Ioana Hincu

De la 9/11 la COVID, oamenii continuă să-i creadă pe impostori și teroriști

In Dubii, Solutii on septembrie 17, 2020 at 11:54 am

După 6 luni de pandemie COVID19 și destule necunoscute, trei concluzii putem trage cu grad ridicat de certitudine.

Prima ar fi că virusul din Wuhan n-ar fi fost atât de politizat și transformat în armă politică de mare calibru, dacă în America nu era an electoral, iar la Casa Albă nu se afla inamicul numărul unu al Stângii americane și universale [1]. Lor, adversarilor Americii lui Trump, le datorăm acest model primitiv de guvernare, demn de știința și politica medievală.

A doua este că rolul decisiv în implementarea acestor aberații l-au jucat pseudoștiința experților-vedetă și terorismul mediatic – frica psihotică de moarte prin COVID astfel indusă și întreținută [2]

A treia este că nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă politicienii și publicul ar fi învățat ceva din trecutul pandemiilor și al experților-vedetă [3].

Dar cei mai mulți oameni nu învață nimic din trecut. De exemplu refuză să învețe că minciuna și teroarea nu sunt cel mai bun mod de guvernare, cu atât mai puțin într-o criză ca cea de față. Sau că terorismul mediatic e la fel de periculos ca cel armat. Că are aceleași motivații – politice. Același obiectiv – distrugerea ordinii sociale și înlocuirea cu cea preferată de teroriști. Aceeași metodologie – minciuna și frica propagate sistematic. Și aceleași rezultate: haos, moarte, pierderi materiale și culturale importante.

Fapte și date nu teorii și conspirații

Septembrie 2001, 9/11, ora 8:24:38a.m. „Stați linistitit și veți fi OK”, le-a spus Mahomed Atta pasagerilor zborului AA11 pe care tocmai îl deturnase spre New York [4]. Apoi, la 8:46:35 a.m. a intrat cu avionul în turnul de Nord al Word Trade Center. Același lucru le-au spus colegii lui Atta pasagerilor zborului UA 175 care a lovit turnul de Sud, ai zborului AA77 care a lovit clădirea Pentagonului și ai zborului UA93 destinat să lovească clădirea Capitoliului- sediul parlamentului federal. Dar pasagerii ultimului zbor n-au stat cuminți așteptând să moară, și-au învins frica și astfel a patra țintă teroristă a fost ratată [5], avionul prăbușindu-se pe un câmp pustiu din Somerset County, Pensylvannia.

Atentatele 9/11 au ucis 3000 de oameni și au rănit peste 25.000 [6] Ar fi omorât și rănit mai mulți dacă pasagerii zborului UA93 ar fi ascultat de teroriști. Morala? Niciuna. Doar o sugestie: dacă doriți să salvați pe cineva sau ceva, nu faceți ce vă spun teroriștii.

Septembrie 2020. Instrumentarea nebuniei COVID19 continuă pe coordonate care amintesc teroarea jihadistă de acum 19 ani. Stați acasă și va fi bine, v-au spus în martie experții oficiali ai pandemiei. „Virusul din Wuhan e de 10 ori mai mortal decât cel gripal” declarau Fauci sau Tedros de la OMS [7] [8] fără nicio dovadă, cu atât mai puțin științifică, bazându-se pe fantezia modelistă autorată de Neil Ferguson și colectivul de la Imperial College London [9]. În esență, fantezia pompos numită „studiu” sau „raport” spunea că „virusul ucigaș” va face zeci de milioane de victime la fel ca gripa spaniolă de acum 100 de ani, pentru că nu există vaccin. Deci trebuie măsuri „non-farmaceutice” de isolare forțată și „distanțarea socială” – mitigation and suppression – a întregii populații până când vom avea vaccin, adică cel puțin 18 luni. Chiar și așa, milioane vor muri numai în SUA și Marea Britanie.

