Ioana Hincu

Good news! “Dreptul” la Kamasutra vineee!

In intre ras si plans, Solutii on iunie 4, 2016 at 7:15 pm

Nu-i asa ca n-ati inteles mai nimic din ultimele doua texte pe care le-am publicat pe blog? Respectiv,

Confuzii la ordinea zilei. LGTB si toleranta la orice https://ihincu.wordpress.com/2016/05/29/confuzii-la-ordinea-zilei-lgtb-si-toleranta-la-orice/

Si

Minoritati “oprimate” si majoritati obnubilate. Hotul corect politic striga “hotii!”

Minorități “oprimate” și majorități obnubilate. Hoțul “corect politic” strigă “hoții!”

Nu-i asa ca ati crezut ca glumesc? Ca exagerez? Ca “ingineria sociala” urmarita de aceste miscari politico-sociale care militeaza toate – unde toate inseamna toate – sub palaria marxismului cultural nu poate fi chiar atat de rea? Ca nu poate urmari chiar dezumanizarea, de-civilizarea si re-tribalizarea intregii lumi civilizate, in scopurile mentionate (vedeti pe linkurile de mai sus care)?

Nu-i nimic. Aveti acum ocazia sa intelegeti pe caz concret. Urmatoarea aplicatie recenta va ajuta sa intelegeti mai bine aceste mecanisme si perspectivele. Vorbim despre “drepturile sexuale” ale copilului de varsta scolara, promovate la nivel european.

Exceptional! De cand asteptau astia mici sa se introduca in programa scolara si sa se aprofundeze cumsecade Kamasutra, Pisica-n cizme si Penthouse! Iata ca acum au o sansa! Sa ma explic:

Aflam ca recent “Planned Parenthood (IPPF European Network) a lansat o nouă campanie de promovare a educației sexuale comprehensive (complete, explicite) intitulată „Know it, Own it! Your Sexual Rights Matter!” („Cunoaște-l, recunoaște-l/exercită-l! Drepturile tale sexuale contează!”) Spicuim din anunț:

Campania subliniază că educația sexuală în lume este „prea puțină, prea târziu și prea biologică” și arareori acoperă informație științifică completă sau se ocupă de „călătoria” personală, emoțională și culturală a tinerilor, care poate modela felul în care ei aleg să-și trăiască viețile.

Campania îndeamnă guvernele și legiuitorii să întărească politicile privind educația despre sexualitate pentru a îmbunătăți drepturile omului ale tinerilor din lume. Tinerii au nevoie de și merită informații și educație despre sex și sexualitate.

Când ești sigur pe corpul tău, când ești sigur de tine însuți, vei fi fericit și sănătos. Este alegerea TA și dreptul TĂU.”

http://www.culturavietii.ro/2016/06/01/noi-presiuni-pentru-educatie-sexuala-completa-la-nivel-international/

Bineeee! Fericire, stimati parinti si copii! Fericire „stiintifica”, nu oricum. La fel ca fericirea pravalita peste noi in secolul trecut de socialismul „stiintific”. (Nu-i asa ca abia asteptati sa-nvatati fericirea sexuala de la stat?)

Fericire pentru “minoritatea scolara oprimata” de scoala, care ii invata “prea putin, prea tarziu si prea biologic” pe elevi cum sa faca hutza-hutza la nudul gol cu colegul, colega, indiferent de varsta si de sex.

Dar de ce nu introducem – in numele fericirii „stiintifice”, desigur – acest “drept” la Kamasutra temeinica si-n Carta ONU, si-n Carta Europeana (CEDO), si-n constitutiile statelor “liberal-progresist-civilizate”, la capitolul “drepturi fundamentale”, garantate de stat? Sa fie treaba clara, internationala, completa si comprehensiva la nivel planetar, si usor de garantat legal si aparat in justitie.

Si de ce sa nu includa legile si programele scolare asa, clar, explicit, complet si comprehensiv, si “dreptul” la masturbare, incest, pedofilie, felatie, cunnilingus, bondage, sado-maso, sex in grup, sex cu animale – domnul Singer de la Princeton asta recomanda, iar Universitatea Bucuresti tocmai i-a acordat mai an titlul de Doctor Honoris Causa – si ce va mai trece prin cap pe domeniu, ca “alternative sexuale sanatoase”? La fel ca homosexualitatea.

Si de ce sa nu se organizeze in acest sens si ateliere scolare – ca alea de lucru manual si gospodarie – unde tinerii sa poata exersa aceste drepturi, complet si comprehensiv, ca sa fie, domle, fericiti „stiintific”, pentru ca de aia-i trimiteti la scoala, doar nu ca sa-si mobileze si ascuta mintea pe cultura generala si stiinta, ce naiba … Destul au fost “oprimati” scolarii si privati de “dreptul” la fericire sexuala.

