Ioana Hincu

Șase luni de panică (III) Frauda statistică și corecția discretă americană: 9857 decese datorate COVID-19, nu sute de mii. România continuă manipularea

In Dubii on septembrie 3, 2020 at 11:28 pm

Oficial, numarul de decese cauzate de exclusiv de COVID-19 este de 6% din totalul declarat pana acum

Masurile exceptionale necesita dovezi exceptionale. In curenta pandemie, singurul lucru exceptional este usurinta cu care guvernele lumii civilizate au ales sa-si distruga societatile fara nicio dovada  ca ar fi util sau necesar. Totul pe baza de panica stiintific indusa si de pseudostiinta politizata.

Sansele sunt ca astfel anul 2020 va intra in istorie ca anul celei mai mari fraude stiintifice generate de un virus politic – covidocratia – sub pretextul salvarii omenirii de un virus biologic similar celui gripal. O frauda mult mai rapid instrumentata decat pseudostiinta schimbarii climatice si cu efecte nefaste care, dupa toate aparentele, sunt mai ample.

Detalii despre pseudostiinta care a stat la baza actualului model de guvernare pandemica, despre originile, istoria, deficitele si criticile realmente stiintifice aduse modelului, am oferit in prima parte [1] Azi vorbim despre moarte si frauda statistica.

Statistici si corectii oficiale in SUA: 9857 decese cauzate exclusiv de COVID-19, nu sute de mii, nu milioane. In luna martie, pe baza unui studiu [2] furnizat de Imperial College London/Neil Ferguson (subventionat cu zeci de milioane de dolari de Fundatia Bill& Melinda Gates), expertii guvernamentali americani Fauci si Birx, in aparenta medici, au anuntat ca in SUA numarul de decese cauzate de noul „virus ucigas” va fi de cca 2.2 milioane. Chiar in conditiile unei izolari si „distantari sociale” drastice, modelul estima ca SUA va inregistra cel putin un milion de decese. Asa i-au convins „expertii” pe politicieni sa aresteze la domiciliu populatia sanatoasa , sa-si nenoroceasca economiile, sistemele de educatie si de sanatate publica, si, finalmente, sa distruga sanatatea si bunastarea intregii societati.

In conditiile in care multe state americane au refuzat, totusi, masurile aberante propuse de Fauci si Birx, iar oamenii au continuat sa duca o viata relativ normala, luandu-si masurile traditionale de protectie impotriva infectiei virale de tipul gripei, modelul „stiintific” al ICL s-a dovedit fundamental gresit [3], eroarea fiind nu de ordinul procentelor [x%], ci al miilor de procente. In luna mai, cand estimarile bazate pe datele primelor luni de pandemie erau de cel mult 200 de mii de decese per total pandemie, Neil Ferguson a demisionat [4] Prea putin, prea tarziu.

Pe 26 August 2020, dupa 6 luni de la declararea starii de urgenta, dupa 4 luni de cand putine din masurile pandemice initiale mai sunt in vigoare, dupa 3 luni de proteste si revolte stradale masive fara „distantare sociala” si dupa tot atatea luni de evenimente si mitiguril electorale, datele comunicate de oficialii CDC-US (autoritatea federala americana de control si preventie a bolilor) [5] sunt urmatoarele:

-Perioada avuta in vedere: 2.01.2020- 22.08.2020

-Tabelul 1. Numarul total de decese „care implica” COVID-19 – atentie! „care implica” COVID-19 [indicativ U07.1] – este de 164.280, din care majoritatea coplesitoare la persoane in varsta [cca 40% in azile de batrani]

-Tabelul 3. Cauzele deceselor si comorbiditati. Numai in 6% din cele 164.280 decese COVID-19 este singura cauza a mortii mentionata in certificatul de deces. In restul de 94% din cazuri, cauzele mortii sunt multiple, iar numarul de afectiuni/cauze care au concurat la deces, in afara de COVID-19, este in medie de 2,6.

Pe parcursul si la finalul paginii principale a raportului saptamanal, CDC-USA explica metodologia inregistrarii si lecturii datelor si tabelelor anexate.