Așa i-au convins „experții” pe politicieni să vă închidă-n casă cu poliția, și pe dvs să acceptați măsurile aberante, iraționale, de medicină și guvernare medievală: prin pseudoștiința și politica terorii propagate mediatic. Și i-ați crezut, nu-i așa? Pentru că erau experți oficiali. Și ați făcut ce v-au spus, pentru că ce subiect mai fierbinte și ce frică mai mare decât spectrul morții a zeci de milioane?

Totusi, in luna aprilie, logica, stiinta reala si datele realitatii pe care expertii-vedeta ar fi trebuit s-o stie din facultate, ii contraziceau. Le demascau impostura – nu era prima data – demonstrand ca modelele si recomandarile lor primitive nu si-au atins tinta. Ce au reusit in schimb modelismul si pseudostiinta lor a fost sa terorizeze lumea civilizata si sa distruga infinit mai multe vieti si in mai multe feluri decat virusul din Wuhan – alt lucru previzibil, pe care expertii-vedeta ar fi trebuit sa-l stie.

Rețineți: era APRILIE când oameni de știință și medici adevărați au desființat logic și empiric erorile modelului fergusonian [10] și au arătat că altele sunt măsurile de luat. Recitiți dacă ați ratat:

COVID19. Real doctors versus the political establishment of medicine. ER doctor’s Dan Erickson and Artin Massihi censored by YouTube and Facebook, depriving the public of useful information

Și iată-ne în septembrie, când și mai multe date serios colectate și analizate, spun același lucru, anume că locul experților-vedetă care au renunțat la știință pentru politică ar trebui să fie la pușcarie. Pentru că ce indică datele este că a) măsurile draconice dictate de pseudoștiința nu funcționează; între țările care le-au aplicat și cele care nu le-au aplicat aproape deloc, diferențele sunt nesemnificative; b) noul coronavirus se comportă similar cu virusurile gripale sezoniere, iar eventualele diferențe dintre țări s-au datorat specificului național, geografic și demografic, nu măsurilor non-farmaceutice recomandate de „experții”.

Sunt lucruri pe care experții oficiali puteau și aveau obligația profesională să le (re)cunoască:

De ce, atunci, o bună parte din politicieni și populație continuă să le urmeze recomandările? Cine sunt acești oameni și care le sunt succesele științifice relevante?

Experții-vedetă și globul lor de cristal

Neil Ferguson. Epidemiolog, profesor de biologie matematică la Imperial College London și titlular al mai multor sinecuri de prestigiu în domeniul epidemiologiei [11] Lui Neil i se mai spune „Professor Lockdown” [Profesorul încuiați lumea] și este finanțat substanțial de fundația Bill&Melinda Gates.

„Prefer să fiu acuzat de reacție exagerată decât insuficientă” spunea Ferguson în Februarie 2020. Apoi, pe 16 aprilie, în fața datelor care-i demonstrau a nu știu căta eroare de gen, se scuza: „Nu avem un glob de cristal” [12].

Totuși, atât el cât și colegii de la ILC, Fauci, Birx sau alți experți guvernamentali au acționat exact ca și cum ar fi avut un glob de cristal, renunțând la știință în favoarea vedetismului și politicii. Nu era prima dată.

În 2001, cu ocazia epidemiei Foot to Mouth (o boală infecțioasă care afectează animalele copitate), aminteste profesorul de epidemiologie veterinară Michael Thrusfield, Ferguson a fost responsabil pentru măcelul excesiv de animale (peste 6 milioane) și pierderile majore suferite de industria alimentară și turistică britanică. Ferguson a avertizat guvernul că ar putea muri 150.000 de oameni. Au murit 200. [12]

Dar Ferguson a devenit vedeta internationala in 2005, cand, pe baza globului de cristal matematico-biologico-epidemiologic a prevazut ca virusul gripei aviare H5N1, de asemenea cu transmitere aeriana, va ucide 200 de milioane de oameni. Pana la sfarsitul epidemiei, fara izolarea fortata si „distantarea sociala” a intregii populatii, si fara masti obligatorii, au murit 53 de oameni [13] [14].