Asadar, e timpul pentru o schimbare, stimati parinti. Daca mai tinerele odrasle – majoritatea coplesitoare – tot nu mai stiu pe ce lume traiesc multumita ideologizarii progresist imbecilizante a stiintelor si internetului; daca tot nu mai stiu, dupa 8-12 clase, nici sa scrie corect si sa citeasca dictionarul; daca tot sunt loviti in proportii impresionante de analfabetism functional si cretinism functional – absenta gandirii critice, logice, elementare, conectate la realitate – chiar si absolventii de facultate, pai atunci macar sa iasa toti din scoala cu aceasta “fericita” competenta si calificare: gigolo si gheise sa-i facem! The science is settled, vorba astora cu incalzismul global. Happy education!

Pare gluma ce scriu aici, stiu. Dar nu este: odata deschisa cutia Pandorei “drepturilor” si “indreptatirilor” aberante ale “minoritatilor sexuale oprimate – in cazul de fata “tinerii” insuficient initiati sexual – nu mai exista limite. Istoria ne-o demonstreaza cu incapatanare. Odata deschisa poarta aberatiilor, ele nu se mai opresc, ci continua, daca nu sunt prompt si energic oprite.

Bref, asa va arata viitorul. Sau nu. Optiunea va apartine. Inclusiv aceea de a va informa atent asupra acestor realitati si curente social-politice deja vechi (au implinit zeci de ani in Occident), totusi necunoscute publicului larg romanesc. Poate recititi, in acest sens, primele doua texte, care includ explicatii initiatice, cu exemple si aplicatii actuale, despre marxismul cultural si obiectivele sale. Poate reciti atent, nu oricum. Si poate reconsiderati tot ce credeati ca stiti si intelegeti, fara sa stiti si intelegeti, despre diferenta dintre “drepturi” si aberatii, dintre toleranta si intolerabil. Sau nu. Caz in care va doresc fericita retribalizare!

 

PS: apropo, maine sunt alegeri locale. Inclusiv in capitala. N-ar strica sa votati. Iar daca o faceti, sa nu votati, totusi, cu PSD sau Nicusor Dan, pentru ca astia-s prin natura si creierul lor tribali, dar asa, mai pe specific mioritic-provincial.

  1. […] Pe blogul dnei Ioana Hincu descoperim articolul „Good News! „Dreptul” la Kamasutra vineee!”, scris cu referire la  „o noua campanie de promovare a educației sexuale comprehensive (complete, explicite) a Planned Parenthood, intitulata „Know it, Own it! Your Sexual Rights Matter!” („Cunoaște-l, recunoaște-l/exercita-l! Drepturile tale sexuale conteaza!”). Ioana Hincu face haz de necaz de noile tendințe de inginerie sociala, care au inceput sa sufoce, in ultima vreme și societatea noastra, tendințe ce se desprind din trunchiul marxismului cultural: (educația sexuala, homosexualitatea, teoria gender etc., etc.). Spune autoarea: „Bineeee! Fericire, stimati parinti si copii! Fericire „stiintifica”, nu oricum. La fel ca fericirea pravalita peste noi in secolul trecut de socialismul „stiintific”. (Nu-i asa ca abia asteptati sa-nvatati fericirea sexuala de la stat?)”  Citiți intreg articolul la: https://ihincu.wordpress.com […]

    Apreciază

  2. […] Pe blogul dnei Ioana Hincu descoperim articolul „Good News! „Dreptul” la Kamasutra vineee!”, scris cu referire la  „o noua campanie de promovare a educației sexuale comprehensive (complete, explicite) a Planned Parenthood, intitulata „Know it, Own it! Your Sexual Rights Matter!” („Cunoaște-l, recunoaște-l/exercita-l! Drepturile tale sexuale conteaza!”). Ioana Hincu face haz de necaz de noile tendințe de inginerie sociala, care au inceput sa sufoce, in ultima vreme și societatea noastra, tendințe ce se desprind din trunchiul marxismului cultural: (educația sexuala, homosexualitatea, teoria gender etc., etc.). Spune autoarea: „Bineeee! Fericire, stimati parinti si copii! Fericire „stiintifica”, nu oricum. La fel ca fericirea pravalita peste noi in secolul trecut de socialismul „stiintific”. (Nu-i asa ca abia asteptati sa-nvatati fericirea sexuala de la stat?)”  Citiți intreg articolul la: https://ihincu.wordpress.com […]

    Apreciază

Lasă un comentariu