Sa repetam: conform datelor oficiale furnizate de CDC, de la inceputul anului, pe teritoriul SUA, cu putine state din cele 50 (cele in general guvernate de democrati, adica de noul partid comunist americani) aplicand masurile de carantina generala si distantare sociala drastica, numarul total de decese cauzate exclusiv de COVID-19 este de cel mult 9857, adica 0.003% din populatia SUA (328,2 milioane conform statisticilor oficiale 2019, care nu includ imigratia ilegala). Acestea sunt, pe teritoriul SUA, sansele ca o persoana fara comorbiditati grave sa moara din cauza COVID-19. Corelativ, rata supravietuirii este de 99,997%.

Practic, ce a facut CDC prin raportul si explicatiile metodologice de la finalul lunii august, a fost sa-si revizuiasca discret, foarte discret, dar corect si onest stiintific limbajul si statisticile privind rata mortalitatii acestui virus.

Chiar ma intrebam cand se va hotari CDC-USA sa-si restabileasca credibilitatea globala, sa nu mai fie complice la aceasta frauda medical-stiintifica, dar mai ales cum o vor face. Raspunsul l-am aflat la finalul lunii august, multumita acestui raport [5].

Nu acelasi lucru pot spune despre autoritatile romane, incepand cu Institutul National de Sanatate Publica INSP.

Romania. Procente similare dar mult mai greu de gasit. Spre norocul lor, americanii au un presedinte care in aprilie a decis sa nu mai acorde incredere oficialilor si recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, si sa sisteze finantarea acestei institutii. A durat ceva pana cand s-au acumulat destule date si informatii care sa probeze ca si de data asta OMS si-a ratat misiunea statutara, nefiind altceva decat o impostura birocratica internationala, dar pana la urma, minima onorabilitate si onestitate profesionala au surclasat mascarada epidemiologica globala. In America.

Romania nu e la fel de norocasa, fiind guvernata pandemic de Raed Arafat (coincidenta, la fel de comunist in convingeri si neprofesionist ca tovarasii lui de la OMS) si de colegii birocrati (Rafila, Streinu, Tataru) care au anexat, practic, guvernarea PNL, in frunte cu premierul si presedintele Romaniei.

Totusi, daca citesti si interpretezi atent statisticile oficiale furnizate de INSP Romania [6], asa incomplete, criptic si confuze cum sunt, observi ca „virusul ucigas” se comporta la fel, functie de aceiasi factori (varsta, comorbiditati). Si asta in ciuda diferentelor demografice, politice si economice uriase dintre cele doua state-natiuni.

Astfel, conform datelor inregistrate de INSP Romania incepand cu a 8-a saptamana a anului (februarie) si pana la 30 august 2020, aflam ca:

  • 94.8% din numarul total de 3621 decese inregistrate sub eticheta COVID-19 aveau comorbiditati; deci numai 5.2% din decese nu au alta cauza a mortii oficial inregistrate in afara de COVID-19.
  • 80.1% din decese au fost la persoane peste 60 de ani.

Altfel spus, in Romania, pana la 30 august 2020, 188 de decese au fost cauzate exclusiv de COVID-19 (in tara noastra, numarul mediu de decese zilnice este de peste 700; numarul anual total al deceselor din 2019 a fost 261.233). Raportat la o populatie de cca 20 de milioane (statisticile oficiale spun peste 22 de milioane de cetateni cu domiciliul in Romania, dar nu cred ca suntem atatia), asta inseamna ca pe teritoriul Romaniei, sansele de a muri de COVID-19 daca esti o persoana relativ sanatoasa, fara boli cronice grave sunt de 0,00094%, iar sansee de supravituire sunt de 99,99906%.

Metodologia fraudei statistice. Nu este prima data cand OMS, aflata sub controlul Chinei, gestioneaza iresponsabil o pandemie . Ceea ce n-ar trebui sa ne surprinda, OMS fiind o anexa ONU – pe care, dupa 72 de ani de esec total si impostura politica, o putem numi Organizatia Dictaturilor Unite. Nu este prima data cand sefii OMS ar trebui anchetati pentru frauda stiintifica criminala. In acest sens, pentru cei care au uitat (daca au stiut vreodata), am reamintit in luna martie cazul pandemiei „gripei porcine” 2009-2010 [7], al scandalului si anchetelor aferente [8] [9] [10].