In 2009 marele expert a prevazut ca virusul gripei „porcine” H1N1 va ucide 65.000 de oameni numai in Marea Britanie. Pana la sfarsitul pandemiei, fara izolarea fortata si „distantarea sociala” a intregii populatii, virusul a ucis sub 500. Dar isteria declansata si pierderile cauzate de globul de cristal fergusonian, pe care mi le aduc bine aminte si de aceea am scris despre ele in martie [3] au fost enorme.

N-ar fi trebuit sa surprinda ca in 2020 erorile si exagerarile individului si-au pastrat ordinul rusinos de marime. Desavarsita ironie fiind ca Ferguson si-a incalcat propriile recomandari si a fost, se pare, cel care i-a imbolnavit de COVID19 pe Boris Johnson si pe membrii cabinetului. Niciunul dintre ei n-a decedat.

Dar nimic din toate acestea n-a contat. Pentru ca, nu-i asa, cu cat gresesti mai mult, cu atat mai onorat si gratificat esti ca „expert” in lumea de azi, unde stiinta a fost inlocuita cu politica de gasca, pardon, de elita a impostorilor si birocratilor.

Anthony Fauci. Conduce de 36 de ani NIAID (Institutul National de Alergologie si Boli Infectioase din SUA). [15] Este unul dintre cei mai influenti oameni din aparatul birocratic medical american [NIH, National Institutes of Health] cu un salariu mai mare decat al presedintelui SUA [16] Si unul din cei mai citati experti internationali in epidemiologie. Cu totul intamplator, este si fan Hillary Clinton si Partidul Democrat.

Fauci si-a lansat cariera birocratica in anii ’80, pe motiv de SIDA. Atunci infectia cu HIV insemna 100% moarte, apropo de rata mortalitatii virusurilor. Vaccin n-a existat si nu cred ca va exista. Tratamentele actuale doar intarzie boala si moartea.

Pentru limitarea transmiterii HIV cu rata mortalitatii de 100%, Fauci n-a recomandat niciodata „distantare sociala” sau arestarea la domiciliu a intregii populatii, dimpotriva [17] Nu era si nu este corect politic, iar tanarul doctor avea ambitii birocratice. Mai precis, SIDA a fost importata din Africa pe cale sexuala, mai ales homosexuala [18]. Or, revolutia sexuala, adica promovarea „eliberarii” prin promiscuitate sexuala, era deja punct forte pe agenda stangii americane, si sa spui adevarul despre modul de transmitere insemna „opresiune” si „discriminare”. Deci HIV s-a raspandit linistit pe cale sexuala si parenterala – seringi, droguri, prostitutie. De aici a contaminat bancile de sange pentru transfuzii si a trecut la noua generatie nascuta din mame infectate. Asa s-a ajuns de la cateva zeci de cazuri in anii ’80 ca azi, numai in SUA, zeci de mii de persoane sa fie diagnosticate anual cu HIV si alte zeci de mii sa moara de SIDA [19] Niciodata expertul in HIV/SIDA Fauci n-a recomandat „distantarea sociala” sau sexuala, dimpotriva.

Dar cine stia lucrurile astea in ianuarie 2020, cand presedintele Trump acuza China de intentii criminale fata de Occident prin ascunderea informatiilor despre virusul din Wuhan si refuzul ajutorului international, in timp ce expertul birocrat Fauci impreuna cu prietenul Tedros de la OMS, spuneau publicului ca virusul e un guturai? Eu una nu stiam. Inschimb Tony si Tedros stiau ca trebuie sa apere China si sa-l contrazica pe Trump „rasistul” si „xenofobul”. In martie, expertul Fauci si Tedros, cu ajutorul nepretuit al globului de cristal fergusonian, au schimbat discursul in cealalta extrema: virusul chinezesc este de 10 ori mai mortal decat cel gripal sau mai mult. [7] [8] [9]. De atunci incoace, Fauci n-a incetat sa se contrazica de la o zi la alta sau, uneori, de la o ora la alta. Una spunea in conferinta de presa la Casa Alba, alta la CNN. Orice, numai sa fie pe dos decat Donald Trump. Asa-i cand preferi politica proasta in locul stiintei.

