Ioana Hincu

Despre mine

 “ Dacă vreau să salvez un tip de om -€“ și puterea acestuia – €“trebuie să salvez și principiile care îl făuresc. ”(Antoine de Saint Exupery)

“ Inteligența nu are valoare decât în slujba iubirii ”(Antoine de Saint Exupery)

„Pentru ca adevărurile vechi să-și păstreze înțelesul în mintea oamenilor, ele trebuie reafirmate în limbajul și conceptele generațiilor  successive”(Friedrich von A.Hayek-Constituția libertății)

Tot ce voi  posta aici e dedicat indentificarii  binelui și  dezrădăcinării răului din noi. Așa cum le văd eu.  Așa cum le văd alții. Binele și răul. Puterea mea  de a schimba sau salva ceva sau pe cineva e limitată. Dar puterea gândului și a cuvântului e mare. Îmi place să-mi imaginez că  formulând și împărtășind gânduri,  realitatea se poate remodela  din aproape în aproape. Și poate așa ne putem reconstrui și salva și noi, împreună și fiecare .

Ioana Hîncu

Drepturile de autor asupra tuturor textelor aparute pe acest blog imi apartin in exclusivitate (cu exceptia celor citate secvential sau integral, cu sursa originara, sau link)

 

Alte bloguri sau websiteuri au dreptul de a reposta sau reproduce continutul acestor texte sau articole in urmatoarele conditii:

1.Sa mentioneze sursa originara si numele autorului furnizand si linkul catre articolul original.

2.Sa nu modifice continutul textului. Se pot cita fragmente sau textul integral, fara a opera insa nicio modificare pe text fara permisiunea mea.

3. Sa fie de acord cu stergerea linkului sau repostarii la solicitarea mea.

Contact prin intermediul sectiunii raspunsuri/comentarii pe aceasta pagina https://ihincu.wordpress.com/about/#comments

  1. Te iubesc și iubesc tot ceea ce faci prin intermediul acestui blog.
    Doar azi am descoperit acest blog și pe tine și sunt efectiv, fericită că exiști!
    Felicitări, din suflet!!! 💖😇🙏

    Apreciază

  2. si chiar asa, dumneavoastra cine sunteti, care va arogati dreptul de a emite binele? Ce va recomanda, ca sa zic asa?
    De unde stiu eu ca binele dvs este si binele meu sau al vecinului meu?

    Apreciază

    • Eu sunt exact cine scrie aici ca sunt, acela fiind numele meu real. De cunoscut ma cunosc personal, in tara si peste hotare, cel putin cateva mii de oameni, romani sau de alte nationalitati si cetatenii, printre care colegi (juristi de orice fel), publicisti, intelectuali, cadre universitare, jurnalisti respectabili sau mai putin respectabili, prietenosi sau dusmanosi, dupa pohta lor 🙂 Virtual ma cunosc si citesc de ani de zile, cateva sute de mii de vizitatori separati (care ii includ si pe primii).

      Bref, problema aicis nu este cine sunt eu si de ce nu stiti dvs cine sunt eu – suntem peste 20 de milioane de vorbitori de limba romana in tara si in lume, doar n-o sa ne stim toti unii pe altii sau unii de altii.

      Problema este cine sunteti dvs – identitatea reala – si in ce scop vizitati acest blog, sub identitatea falsa de Mirandolina. Pana acum, din interventiile dvs, ar rezulta ca sunteti troll de Antena 3. Asta fiind problema dvs, pt ca in acest fel comentariile dvs valoreaza exact ce valoreaza Antena 3 si trolii ei 🙂

      Apreciază

  3. nici aici nu aveti poza, si oricum nu ajunsesem aici sa va caut, repet, nu va fac dosar.
    Va inteleg ca sunteti aservita unei cauze, ceea ce nu se poate spune despre mine, care fac in curand campanie PMP 🙂

    Apreciază

  4. Sarutmana! Voi participa la acest eveniment pe 7 noiembrie: http://rombel.com/evenimente/56693-diaspora-romaneasca-in-uniunea-european.html

    Dupa cum puteti observa e plin de socialisti si neo marxisti, nici un politician sau invitat conservator. Probabil eu voi fi singurul.

    M ati putea indruma cu niste intrebari pe care sa le adresez acestor…distinsi invitati?

    Apreciază

  5. Dacă mi s-ar permite o sugestie, ar fi cea legată de alegerea unei alte teme WordPress.
    Cu stimă.

    Apreciază

      • Având în vedere că articolele au lungimi diferite, tema aleasă – cu trei coloane în home page dă o impresie de dezordine. În cazul în care nu doriți totuși modificarea temei, se mai poate folosi un „truc”: la editarea fiecărui articol, după un anumit număr de cuvinte, totdeauna aproximativ același, puteți insera tag-ul (îl găsiți în editorul vizual). Asta va întrerupe afișarea articolului în home page, afișarea lui integrală fiind făcută în pagina dedicată acelui articol. Cred că ar fi soluția cea mai bună pentru Dvs., fără, modificări majore.
        Succes! Apreciez efortul depus!

        Apreciază

        • 🙂 va multumesc pentru interventie. Credeam ca aveti sugestii de continut. In ce priveste forma, de regula asa procedez, cu spuneati dvs. Insa, uneori nu mai apuc. Pt ca, vedeti dvs, cand ai si alta treaba in viata – si eu am destula, chiar multa, de cu totul alta natura, iar pentru efortul de a constientiza publicul pe teme absente sau infect tratate in media conventionale/sociale am relativ putin timp – nu te mai preocupi atat de mult de impresia artistica a publicului neinteresat de continut – plictisit si care oricum nu citeste mai mult de o suta de cuvinte. Grija e pentru continut. Iar cei care, de 5 ani, urmaresc constant (nu-s putini) continutul editorial al acestui blog, n-au asemenea impresii (de dezordine) si nemultumiri. Pentru cei pe care nu-i intereseaza continutul – sau isi pierd usor concentrarea la lectura – oricum acest blog nu conteaza, e prea mult, prea dificil, n-are nici poze …. Insa, desigur, va multumesc pentru interventie 🙂

          Apreciază

  6. Ioana, esti OK? Cum mai dam de tine pe FB, ca ai disparut de tot! Asteptam in continuare articole interesante

    Apreciază

  7. Aveti multa imaginatie. Sper sa aveti si puterea de a face dreptate acolo unde este cuvantul d-voastra.

    Apreciază

  8. Ce păcat că abia acum am descoperit acest blog; ce noroc că l-am găsit totuși. Era inevitabil. Cei care au aspirația binelui și îl înțeleg în același fel, până la urmă, se întâlnesc.

    Apreciază

Lasă un comentariu