Din pacate, birocratii nostri par a imbratisa modelul chinezesc de guvernare pandemica in spiritul si impostura OMS, nu corectia americana. O demonstreaza, printre multe altele, metodologia statistica si de lectura a datelor COVID-19 [11] pe care o gasim (greu) pe pagina INSP:

-Ce inseamna caz confirmat de COVID-19: „O persoană cu confirmare în laborator a infecției cu SARS-CoV-2, indiferent de semnele şi simptomele clinice.

-Cum se inregistreaza COVID-19 drept cauza a mortii: „Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli pre-existente (de ex. cancer, afecțiuni hematologice etc.) și COVID-19 trebuie raportata ca și cauza a decesului, independent de condițiile medicale pre- existente care se supectează că au favorizat evoluția severă a COVID-19.”

-„COVID-19 trebuie menționată pe certificatul de deces drept cauză a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces.

-„potrivit Ordinului MS nr.961/2020 pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului sănătății nr. 555/2020 […], cazurile confirmate COVID soldate cu deces la care testele RT-PCR în dinamică din spută/aspirat bronșic sunt negative (2 teste) pot fi considerate deces datorat infecției cu SARS-CoV-2 dacă clinicianul evidențiază semne și simptome înalt sugestive și decesul este corelat cu evoluția clinică determinată de COVID. În situația în care apare necesitatea clarificării cauzei decesului (?) se indică examene RT-PCR din țesut pulmonar recoltat de către medicul specialist anatomie patologică/medicină legală fără a fi necesară necropsia.”

As fi curioasa sa stiu de la medicii „din linia intai”, cei carora guvernul Arafat-Orban le-a marit inca din primavara salariile (din banii contribuabililor), ce anume inteleg prin „simptome inalt sugestive” in cazul COVID-19, a carui simptomatologie este similara cu a multor alte boli (respiratorii, vasculare, digestive, infectioase, neinfectioase). Altfel spus, cum fac ei, in lipsa examenului anatomopatologic de tesut pulmonar si a necropsiei, diagnosticul diferential „inalt sugestiv” care conduce la inregistrarea COVID-19 drept cauza a mortii. Cred ca orice cetatean roman, incepand cu cei care platesc salariile bugetarilor, are dreptul sa stie – conform Legii nr. 544/2001 privind accesul la informatii de interes public.

Concluzia de etapa. Dupa cum avertizam in luna februarie [12], datele relevante cu privire la contagiozitatea si mortalitatea unui nou virus, nu pot fi estimate inainte de cateva luni de circulatie comunitara a virusului. Asadar, daca mai exista onestitate si profesionalism la nivelul autoritatilor care centralizeaza si comunica datele, adevarul despre SARS-CoV2 si boala aferenta se va descoperi treptat si analiza serios dupa finalul pandemiei. Altfel spus, toate estimarile si panica induse mediatic au fost hazardate si sunt propaganda nu stiinta.

Dupa cum comunicau public in aprilie, in conferinta de presa, medicii americani Erickson si Massihi, pe baza datelor reale colectate si a stiintei medicale acumulate in zeci de ani de practica si studiu aplicat, evolutia si periculozitatea noului coronavirus si a bolii aferente sunt similare cu a gripelor sezoniere serioase. [13] Prin urmare, daca CDC-US ar fi actionat profesionist si onest, agonia COVID19 putea inceta inca din aprilie. Oricum, dupa alte 4 luni, in august, realitatea continua sa confirme evaluarile celor doi medici americani si sa infirme apocalipsa covidica intretinuta de mass-media. Le-a multumit cineva celor doi? Si-au cerut Fauci, Birx si ceilalti birocrati medicali influent iertare pentru malpraxisul premeditat (nu pot fi suspectati ca n-au stiut ce fac)? Nici vorba. Conferinta de presa a doctorilor Erickson si Massihi a fost eliminata de YouTube a doua zi, in aprilie, pentru ca „violeaza standardele comunitatii”; cei doi sunt in continuare ignorati si demonizati, iar medicii din SUA sunt in continuare tentati de sumele decontate de bugetul federal pentru pacienti COVID19 (de cateva ori mai mari decat pentru alte boli) si presati de birocratii breslei sa inregistreze cat mai multe cazuri si decese COVID-19, indiferent de realitatea stiintifica.