Azi m-am oprit doar la aceste date, fapte si personaje pentru au exercitat o influenta globala decisiva in curenta nebunie politica. De la Paris la Bucuresti, ceilalti birocrati medicali, cu cariere asezonate de esecuri similare, n-au facut decat sa le imite pseudostiinta din ratiuni politice. Si politicieni le-au cazut prada in lant, dupa acelasi principiu al mimetismului simian. Monkey politics i-as spune – monkey sees, monkey does, monkey doesn’t think too much.

Iar daca am inceput articolul cu episodul 9/11 nu e pentru ca suntem in septembrie, ci pentru ca intre cele doua feluri de a guverna si schimba lumea exista un numitor comun: teroarea, impostura si minciuna.

Ce-ar fi de facut? In primul rand sa nu mai aveti incredere in cei care v-au mintit si terorizat pana acum. Exista destui medici si experti onesti, care v-au aratat de la inceputul anului ca realitatea, stiinta si solutiile sunt altele. Poate ca-i timpul sa-i ascultati. Exista si alt fel de politica. Poate ca-i timpul sa invatati.

[1] https://ihincu.wordpress.com/2020/02/26/corona-virusul-covid-19-msm-si-cum-va-pierde-trump-alegerile/
[2] https://ihincu.wordpress.com/2020/03/29/politica-ideologie-si-epidemiologie-ii-frica-si-pseudostiinta/
[3] https://ihincu.wordpress.com/2020/03/15/nimic-nou-pe-frontul-politicii-birocratilor-si-expertilor-in-panica-bomba-cu-neutroni-porcul-mexican-si-virusul-din-wuhan/
[4] https://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Atta
[5] https://en.wikipedia.org/wiki/United_Airlines_Flight_93
[6] https://en.wikipedia.org/wiki/September_11_attacks#The_four_crashes
[7] https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-11/fauci-warns-coronavirus-far-more-lethal-than-seasonal-flu; https://thehill.com/changing-america/well-being/prevention-cures/487086-coronavirus-10-times-more-lethal-than-seasonal;
[8] https://www.cnbc.com/2020/03/03/who-says-coronavirus-death-rate-is-3point4percent-globally-higher-than-previously-thought.html; https://www.the-sun.com/news/526867/coronavirus-mortality-rate-is-70-higher-than-first-feared-as-bug-declared-a-pandemic/
[9] https://www.imperial.ac.uk/media/imperial-college/medicine/sph/ide/gida-fellowships/Imperial-College-COVID19-NPI-modelling-16-03-2020.pdf
[10] https://www.aier.org/article/how-wrong-were-the-models-and-why/
[11] https://en.wikipedia.org/wiki/Neil_Ferguson_(epidemiologist)
[12] https://www.businessinsider.com/neil-ferguson-transformed-uk-covid-response-oxford-challenge-imperial-model-2020-4
[13 ] https://www.nature.com/news/2005/050912/full/050912-1.html
[14] https://www.aier.org/article/litigating-over-lockdowns/
[15] https://www.niaid.nih.gov/about/director
[16] https://www.celebritynetworth.com/articles/how-much-does/dr-anthony-faucis-net-worth-and-salary/
[17] https://news.iheart.com/featured/rush-limbaugh/content/2020-04-07-pn-rush-limbaugh-a-look-back-at-dr-fauci-and-aids/ [18] https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/fauci-fun-facts-dr-faucis-aids-predictions-also-way-off-mark/
[19] https://www.cdc.gov/hiv/statistics/overview/ataglance.html

Lasă un comentariu