Sweden’s Order of the Seraphim medal) avertizează și el: “Mi-e teamă că este sfârșitul Suediei bine organizate, decente și egalitariene de până acum. Personal, n-aș fi surprins dacă va izbucni o formă de război civil. În anumite locuri probabil a început .” https://www.10news.one/sweden-on-the-brink-of-civil-war-national-police-chief-help-us-help-us/

 

 

II. Reactia elitelor europene, iunie 2017. Lupta cu “islamofobia”. Clasa conducatoare a Uniunii Europene vrea mai mult Islam.

La Bruxelles se intensifică lupta cu “islamofobia”. Nu. Nu se iau măsuri pentru stoparea imigrației islamice. Comisia Europeană declanșează proceduri punitive împotriva țărilor din Europa Centrală și de Est care refuză să mai primească imigranți islamici – Cehia, Ungaria, Polonia.
https://www.theguardian.com/world/2017/jun/13/eu-takes-action-against-eastern-states-for-refusing-to-take-refugees

“Comentând asupra deciziei Comisiei Europene de a lua măsuri legale împotriva țărilor central-europene care refuză să primească [celebrele] cote de imigranți din lumea a treia stabilite de Bruxelles […], vicepreședinta “verzilor” din Parlamentul European (Green-European Free Alliance), Ska Keller, dorește să vadă “sate întregi din Siria” relocate în Europa de Est. Ea crede că “mutarea migrantilor în numere uriașe [“huge numbers” spune textual dumneaei] ar îmbunătăți integrarea” pentru că “oamenilor le place să meargă acolo unde ar putea fi printre concetățenii lor”.

https://www.jihadwatch.org/2017/06/eu-greens-send-whole-syrian-villages-to-eastern-europe-for-better-integration

 

 

III. De bun simț, of, bunul simț …

Din gândirea și acțiunea politică a liderilor UE se naște întrebarea: ar putea fi vorba de o nouă tulburare psihică specifică actualei clase politice la putere? Una încă nelistată ca atare de manualele de psihiatrie? Nu știu.

Ce știu în schimb este că, personal, aș recomanda relocarea urgentă a doamnei Ska Keller în orice țară islamică tradițională și non-europeană. Alături de “sate întregi” și “numere uriașe” de musulmani din Siria. De ce? Evident, în scop de mai bună integrare în realitate. Concret:

În primul rând, pentru sătenii musulmani din Siria ar fi mult mai ușor să se integreze într-o țară majoritar musulmană. Din câte știu, în Uniunea Europeană, fie ea de Vest sau de Est, n-avem. Sau avem? Sau poate Ska se gândește să relocheze musulmani “in numar uriaș” în Kosovo sau Bosnia, splendide și pașnice țărișoare europene, însă necooptate în UE  (din cauza compoziției etnic-religioase majoritar musulmane, poate)?

Sigur, ciudățenia este că migratorii musulmani nu par să agreeze relocarea decât în țările occidentale bogate și, cel puțin până acum, majoritar creștine. Nu le place în Estul mai sărac. Caz în care ne întrebăm: de ce oare nu-i primesc Arabia Saudita, Qatar sau Emiratele Arabe Unite, țări foarte bogate, tradițional islamice, cu populație aproape în totalitate musulmană, unde sătenii sirieni s-ar simți ca acasă printre coreligionari? În fond, ar fi o dovadă de compasiune, solidaritate, iubire și pace musulmană. Sau Islamul nu e de fapt iubire și pace cum ne tot spun elitele europeniste? Hm….

În al doilea rând, prin relocarea ei într-o țară majoritar musulmană, distinsa Ska ar înțelege din experiența directă care este viitorul ei și al țărilor membre UE în caz de relocare masivă a migratorilor musulmani pe teritoriul continentului nostru. Ar înțelege ce înseamnă “integrarea” islamică. A taste of her own medicine, vorba suedezului, n-ar strica înainte de a recomanda altora să primească musulmani “în numere uriașe ”.

Ce ar avea, pe de altă parte, o minimă logică pro-europeană ar fi să văd pe continentul meu și în țările Uniunii, în toate, solidaritate cu creștinii persecutați cumplit în și de Islam. Să-i văd pe toți înțelepții și umanitarienii ăștia luând măsuri pentru relocarea și protejarea lor aici, în Europa. Bizar, dar nu văd așa ceva. De ce oare? Poate pentru că în țările majoritar musulmane, după secole de epurare religioasă, foarte puțini creștini au mai scăpat cu viață? Poate pentru că știu că nu sunt bineveniți în Europa presupus creștină și de aceea nici nu mai caută adăpost aici? Poate pentru că clasa conducătoare a Europei occidentale nu mai este creștină și dorește ca nici Europa să nu mai fie?

Atât de mult își urăsc aceste “elite” propria cultură și civilizație încât să-i dorească distrugerea grabnică? Vorbim, totuși, de cultura, religia și civilizația care le asigură și permite toate libertățile și bunăstarea care atât le plac; cea care le îngăduie libertatea de a fi prost ca noaptea și iresponsabil fără să le taie capul; cea care nu-i biciuie public și lapidează dacă hulesc creștinismul și pe Dumnezeu în public sau prin catedrale-așa cum procedează Islamul în caz de critică a Islamului, a zeului și a profetului Islamului. Asta își doresc ei să distrugă în toată Europa și degrabă?

Astea sunt întrebările de bun simț pe care acești lunatici-mai-degrabă-decât-politicieni ar trebui să și le pună. Și să ne dea un răspuns onest din ciclul “reafirmând evidența”:

Da, urâm creștinătatea și creștinismul. Da, urâm civilizația europeană-creștină, democratică, mai liberă, mai prosperă, mai pașnică și mai avansată decât toate celelalte. Și aceasta este metoda găsită de noi pentru a o distruge degrabă.

Măcar atât ar putea face? Să spună publicului adevărul? Să le ofere propriilor suporteri opțiunea realistă? Respectiv să recunoască: ăștia suntem; ați votat sau tolerat o bandă de iresponsabili si impostori vocaționali (care se urăsc deopotrivă pe sine, cât și pe cei care nu-s de acord cu ei) iar pentru asta suntem dispuși să distrugem cu tot cu noi si cu voi civilizația europeană.

Dar nu. Nici asta nu pot: să-și asume și trateze propriile tulburări. Rămân pe linia binecunoscutului delir sistematizat ideologic: Islamul e pace; religia păcii; cele mai mari amenințări globale sunt “schimbarea climatică” și “islamofobia”…

Spuneți-mi că asta nu-i patologie. Spuneți-mi că nu-i psihiatrie. Dacă puteți …

 

  1. […] 1. Frontierele europene nu sunt nici acum închise și securizate. Dimpotrivă: în laboratoarele strategice ale UE se dorește o „integrare” în număr și mai mare a musulmanilor în Europa; țările esteuropene care se opun cotelor de refugiați dictate de Bruxelles sunt înfierate și sancționate. https://ihincu.wordpress.com/2017/07/02/psihiatrie-sau-politica-europeana-sa-importam-islam-in-numer… […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: