Ioana Hincu

Londra 2017. History goes on: atentate și cinism în loc de responsabilitate

In Dubii, Solutii on martie 23, 2017 at 5:38 pm

Ce s-a intamplat ieri la Londra NU este suprinzator. Din pacate, este o evolutie fireasca a  abordarii Corecte Politic, dar incorecte obiectiv si iresponsabile a Islamului – religie, ideologie, cultura – de catre autoritatile occidentale.

Islamul nu e pace. Religia mahomedana nu e religia pacii. Unde scrie? In textele sacre intemeietoare ale islamului (Coran, Hadise, Sira); in sharia (legea islamica) pe ele intemeiata; in literatura clasica, moderna si contemporana a islamului si jihadului.  Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Notiuni de baza despre canoanele culturale si religioase ale islamului, cu bibliografie serioasa, de referinta, gasiti pe acest link:

https://ihincu.wordpress.com/2016/07/24/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-viii-hijra-semnificatia-migratiei-islamice/

Faptul ca nu stiti, ca n-ati invatat, ca nu vreti sa aflati  sau ca autoritatile susmentionate le ignora, nu schimba cu nimic realitatea si adevarurile islamice, ci doar suceste mintile unei parti consistente din populatiile europene si occidentale, transformandu-ne pe toti in victime sigure ale islamizarii societatilor noastre si jihadului.

Reiau: in contextul noii invazii islamice incepute in 2015 determinante pentru revirimentul terorismului islamic in Occident, in conditiile in care liderii occidentali (minus Presedintele Americii) continua sa o trateze cu iresponsabilitate, minciuni si fantezii multicultural progresiste tip “islamul e pace”, “religia pacii”, “terorismul musulman nu are legatura cu religia musulmana”, nu e suprinzator, ci doar revoltator ce s-a intamplar ieri la Londra.

Nu e deloc suprinzator atat timp cat se continua politica de supunere si cedare in fata islamizarii si jihadului perpetuu  impotriva lumii crestine si nemusulmane.

Si va asigur ca acestea, nu altele, sunt cauzele si determinismele pentru care adeptii devotati ai prescriptiilor cultural-religioase mahomedane, indiferent de etnie,  de rasa, de locul nasterii, de educatie, de statut social-financiar,  vor continua si reusi periodic asemenea acte de teroare si destabilizare a Occidentului si lumii nemusulmane. Iar victimele se vor inmulti in randul nostru, al nemusulmanilor europeni si occidentali pana la nivelul tragic din alte arii geografice precum Orientul Mijlociu, Africa, Asia, unde islamul are un palmares cotidian mult mai impresionant.

Se vor inmulti pana la acel nivel – zeci de mii de victime anual –   pentru ca in conditiile susmentionate, cu granitele larg deschise si fantezii multiculturale obstructive, nicio forta de securitate occidentala nu face fata jihadului, desi material si logistic poate.

Prin urmare nu-i suprinzator ce s-a intamplat pe 22 martie 2017 la Londra. Surprinzator este doar nivelul de cinism atins ieri de noua Naratiune politico-mediatica in legatura cu teroarea musulmana: nu va stresati, e business as usual; asa-i din cauza Brexitului si vietii in marile orase:

a)Premierul “conservator” Theresa May: “life goes on”. Viata merge inainte.

b)Primarul stangist (laburist) musulman al Londrei, Sadiq Khan: the threat of terrorist attacks is “part and parcel of living in a big city”. Amenintarea atacurilor teroriste este  parte din viata in marile orase.

Ce sa spun? Intai ca tare as vrea sa-i vad calmi si nestresati pe alde Sadick si Theresa in fata acestei perspective,  daca printre cadavre s-ar fi numarat copilul, sotul sau cineva apropiat.

Pe de alta parte, din partea unuia ca Sadiq, afectat de o dubla psihopatie ideologica – islam si stanga – nu-s neobisnuite cinismul, ipocrizia si sociopatia. Stanga si Islamul sunt la fel de indiferente fata de victimele cauzei lor suprematiste si totalitare. (Da, atat Stanga cat si Islamul sunt religii politice suprematiste si totalitare)

Insa, din partea unei britanice care se pretinde conservatoare poate parea bizar. Asta daca prin conservatorism intelegem conservarea institutiilor politice si crestine britanice, nu a ideii de transformare a UK in Emiratele Unite ale Stangii cu Islamul.