Restul concluziilor le trageti dvs.

Deocamdata, acestea sunt datele si faptele obiective pe baza carora lumea civilizata si-a arestat, psihozat si invrajbit populatia, a reinstaurat barbaria guvernamentala de tipul celei din vremea ciumei medievale, si-a distrus economiile, sistemele de educatie, de sanatatea publica, starea generala de sanatate si bunastarea sociala: un virus asemanator celor gripale, cu o rata generala de supravietuire de 99,99 […] %. Conform surselor si statisticilor oficiale. Pe data viitoare!

Later edit: cifrele absolute prezentate in text au la baza comunicarile CDC pana la 1 septembrie. Datele au fost actualizate pe 2 septembrie. Procentele, explicatiile si metodologia de interpretare ale CDC-US sunt aceleasi.

Prima parte: https://ihincu.wordpress.com/2020/07/20/patru-luni-de-panica-ce-stim-ce-nu-stim-si-de-ce-nu-stim-desi-ar-trebui-sa-stim-i/

A doua parte: https://ihincu.wordpress.com/2020/07/22/patru-luni-de-panica-ce-stim-ce-nu-stim-si-de-ce-nu-stim-desi-ar-trebui-sa-stim-ii-dictionar-politic-in-4-puncte-despre-dictatura-dictatura-medicala-dictatura-sanitara/

[1] https://ihincu.wordpress.com/2020/07/20/patru-luni-de-panica-ce-stim-ce-nu-stim-si-de-ce-nu-stim-desi-ar-trebui-sa-stim-i/
[2] https://www.imperial.ac.uk/media/imperial-college/medicine/sph/ide/gida-fellowships/Imperial-College-COVID19-NPI-modelling-16-03-2020.pdf

[3] https://www.aier.org/article/how-wrong-were-the-models-and-why/

[4] https://www.dailysignal.com/2020/05/16/the-failures-of-an-influential-covid-19-model-used-to-justify-lockdowns/

[5] https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm

[6] http://www.cnscbt.ro/index.php/analiza-cazuri-confirmate-covid19/1952-raport-saptamanal-episaptamana34/file

[7] https://ihincu.wordpress.com/2020/03/15/nimic-nou-pe-frontul-politicii-birocratilor-si-expertilor-in-panica-bomba-cu-neutroni-porcul-mexican-si-virusul-din-wuhan/

[8] https://en.wikipedia.org/wiki/2009_swine_flu_pandemic

[9] https://publications.parliament.uk/pa/ld200809/ldselect/ldsctech/155/15503.htm

[10] https://healthcare-in-europe.com/en/news/european-parliament-to-investigate-who-pandemic-scandal.html

[11] http://www.cnscbt.ro/index.php/1915-definitii-de-caz-si-recomandari-de-prioritizare-a-testarii-pentru-covid-19-actualizare-10-08-2020-1/file

[12] https://ihincu.wordpress.com/2020/02/26/corona-virusul-covid-19-msm-si-cum-va-pierde-trump-alegerile/

[13] https://ihincu.wordpress.com/2020/04/30/covid19-real-doctors-versus-the-political-establishment-of-medicine-er-doctors-dan-erickson-and-artin-massihi-censored-by-youtube-and-facebook-depriving-the-public-of-useful-information/#more-9494

  1. […] Nu există absolut nici o cale de-a ști mortalitatea reală. După cum ați reținut, în SUA s-a constatat că mortalitate reală e de numai 6% din mortalitatea raportată adunând morțile DE Covid și […]

    Apreciază

  2. […] Nu există absolut nici o cale de-a ști mortalitatea reală. După cum ați reținut, în SUA s-a constatat că mortalitate reală e de numai 6% din mortalitatea raportată adunând morțile DE Covid și […]

    Apreciază

  3. […] de COVID. Nu există absolut nici o cale de-a ști mortalitatea reală. După cum ați reținut, în SUA s-a constatat că mortalitate reală e de numai 6% din mortalitatea raportată adunând morțile DE Covid și cele CU Covid în organism. Model care s-a generalizat. Considerând […]

    Apreciază

Lasă un comentariu