Totusi nu-i bizar, decat pentru cei carora le-au scapat inclinatiile deschise ale doamnei May spre acomodarea politica a inamicilor (de moarte, literalmente de moarte) ai UK, printre care Islamul. De exemplu, in anul 2013, dupa decapitarea in plina zi, la Londra, de catre doi musulmani devotati, a soldatului britanic Lee Rigby, ce a facut Theresa, ministru de interne la vremea aia in primul guvern Cameron? A declarat persona non grata pe cetatenii americani pasnici Pam Geller si Robert Spencer – critici ai islamului, militanti pentru libertatea de exprimare si foarte incorecti politic – interzicandu-le accesul pe teritoriul UK. Interdictia se mentine pentru cei doi si azi. Niciun imam propovaduitor al uciderii crestinilor si islamizarii Marii Britanii nu s-a bucurat, dupa stiinta mea, de un tratament similar – interdictia de a se afla pe teritoriul insular.

Orice om cu minima logica si empatie ramane perplex in fata unei asemenea atitutini cinice, duplicitare – geaba mimeaza regrete si lacrimi – si clar sociopate din partea liderului conservator britanic. Apoi se revolta neputincios.

But so history goes on, and on, and on… intre revolta si perplexitate neputincioasa. Pana cand? este intrebarea.

Raspuns. Pana cand majoritatea liderilor occidentali si de opinie va admite, lucid si responsabil, un adevar fundamental: este razboi, se cheama jihad, nu l-am inceput noi, si trebuie actionat ca atare.

Este razboiul ideologic si militar perpetuu al islamului impotriva lumii nemusulmane – numit de ani buni de catre specialistii in terorism si islam, “jihad apocaliptic global”.

Nu ma credeti, stiu. In regula. Cititi atunci Understanding jihad – David Cook 2005;  Eurabia – Bat Ye’Or 2005;  The Politically Incorrect Guide to Islam – Robert Spencer 2005;  “Islamism si Jihadism: Transformarea notiunii clasice de jidah intr-o ideologie a terorii – David Cook, eseu publicat in 2009 in trimestrialul Miscari totalitare si religii politice; Terrorism and communication – Jonathan Matusitz, 2013. Cititi viata lui Mahomed (Sira/al Sirat), intemeietorul si profetul islamului,  relatata de cel mai vechi si necontestat biograf al lui, ibn Ishaq, sec 8, tradusa in anii 50, la Oxford, de arabistul A.Guillaume; relatarile si analizele (zilnice) de pe Middle East Forum,  Jihadwatch, Religion of Peace, the Geller Report; studiile Rand Corporation despre terorismul global – unde cel islamic detine un meritoriu monopol; analizele lui Raymond Ibrahim sau ce spun intelectuali musulmani contemporani, prigoniti de islam, precum Adunis Asbar https://ihincu.wordpress.com/2016/04/05/incorect-politic-trei-intelectuali-musulmani-despre-islam-si-nu-numai/. Si luati contact direct cu lumea musulmana, dupa ce veti fi intelese canoanele ei culturale si comportamentale.

Cititi, asadar,  despre realitatea in care traiti, in conflict fundamental cu cea islamica, despre care nu mai invatati la scoala, la facultate,  din presa locala sau cea occidentala mainstream – nu mai cititi pentru ca  adevarul, datele, faptele obiective, prescriptiile islamice milenare si critica lor au devenit Incorecte Politic.

Sau nu cititi. Caz in care, somn usor si vise placute in plin cosmar de facto, pentru ca va aflati, ca victime sigure, fix in ipoteza impecabil formulata de Raymond Ibrahim in septembrie 2015 (PJmedia, Jihadwatch):

„Lumea asa cum o inteleg natiunile islamice difera fundamental de intelegerea lumii de catre natiunile occidentale. In timp ce musulmanii vad lumea prin lentilele istoriei, Vestul s-a debarasat de istorie sau a rescris-o ca sa-i serveasca ideologiile.[…]

Generatii ale acestei istorii false au determinat Vestul sa creada ca a fi suspicios sau critic la adresa musulmanilor este inacceptabil, si ca musulmanii trebuie acomodati. Poate atunci, le va placea Occidentul. Aceasta este intelepciunea progresista […]

Se spune adesea ca aceia care ignora istoria sunt destinati sa o repete. Ce se intampla insa cu aceia care rescriu istoria intr-un fel care demonizeaza stramosii lor in timp ce sterg crimele inamicilor stramosilor lor? Rezultatul este in fata noastra. Istoria nu se repeta; musulmanii fluturand sabia nu cuceresc militar Europa. Mai degraba sunt invitati inauntrul ei.” 

End of story

Lasă un comentariu